A
Anonymous
Misafir
Abilerim bu kuşun rengi nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim burda sarı çivili derler.35caner35' Alıntı:
Abilerim bu kuşun rengi nedir?
TEŞEKKÜRLER mahmut gardaş ben dedim sarı çivili diye ama kuşçu çoğalınca böyle oluyor.sağlıcakla kalman dileğiyle kendine iyi bak.makturk' Alıntı:Ne miskisi arkadaşlar resimdeki kuş klasik oyun kuşu sinekli,kızıl,benekli ne derseniz diyin ama resimdeki kuş asla miski değildir hayvan daha yavru,tüyünü atınca muhtemelen resmini koyduğum kuşlar gibi olacaktır.
Yavrunun gelecekteki hali
Miskinin göüsünde kınası olur,vücut krem veya beyaz renktedir,sırtındaki benekler balık pulu gibi veya taneli olur bilenler bilir uzun uzadıya yazmayacağım,resimdeki kuşun miskiyle en ufak alakası yoktur.
Örnek Miski:
lordmozard61' Alıntı:Abi sadece o örnek koyduğun türde miskiler yok bende örnek veriyorum bunlarda miski
lordmozard61' Alıntı:Abi sadece o örnek koyduğun türde miskiler yok bende örnek veriyorum bunlarda miski
makturk' Alıntı:Ne miskisi arkadaşlar resimdeki kuş klasik oyun kuşu sinekli,kızıl,benekli ne derseniz diyin ama resimdeki kuş asla miski değildir hayvan daha yavru,tüyünü atınca muhtemelen resmini koyduğum kuşlar gibi olacaktır.
Yavrunun gelecekteki hali
Miskinin göüsünde kınası olur,vücut krem veya beyaz renktedir,sırtındaki benekler balık pulu gibi veya taneli olur bilenler bilir uzun uzadıya yazmayacağım,resimdeki kuşun miskiyle en ufak alakası yoktur.
Örnek Miski: