A
Anonymous
Misafir

Abilerim bu kuşun rengi nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim burda sarı çivili derler.35caner35' Alıntı:![]()
Abilerim bu kuşun rengi nedir?
TEŞEKKÜRLER mahmut gardaş ben dedim sarı çivili diye ama kuşçu çoğalınca böyle oluyor.sağlıcakla kalman dileğiyle kendine iyi bak.makturk' Alıntı:Ne miskisi arkadaşlar resimdeki kuş klasik oyun kuşu sinekli,kızıl,benekli ne derseniz diyin ama resimdeki kuş asla miski değildir hayvan daha yavru,tüyünü atınca muhtemelen resmini koyduğum kuşlar gibi olacaktır.
Yavrunun gelecekteki hali
![]()
Miskinin göüsünde kınası olur,vücut krem veya beyaz renktedir,sırtındaki benekler balık pulu gibi veya taneli olur bilenler bilir uzun uzadıya yazmayacağım,resimdeki kuşun miskiyle en ufak alakası yoktur.
Örnek Miski:
![]()
lordmozard61' Alıntı:Abi sadece o örnek koyduğun türde miskiler yok bende örnek veriyorum bunlarda miski
![]()
lordmozard61' Alıntı:Abi sadece o örnek koyduğun türde miskiler yok bende örnek veriyorum bunlarda miski
![]()
makturk' Alıntı:Ne miskisi arkadaşlar resimdeki kuş klasik oyun kuşu sinekli,kızıl,benekli ne derseniz diyin ama resimdeki kuş asla miski değildir hayvan daha yavru,tüyünü atınca muhtemelen resmini koyduğum kuşlar gibi olacaktır.
Yavrunun gelecekteki hali
![]()
Miskinin göüsünde kınası olur,vücut krem veya beyaz renktedir,sırtındaki benekler balık pulu gibi veya taneli olur bilenler bilir uzun uzadıya yazmayacağım,resimdeki kuşun miskiyle en ufak alakası yoktur.
Örnek Miski:
![]()