SAHTEKARLARA DIKKAT.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesistanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Çetin
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
D O L A N D I R I C I L A R A L U T F E N D I K K A T ...... MURAT KAYMAK ISIMLI BU SAHIS TEKIRDAG EDIRNE CIVARI BIRYERDE OTURUYOR.. INTERNT UZERINDEN INSANLARA TIPPLER DIYE KIRIK KUSLAR SATIYOR DIKKAT EDIN EN SON BANA YAPTIGI SAHTEKARLIGI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.... BANA MESAJ GONDERICEM DEDI GONDERDIGI MESAJDA AYNEN SU YAZIYORDU BUNU MESAJ 6622 DIYE BUR NUMARADAN GELIYOR VE SU YAZIYOR '' Zong ile 65 tl ye facebook Credist satin aliyorsunuz bu mesaki simdi evet yazip cevaplayarak onaylayarak islemi tamamlayabilirsiniz eger bu islem size ait degilse lutfen onay vermeyiniz'' EVET YAZIP ONAYLANIRSA 65 TL SIZIN FATURANIZA YANSIYOR FACEBOOK CREDIST MURAT KAYMAK GIBI SAHTEKARLARIN ISINE YARIYOR.... LUTFEN BUNU PAYLASALIM HERKEZE YAYALIM BOYLE SAHTEKARLAR IFSA OLSUNLAR UTANACAK YUZLERI YOK BU GIBILERIN AMA AMAC ONU UTANDIRMAK DEGIL ZATEN O VE BU GIBI SAHTEKARLIK OYUNLARINDAN MASUM INSANLARI U Y A N D I R M A K

not bu kisi bu forumdada murat kaymak ismi ile uyedir dikkat edin...

Ekli dosyalar

• SAHTEKAR MURAT.webp
    SAHTEKAR MURAT.webp
    86 KB · Görüntüleme: 1,207
kardeşim bilip bilmeden bi şeyler konuşma benım adıma olan fesımı çaldılar ve benım adıma mıllete telefonlarını sorup onlara bı lıng verıp onaylamanızı ıstıyor onayladıgınız anda sızın faturalı hattınızdan tam 65tl çekılıyor ama senın bana böyle bir hakaret etmeye ne hakkın nede söyleme hakkın var ,hem sen nerden bılıyosun benım kuşların kırık ve tıp olmadıgını sen bendekı soyun nerden alındıgını benden daha ıyı bılıyosun haaaa kırık olanlarıda var budapeşteden çıkma onları dersen tamam ama ıngılız tıplerıme laf söyleyecek adamın alnını karışlarım :sinirli: hem ben kımseye zorla bi şey satmaya çalışmadım sen bakıyorumda her yere her steye satılık ılanı verıyon galıba satamadınkı benım sattıgım kuşlara laf söyluyon ayaıp ayıpyaşından başınadan utan senı mahkemeye versem hakaret davası açsam yandın ama ben senın gibi seviyesız bırı degılım ınsan bı arştırır neyın ne oldugunu ögrenır ondan sonra yazar ben geçen pazardan berı fesım çalındı mesajları atıyorum okuyan okudu hatta savcılıga suş duyurusunda bıle bulundun o fewsımı çalan şahıs savcılık tarafından takıp edılıyor sonuç ne olacak acaba bende merak edıyom ama sennın bana boyle bır hakarettte bılundugun için senden yapılmamısı gereken bi şey yaptıgın için uatnıyorum ne dıyeyım allah senı bıldıgın gibi yapsın allaha havale edıyorum senı ısterım dıogrusunu ögernısın ve benden özür dilersin :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

ARKADASLAR BU TÜR KONULARINIZI ÖZELİNİZDEN YADA TELİNİZDEN PAYLASINIZ

TAM EMİN OLUNMADAN KİMSELERİ ZAN ALTINDA BIRAKMAMAK EN MAKULU VEDE OLMASI GEREKEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri