SAKARYA HASAN DEDEBAL BEYAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vD8Gk8d0HzQ&feature=youtu.be[/youtube]

S A MASALLAH HASAN KARDESİM GÜLE GÜLE UCUR BESLE ÇOK DAHA GÜZEL OLUR SESİ TAKLALARI GÜZEL UZAMASI ÇOK DÜZGÜN HELE BEYAZ OLUSU DAHADA AYRICALIKLI BEYAZIN OYNAYANI DAHADA MAKBUL ÇÜNKÜ HER ZAMAN RASTLANMAYAN BİR RENK ALLAH DAHA DAHA İYİLERİNİ UÇURMA NASIP ETSİN ÇOK BEGENDİM EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

AYRICA EN BEGENDİGİM TARAFIDA İNME SEKLİDİR İYİ KUS İNECEGİ ZAMAN BU SEKİL UÇUMU DARALTARAK KENDİNİ ZORLAYA ZORLAYA İNMELİDİR MASALLAH ALLAH ZEVAL VERMESİN

SAYGILAR

maşallah güle güle besleyin emeğinize sağlık

Sóylenecek tek sey maasallah
süper videoda anlasilmiyor ama ses ve ucucudaki hüner herseyi anlatiyor
daha iyileri olmak dileygiyle bol izlemeler/izletmeler.

Maşallah,emeklerinize sağlık.İnşallah bu güzel beyaz gibi daha nicelerini uçurur - oynatırsınız.Saygılar.

Maşşallah Hasan kardeşim çok güzel bir kuş güle güle besle,her şeyi ile mükemmel bir kuş.

Gördüğüm kadarı ile iki adam boyuda yapıyor:))))

Allah kazasız belasız hayırlısı ile uçurmak ve beslemek nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Not: Hasan kardeşim bu kuşun su içtiği suluktan bir bardak su alıp benim kuşlara içirsem acaba onlarda bunun gibi

oynarlarmı.

maşallah cok guzel bır kus gule gule besleyın beyazın oynayanını bulmak zor emegınıze saglık
saygılar
oguz ustundag

Selam
Yorum yapan sizlere teşekkür ediyorum.Bir gün öncesi hareketlerini beğendiğim için kameramla altında bekledim ve bu çekimi yaptım.Kuş yavru olduğundan daha yorum yapmak için erken.İlerisi ne olur bekleyip göreceğiz kısmet olurda devamı gelirse yine bir video daha ekler seyrederiz.Allah herkesin gönlüne göre versin.saygılarımla.

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Hasan kardeşim çok güzel bir kuş güle güle besle,her şeyi ile mükemmel bir kuş.

Gördüğüm kadarı ile iki adam boyuda yapıyor:))))

Allah kazasız belasız hayırlısı ile uçurmak ve beslemek nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Not: Hasan kardeşim bu kuşun su içtiği suluktan bir bardak su alıp benim kuşlara içirsem acaba onlarda bunun gibi

oynarlarmı.

Şenol abi bu hakikaten konti garanti iki adam boyu gidiyor biraz takla da olsa tadından yenmez.Suluktan su almak fayda etmez gibi geliyor abi çünki geride 30 tane daha var aynı suluktan içiyorlar ama bir numara yok :ckmk: :ckmk:

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH HASAN KARDESİM GÜLE GÜLE UCUR BESLE ÇOK DAHA GÜZEL OLUR SESİ TAKLALARI GÜZEL UZAMASI ÇOK DÜZGÜN HELE BEYAZ OLUSU DAHADA AYRICALIKLI BEYAZIN OYNAYANI DAHADA MAKBUL ÇÜNKÜ HER ZAMAN RASTLANMAYAN BİR RENK ALLAH DAHA DAHA İYİLERİNİ UÇURMA NASIP ETSİN ÇOK BEGENDİM EMEKLERİNİZE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

AYRICA EN BEGENDİGİM TARAFIDA İNME SEKLİDİR İYİ KUS İNECEGİ ZAMAN BU SEKİL UÇUMU DARALTARAK KENDİNİ ZORLAYA ZORLAYA İNMELİDİR MASALLAH ALLAH ZEVAL VERMESİN

SAYGILAR

Selamınaleyküm muharrem abi.Paylaşımlarda ilk senin yorumlarını arıyorum okuyorum ,teşekkür ederim.Beyaz daha yavru olduğu için yorum yapmak için erken.Benim dileğim devam etmesi bekleyip göreceğiz.Saygılarımla

o kadar güzel kuşu çekip çekip seyrettirirsen böyle bulaşır sanada ! bulaşmış hasancım Allah ağız tadıyla uçurup eke videolarınıda koymayı nasip etsin, çok beğendim, tüm çekim aynı gün mü ? gördüğüm kadarıyla hepsını yazdırdı , kaç sefer geldi saydın mı ?

bu kadar sefer yapıpta o kareye bu kadar hakim inmesi beni mest etti . şu hareketleriyle kesinlikle mükemmel hizmet edilecek bir kuş. eminim beğenmeyenler çıkacaktır bu da kaliteki kuş anlayışının malesef sadece uzun ve bol taklalı olması gerektiği yanılgısından doğuyor. umarım ekeliğinde kendini daha iyi ispatlar yetiştirenlerin emeklerine sağlık
saygılar...

