Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn: Ertan ER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Ankara gezisi sırasında rahmetli Saim Ustanın damarlarının ne olduğu, varmı yokmu diye tartışmalara neden olan bu neslin şu anda halen daha var olup olmadığı hakkındaki, Saim ustayı tanıyan ilk ağızlardan dinlenen ve kayda alınan videolardan Sayın: Dursun ŞANVERİR (Polis Dursun) , Sayın: Şafak YILANLI (Arapçı Şafak) ve Sayın Duran SOLMAZ (KEL TURAN) yapılmış olan roportajları sizlerle daha önce paylaşmıştık. Şimdi ise Yine Sayın: Dursun ŞANVERİR (Polis Dursun) , Sayın: Şafak YILANLI (Arapçı Şafak) ve Sayın Duran SOLMAZ (KEL TURAN) ile yapılmış olan Saim Ustanın Damarları Ne oldu Ve şimdi kimlerde var roportajının ardından Sayın: Ertan ER ile yapılmış olan videoyu paylaşıyoruz.Videolar çok büyük boyutta olduğu için parçalara bölünerek yayınlanmıştır. Sırasıyla aşağıdan izleyebilirsiniz.
Videoları kesintisiz izlemek için play tuşuna bastıktan sonra durdurup dolmasını bekleyiniz. İzlemede sorun yaşayanlar buradan yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırız.

Ankara Saim ustanın Meşhurları, Syn: Ertan Ertan ER Konuşması Video 1, Bölüm 1
[dailymotion]x7r663[/dailymotion]

Not: Videoların rahat izlenmeleri internet hızınıza göre değişmektedir.

Ankara Saim ustanın Meşhurları, Syn: Ertan Ertan ER'in Konuşması Video 1, Bölüm 2
[dailymotion]x7r6j6[/dailymotion]

Not: Videoların rahat izlenmeleri internet hızınıza göre değişmektedir.

s.a ömer kardeşim öncelikle ellerine sağlık güzel bir calışma olmuş fakat bu video bana show tv varmısın yokmusunu hatırlatıyor takesi yokdu takesi vardı vardı yokdu vardı yokdu varmıdır yok mudur şimdi bence bu cekimi yanlış kişilerle yapıyorsunuz cekimden önce takke konusunda baya bir kritik yapılmış konuya girerken direk takkeden giriliyor :)) şimdi benle bu cekimi yapsan sitedeki arkadaşlar daha fazla bilgi sahibi olur burdaki durum ne şiş yansın nede kebap görüntüsü içinde işinizi öğreteck değilim tabi ama roportaj yapılacak kişi mamakda gece konduda oturuyor takke nerden gelmiş kendine o kuşlar kimden gecmiş nasıl gecmiş nasıl takkeli olmuş vs o konunun tek muhatabı mamakda oturur kimimden bahsetdiğimi anlamışsındır eğer yapabiliyorsanız o abiyle bir ropörtaj yapın
kimsenin aklında soru işarteti kalmasın.

tüm gercek kuşculara selam olsunnn

SAYGILAR

O kişi ile de röportaj yaptım ama yanımda kamera olmadığı için kayıt altına alamadım.
Bu kişi oralarda büyümüş saimekadın oluyor o dediğin yerler mamak değil.
kütahya dan girdiği kan ile oluşmuş.bunu kendide kabul ediyor zaten söylediğin şahıs.
ilk fırsatta o şahıslada video çekimi ile röportaj yapılacaktır.

not: neden şahısın ismini vermiyoruz tuncay abi?

s.a ömercim o abinin bana söylediği bu konuyla ilgili adını vermemem konusunda rica etmesidir yoksa tabiki ismini veririm sakın ilk yazdığım yazı yanlış anlaşılmasın ben yapmış olduğunuz calışmayı küçümsemiyorum aksine takdire şayan güzel bir calışmadır asla kücümsenemez emek ve zahmet verilmiş bir başarıdır şimdi ömer kardeşim nasip olursa çok büyük bir aksilik cıkmazsa 24 aralıkda ankaraya şafak yılanlı abimi ve selcuk pehlivan abimi ziyarete gelicem umarım o tarihlerde senle yüz yüze gelme fırsatını bulurum seninlede bazı konularda konuşmak isterim

