sahipsiz yumurta polemiği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rkacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

rkacan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ramazan Kaçan
Meslek
Muhasebeci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar 4 çift kuşum var iki çiftini iki gün önce getirdim çiftin birini alırken kuşun yeni yumurtladığını diğerinide hemen yumurtlamak üzere dedi ve akşam kümesin ortasında bir tane yumurta vardı ama yumurtayı sahiplenen yok öylece duruyor ne yapmalıyım ???

rkacan' Alıntı:
arkadaşlar 4 çift kuşum var iki çiftini iki gün önce getirdim çiftin birini alırken kuşun yeni yumurtladığını diğerinide hemen yumurtlamak üzere dedi ve akşam kümesin ortasında bir tane yumurta vardı ama yumurtayı sahiplenen yok öylece duruyor ne yapmalıyım ???

yumurtayı ikiledigi zaman sahiplenir yatar ama birazdaha uygun bir yere koy yumurtayı ayak altında kalmasın

abi bise sormak ıstıyorum,bızım kuslar yumurtlamıstı dokunduk diye kırdılar,dokunmak zararlı diye bılıyorum??

Kardeşim o yumurtadan hayır gelmez daha kuslar yerlerine alısmamıs yatmazlar ona sen onu at kendilerine yer yapınca gene yumurtlarlar ztn..

bana da aynısı oldu kuşu getirdim ertesi gün kümesin ortasına yumutlamışdı aldım boş folluğa koydum yumurtayı kuş yattı yumurtayı da cıkarttı bence atma o yumurtayı

segah' Alıntı:
abi bise sormak ıstıyorum,bızım kuslar yumurtlamıstı dokunduk diye kırdılar,dokunmak zararlı diye bılıyorum??

muhtemelen yumurtayi tutarken ya siz kirdiniz veya hayvanlar kendi aralarinda kavga ederken kirilmistir.. hayvanlarin yumurtalarini surekli sekilde ellemeyin... 2 ci yumurtadan sonra 4 5 gun sonra alip dolumu bosmu diye isiga tutup bakabilirsin icinde damar olusmaya baslamisa o yumurta cikar....

Eğer ki yumurta suan erkek disidense eşi bozmamıslarsa kusların yumurtayı görebilecekleri bi yere kaldır ,muhtemelen yatarlar. bnmde kutuya yumurtlamıslardı. suan yatıyor. yumurtaların catlamasına 1-2 gün kaldı..

segah' Alıntı:
yok öyle bi şey kandırmışlar seni. :hhh: :hhh:

Geri