Maşallah Allah nazarlardan saklasın, tüyünce yavrularını almayı nasib etsin.
Videodaki uçumunda toplam ne kadar havada kaldı bu kuş acaba ?

Maşallah Hasan Abi,
Zaten sizin objektifinizden güzel kuşlar izliyorduk,sadece mekan değişmiş kuş yine çok güzel.
Tevazu gösterip defalarca kez yavru demişsiniz. İnşallah ekelikte de bu performansını sürdürür de siz de keyifle seyreder,yeni kayıtlarını da bize seyrettirirsiniz.
Selamlar.
Khalid

alidemirsmm' Alıntı:
o kadar güzel kuşu çekip çekip seyrettirirsen böyle bulaşır sanada ! bulaşmış hasancım Allah ağız tadıyla uçurup eke videolarınıda koymayı nasip etsin, çok beğendim, tüm çekim aynı gün mü ? gördüğüm kadarıyla hepsını yazdırdı , kaç sefer geldi saydın mı ?

Teşekkür ederim Ali kamerayı görünce coştu herhalde :haha: ne bileyim kalkışı inişi hepsi bu.60ın üzerinde hamle yaptı kırptıktan sonra kalanlar 55 tane gibi.

maskeler' Alıntı:
bu kadar sefer yapıpta o kareye bu kadar hakim inmesi beni mest etti . şu hareketleriyle kesinlikle mükemmel hizmet edilecek bir kuş. eminim beğenmeyenler çıkacaktır bu da kaliteki kuş anlayışının malesef sadece uzun ve bol taklalı olması gerektiği yanılgısından doğuyor. umarım ekeliğinde kendini daha iyi ispatlar yetiştirenlerin emeklerine sağlık
saygılar...

selam
Gönül isterki taklaları daha fazla olsun sayısı yarısı kadar olsun metresi biraz daha yükselsin.Bir gün öncesi sinyal verdi ben başlayacağım diye ,ertesi gün kamerayla bekledik olan bu yarın belki hiç uçmaz belki daha değişik olur bilemem.teşekkür ederim.

mehmetjeddi' Alıntı:
Maşallah Allah nazarlardan saklasın, tüyünce yavrularını almayı nasib etsin.
Videodaki uçumunda toplam ne kadar havada kaldı bu kuş acaba ?

Teşekkür ederim sağolun Toplam 90 dakika falan havada kaldı.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Hasan Abi,
Zaten sizin objektifinizden güzel kuşlar izliyorduk,sadece mekan değişmiş kuş yine çok güzel.
Tevazu gösterip defalarca kez yavru demişsiniz. İnşallah ekelikte de bu performansını sürdürür de siz de keyifle seyreder,yeni kayıtlarını da bize seyrettirirsiniz.
Selamlar.
Khalid

Teşekkür ederim sizde iyi yerlerle çalışıyorsunuz haberinizi alıyorum.Allah gönlünüze göre versin.Kuş Bizim süper gazi Serkan Bağatur akadaşımın kuşlarından çıktı ekeliklerinde oynuyorlar ama yavruyken bu kadar sayı yapacağı aklıma gelmedi.Videosu olan Kirli erkeğin ve beyazın Babaları kardeş (Amca çocukları :haha: )dişi farklı.Uçurmaya devam.

maşallah.. izlemesi keyifli hayvan..

Selamun Aleyküm
Hasan kardeşim baktın Mustafa abinde bir şey yok kamera pas tutmasın ,bu arada boşluğu doldurayım dedin herhalde,beyaz yavrunun videosunu çekmişsin maşallah bu uçuşta kaç sayı yaptı toplam sayılarını sayamadım yeni başlamış ama çok çalışkan ileride fişek sayısını biraz azaltır fişekte takla adetini ve metreyi çoğaltırsa çok güzel bir kuş olur inşaallah hepsinden önemlisi bu kadar sayı yaptıktan sonra gelip yerine güzel bir şekilde indirmesi bu uçuştaki oyununu taçlandırmış ALLAH CC kazasız belasız bir şekilde uçurup sonunu görmeyi nasib etsin.Selamlar

maşallah cok hırslı bır yavru.Allah nazarlardan korusun ve agız tadıyla ucurup izletmeyi nasıp etsın.

saygılarımla..

mavigalaca76' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

Teşekkür ederim Ali kamerayı görünce coştu herhalde :haha: ne bileyim kalkışı inişi hepsi bu.60ın üzerinde hamle yaptı kırptıktan sonra kalanlar 55 tane gibi.

bişe değil ya , 300 400 tane yapıcakki kuş olsun, :)) maşallah kardeş, yarışa kaldır uzatma arayı söyletme kötüyü :)

Selamun Aleyküm
Hasan kardeşim beyaz yavruda son durum ne ilk videodaki hareketleri ile çok istikbal vaadeyordu tadı damağımızda kaldı yoksa hayatı boyunca yapacağı tüm oyunları toptan hesapta tek uçuştamı çıkardı :):):) Hoca Mehmet abimizin dediği gibi biraz konuş kuşla bir şeyler yapsın da bizler de buradan izleyelim gerçi kuşun yaşı çok genç daha askerliğini yapmadı ama olsun kaliteli kumaş olduğu için ondan iyi şeyler bekliyoruz her şey gönlünce olsun ALLAH CC kazasız belasız uçurmalar nasib etsin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Hasan kardeşim beyaz yavruda son durum ne ilk videodaki hareketleri ile çok istikbal vaadeyordu tadı damağımızda kaldı yoksa hayatı boyunca yapacağı tüm oyunları toptan hesapta tek uçuştamı çıkardı :):):) Hoca Mehmet abimizin dediği gibi biraz konuş kuşla bir şeyler yapsın da bizler de buradan izleyelim gerçi kuşun yaşı çok genç daha askerliğini yapmadı ama olsun kaliteli kumaş olduğu için ondan iyi şeyler bekliyoruz her şey gönlünce olsun ALLAH CC kazasız belasız uçurmalar nasib etsin.Selamlar

Aleykümselam Mustafa Abi
Bu sabah 8 de 4-5 tane kuş serdim aralarından kaldırdım.10-15 dakika kadar gezindi bir kaç tane yukarılarda fırlayıp gittikten sonra , 300-400 metre uzaktan belki tam bilemiyeceğim kapatıp gelmeye başladı.Yalnız çok süratli olduğundan yukarıda açtı kendini ,hızlı olduğu içinde filoru 10-15 metreleri buldu.2 saat 10 dk.havada kaldı 15 tane kadar bu şekilde fişek yaptı yerine de indi.Birtane fişeğinide altta atacağım.İnşallah taklayıda çoğaltırsa...Dadından yinmez.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XfshVGmnRvM&[/youtube]

maşallah hasan koymuş üstüne bence bayağı, iyi mal iyi mal...

Selamun Aleyküm
Arkadaşlar dün akşam Hasan Dedebal kardeşimiz söyledi,bu uçurmuş olduğu çok istikbal vaaden beyaz yavruyu malesef dün şahin almış çok üzüldüm oyun kuşu bakanların sık sık başına gelen çok üzücü bir durum kuşu uçurup oyuna başlatıp tam bir yerlere getiriyorsun şahin gelip gözünün önünde alıp gidiyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun ne yapalım Hasan kardeş canın sağolsun,geçmiş olsun ALLAH CC bundan sonra uçuracağın kuşları kazasız,belasız uçurmayı
nasib etsin.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Arkadaşlar dün akşam Hasan Dedebal kardeşimiz söyledi,bu uçurmuş olduğu çok istikbal vaaden beyaz yavruyu malesef dün şahin almış çok üzüldüm oyun kuşu bakanların sık sık başına gelen çok üzücü bir durum kuşu uçurup oyuna başlatıp tam bir yerlere getiriyorsun şahin gelip gözünün önünde alıp gidiyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun ne yapalım Hasan kardeş canın sağolsun,geçmiş olsun ALLAH CC bundan sonra uçuracağın kuşları kazasız,belasız uçurmayı
nasib etsin.Selamlar

A S MUSTAFA KARDESİM ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOKDA GÜZEL BİR YAVRUYDU AMA YAPACAK BİR SEY YOK HER KESİN KARSILASIP YASADIGI BİR DURUM ELDEN BİR SEY GELMİYOR OLAN EMEKLERE OLUYOR HASAN KARDESİMİZİN CANI SAGOLSUN TABİ BURADAN BUNLARI SÖYLEMEK BELKİ KOLAY LAKİN BASKA BİRSEYDE DİYEMİYORUZ DAHA DA İYİLERİNİ UÇURMASINI DİLİYORUM ZATEN BU KAPASİTEDE KENDİSİNDE VAR İNSALLAH HER SEY İSTEDİGİ GİBİ GÖNLÜNCE OLUR

SAYGILAR

Selamınaleyküm
Teşekkür ederim Muharrem abi Mustafa abi dediğiniz gibi canımız sağolsun.Gelecek parlak ufuklar aydınlık. :hungur: İçimiz yansada kısmet diyelim.Alttan gelen kuşlarımız var dostlarımız arkadaşlarımız var.Onlarla yola devam edeceğiz... :heyo:

geçmiş olsun hasan, zaten hep böyledir , sonunu görmek büyük şans gerektirir, ama en azından ana babasıyla alakalı bi önyargı olusturdu bu yavru, sıkı sıkı sarılırsın artık :)) daha ıyılerını nasıp etsın Allah hasancım...

Geri