şu durumda ismini vermeyi gerekdiren bir durum yok ortada konuyla ilgili hatda kuşlarla ilgili benim bir çelişkim olursa ben gereken her şeyi acık yüreklilikle yazarım.

gercek kuşculara selam olsun

SAYGILAR

daha bunun üstüne laf söyleyemem kardeş, olay bitmiştir.Ömer eline sağlık vehbi abi var orada ertan abi var zabıta kemalin yanında büyümüş kuşlarını uçurmuş birebir herkesten çok iyi tanıyan kişi bunlar abilerimiz.Ustalarımız öyle diyorlarsa öyledir gerisi vız gelir tız gider
Ertan ER ne diyo kanıtla kardeşim kanıtla.Okadarr

s.a var yada yok neticede kuş iyiler ve unutulmazlar tarihde yerini aldı var diyen ucurana hayırlı olsun

saim ağa yada şeref ustayı rahmetle anmakdan rahmet etmekden güzel ne olabilir

SAYGILAR

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn: Ertan KARA (er)

tunc_54' Alıntı:
s.a selcuk abi neyi kanıtlıcam anlamadım

bende var diyenler uçursun varsa oyununu kanıtlasın diyor.
öyle masada ben de var,benim kuşum mükemmel uçar kaçar denmesin diyor.
iyi kuşu var olan uçursun ve kanıtlasın ıyı kuş olduğunu diyor.

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn: Ertan KARA (er)

S.A cekilen videonun ne derece aydınlatıcı olduğu gözle görünmekdedir ertan er ve adı gecen diğer abilerin söyledikleri yeterince aydınlatıcıdır

not yazıyı değişdirmemdeki sebeb kendimle ilgili bir yanlış anlamadır tüm site üyelerinden özür dilerim

SAYGILAR.

SLM
Burada şahıslara kişiye yönelik bi yazı yorum yazmıyoruz zaten olay saim usta damarlarıdır.Artık olay netlik kazanmıştır umarım.Benim anladığım;ve gördüğüm saim ustaya benzer ve o soya yakın kırma kuşlar ankarada hala var ama bire bir tek soy halinde özlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır.Burada konuşan ankaranın en namlı ustaları kuşcuları ayrıca daha yayınlanamayan çekim yapılamayan nice kuşcu büyüklerimiz var mesela aydın atamanın dernek te arap hacı, kel turan ve ramazan abi ki yıllarca zabıta kemalin kuşlarını uçurmuştur bu röportajlar kamera olmadığı için çekilememiştir.Ömer kardeşim bizzat dinleyip soru cevap şeklinde geçmiştir.Onlarda aynı şeyleri söylemiştir.
neticede gerek hüseyin gerek ömer kardeşimi kutlarım işleri güçleri yokmuş gibi ayrıca bi çıkarlarıda olmadığı gibi taaa buralara gelip aylarca bu konuları araştırıp tüm kuşcuları aydınlatmağa çalıştılar.
emeği geçen herkese teşekkürler

ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA EMEĞİNİZE SAĞLIK, SAYGI DEĞER USTALARINDA AĞZINA SAĞLIK GERÇEKTEN GÜZEL ANLATMIŞLAR.......ÜSTATLAR HERŞEYE SÖYLEMİŞ DİYECEK SÖZ YOK.VARSA UÇURACAKSIN LAFLA OLMUYOR........

Abilerim arkadaşlarım gercekten bizlere bilgi vermek adına gece gündüz çalıştığınızı görüyoruz bundan ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum.Sağ olun.

