şahinin elindeki çaresiz güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=olfgLsx0CPk&feature=related[/youtube]

bir nevi bizde sahiniz fakat biz insanlar hayvanlara daha cok zarar weriyoruz (hayvan severler haric tabide)

hayvan severlerin daha az zarer verdiğini nerden biliosun onlar deriden yapılma kemer takar cüzdan taşır ayakkabı giyer ama hayvan sever ayağına yatarlar bırak allah aşkına hayvan severleri savunma bana .ama içinde gerçektende hayvanları seven vede savunan kişiler vardır

şimdi bu mesajda yazacağım sert sözler için forumda yasaklanabilirim ama söylicem

peki bu videoyu çeken o şerefsiz , zibidi , 5 para etmez, insanlık ayıbı yapan şahıs (ona insan bile demek istemiyorum)

o şahısa hitaben:Lan o şahin sana ne yapabilcek eline 1-2 kiloluk bir taş alıp geçirse kafasına elinemi yapışcak birde öyle güvercinin daha ölmeden şahinin onu yiyişini izliyor yuh diyorum ve insanlık ne durumda diyorum bu adamın hiçmi acıma duygusu yok.

Sayın yöneticiler sözlerim için verilmesi muhtemel cezaya hazırım ve sözlerimin arkasındayım.

Kaan EREN.

sancaktar1' Alıntı:
şimdi bu mesajda yazacağım sert sözler için forumda yasaklanabilirim ama söylicem

peki bu videoyu çeken o şerefsiz , zibidi , 5 para etmez, insanlık ayıbı yapan şahıs (ona insan bile demek istemiyorum)

o şahısa hitaben:Lan o şahin sana ne yapabilcek eline 1-2 kiloluk bir taş alıp geçirse kafasına elinemi yapışcak birde öyle güvercinin daha ölmeden şahinin onu yiyişini izliyor yuh diyorum ve insanlık ne durumda diyorum bu adamın hiçmi acıma duygusu yok.

Sayın yöneticiler sözlerim için verilmesi muhtemel cezaya hazırım ve sözlerimin arkasındayım.

Kaan EREN.

Herkesin görüşü kendinedir. De benim anlamadığım neden ceza verelim biz cellatmıyız :? Abartısız olmadığı sürece herkes düşüncesini belirtmekte özgürdür. Teşekkürler.

He tamam benim girdiğim bir başka forumda şerefsiz , zibidi gibi sözleri kullandığım için 48 saat uzaklaştırma almıştımda ondan.Asıl ben teşekkür ederim.

sancaktar1' Alıntı:

Kaan EREN.

yabancı zaten çeken türk değil :D

ama derin düşündüğümüzde ona da hak vermek lazım.
sonuçta şahin onu yemese belki onun küçük çaresiz yavruları açlıktan ölecek.
o zaman bizde hayvan kesip yemeyelim,avlanmayalım,aynı mantık bence.

Yok ömer abi ben kuşun canlı canlı yenilmesine nasıl içi dayanmış, benim burdan tepem attı kuşun yanında olsaydım ne olurdu acaba.Onun için sinir oldum :)

sancaktar1' Alıntı:
He tamam benim girdiğim bir başka forumda şerefsiz , zibidi gibi sözleri kullandığım için 48 saat uzaklaştırma almıştımda ondan.Asıl ben teşekkür ederim.

Kullanmak zaten yasaktır. Kullanmazsanız seviniriz. İlginize teşekkürler.

yaw bi izleyemedim ne oldunu

Dostlarım,bırakın herkes işini yapmış doğası gereği o şahin o kuşu yiyecek.siz hiç vejeteryan şahin gördünüzmü.
Hem memlekettende bir yabani eksilmiş oldu.

Geri