...SAYGILARIMLA...

mertt' Alıntı:
gece gündüz çalıştığınızı görüyoruz

Biz teşekkür ederiz estağfurullah.
Ama aynen öyle mecazi anlamda değil kel turan üstadımızla yaptığımız röportaj 01:00 sularında gece idi.Eve döndüğümüzde saat gece 03:00 idi.

merhaba size birşey sorucam ertan er klupcü ertan mı yoksa kara ertan mı sarı ertan mı ? hangisi :)

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar Syn:

şehir efsanesine donmus bu saım usta nam kişinin kuşları..video da konuşan şahıs bu kuşları tanıdığını hatta eline de geçtiğini beyan ediyor.ama sadece beyan..inanılır bulmuyorum.iyi kusu olan uçursun göstersin diyor doğrudur.ispat gereklidir.kendiside konusmaktan ote gidemiyor.bu sacmalığa son verılmeli.iyi damar kuş, damarını devam ettirir zaten.eğer gercekten o tarz mor gözlü vs kuslar yasamıslarsa bes on hatta yüz nesil sonra yine kendini gösterir biryerlerde.kargaya vursanda..simdi iki ihtimal var:bu kuşları ya toptan yokettiler yada hayal mahsülü.ikinci ihtimal daha mantıklı geliyor.bende saimustanın damarı var diyen resmini koysun? video koysun.somut veri yok.laf var.tırı vırı.. Avcı hikayesi gibi..beyefendi iyi kuscuları da kategorize etmiş masaallah.sadece gülümsüyorum...

PigeonStar' Alıntı:
şehir efsanesine donmus bu saım usta nam kişinin kuşları..video da konuşan şahıs bu kuşları tanıdığını hatta eline de geçtiğini beyan ediyor.ama sadece beyan..inanılır bulmuyorum.iyi kusu olan uçursun göstersin diyor doğrudur.ispat gereklidir.kendiside konusmaktan ote gidemiyor.bu sacmalığa son verılmeli.iyi damar kuş, damarını devam ettirir zaten.eğer gercekten o tarz mor gözlü vs kuslar yasamıslarsa bes on hatta yüz nesil sonra yine kendini gösterir biryerlerde.kargaya vursanda..simdi iki ihtimal var:bu kuşları ya toptan yokettiler yada hayal mahsülü.ikinci ihtimal daha mantıklı geliyor.bende saimustanın damarı var diyen resmini koysun? video koysun.somut veri yok.laf var.tırı vırı.. Avcı hikayesi gibi..beyefendi iyi kuscuları da kategorize etmiş masaallah.sadece gülümsüyorum...

Lutfen mesajlarımıza dıkkat edelım sevıyeyı asmadan satasmadan,hakarete yonelmeden yazalım.
Hayal urunu falan degıl bu kuslar var olan kuslar zamanında yasanmıs olaylar nasıl hayal urunu dıyebılıyorsunuz oturdugunuz yerden nasıl bu kanıya varıyorsunuz

kanıya varmak ıcın mantık yurutuyorum.kımseye de satasmadım kardesım.hakaret de etmedım.gayet acık ve sarih konustum.hakarete ugradıgını dusunenler kanunı yoldan haklarını arayabılırler.yazımı dıkkatlıce okuyunuz omer bey.adımız sanımız yazılı profılımızde ve gercektır.eleştırıye tahammul sınırlarınız pek genıs deıl sanırım.saım usta efsanesı yaratılmıs kasten bence.bunu bır mıt halıne getırmısler.hıcbır delıl yok.yanı somut olarak.saım usta mıtının olusturulmasının sebeblerı sızce ne ola?bırılerı saım usta bahsı acarak agır kuscu havalarına burunmesın kardesım.kusculugumuzu nasıl gelıstırırız.federasyonu nasıl yonlendırebılırız.elımızde bulunan kanları nasıl koruruz.konularında yogunlasalım dıyorum ben.efsane anlatmakla bu ısler olmuyo.ustalara tabıkı saygı duyalım.ama GENCLERIDE KUCUMSEMEYELIM...:)) o genc dedıklerınız bu ısın kahramanları da olabılırler.bır kus cıkartır herkesı sasırtır.karsılıklı saygı ve sevgı olsun.kalın saglıcakla..

Bakın sızın bu son mesajınıza sonuna kadar katılıyorum onlarda konusulsun ama federasyon kusculugun gelısımı uzerıne de konular cokca mevcut ordan yazın konusalım burayla o konuların ne alakası var.

Bakın tırı ,vırı,sacmalamak,hayal urunu falan bu kısıyı ve benı dahıl yalancılıkla suclamaktır bundan bahsedıyorum.
Bıraz arastırın her turlu somut delılı var saım usta dıye bır ustamızın olduguna ve zamanında cok guzel kuslar ucurduguna daır canlı sahıtylerı var yasayan su an onla tanısıklıgı olan.
Sız hala saım usta hıkayesı tamamen uydurma dıyorsunuz.

Konuyu lutfen kırletmeyelım.
Dedıgınız guzel temennıler konusunda da benden cok cabalayan yoktur emın olun gereklı bolumlerde federasyon olsun hobımızın gelısımı olsun konular mevcut burda konuyla alakasız konular tartısmayalım

tamamen uydurma demedım.yalancılıklada suclamadım.yukarıda yazılı hepsı.takdırı okuyuculara bırakıyorum.bu konunun ıslenıs ve sunulus bıcımıne tırıvırı ve hayal mahsulu dedım.daha fazla acıklama yapmama gerek yok.kırlenmesın gercekten..oyle bır ınsan vardır tabı.bu sarıh.yok demedım kı..bu konuyla ılgılı son yazımdır.

Re: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar

PigeonStar' Alıntı:
tamamen uydurma demedım.yalancılıklada suclamadım.yukarıda yazılı hepsı.takdırı okuyuculara bırakıyorum.bu konunun ıslenıs ve sunulus bıcımıne tırıvırı ve hayal mahsulu dedım.daha fazla acıklama yapmama gerek yok.kırlenmesın gercekten..oyle bır ınsan vardır tabı.bu sarıh.yok demedım kı..bu konuyla ılgılı son yazımdır.

Konu başlığında ne yazıyor?
Cevap: Saim Ustanın Kuşlarının Damarları Hakkındaki Konuşmalar
Yani gerçekler, doğrular, en iyi anlatım, buna inanın vs.. yazmıyor. Konuşmalar yazıyor. Adı üstünde, videoyu izleyincede anlayabileceğiniz şekilde sadece roportaj, söyleşi yapılmış. Buna benzer onlarca videoyu bu bölümde bulabilirsiniz.

cok yuzeysel bı degerlendırme olmus,ana sayfada admince yazılmıs bır yazı var..okumanızı onerırım.

slm site yekkililerine bu calışmalardan dolayı yürekten saygılarımı sunarım devamını dilerim eyer bana ulaşırsalar saim ustanın kuşları varmı yokmu konuşmak ve sadece site yetkililerine arap ve kirli doman olmak üzere sadece 1 er cift göstere bilirim ister resim ister canlı belkidebana kimse vardiye inanmaz ama ispatlarım olup olmadıgını şimdiden herkese hayırlı ramazanlar herkese saygılarımla hşckln msn coskun_unus @hotmail.com

kuscu36' Alıntı:
slm site yekkililerine bu calışmalardan dolayı yürekten saygılarımı sunarım devamını dilerim eyer bana ulaşırsalar saim ustanın kuşları varmı yokmu konuşmak ve sadece site yetkililerine arap ve kirli doman olmak üzere sadece 1 er cift göstere bilirim ister resim ister canlı belkidebana kimse vardiye inanmaz ama ispatlarım olup olmadıgını şimdiden herkese hayırlı ramazanlar herkese saygılarımla hşckln msn coskun_unus @hotmail.com

S A NEREDE OTURUYORSUNUZ COSKUN KARDESİM VARSA RESİMLERİDE BURAYA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ ADI GECEN KUSLARI TANIYAN BİLEN ÇOK KIYMETLİ YETİŞTİRİCLER VAR ODUR DEGİLDİR BİLİRLER

SAYGILAR

Kaç yüz sayfa konuşuldu bir sürü rant döndü bu konuyu tekrar hortlatmak bence gereksiz

bende merakla bekliyorum, bu konunun nereye varacağını artık bir foto yada video görsek de rahatlasak.

guncel

Geri