SAKARYA HASAN DEDEBAL BOZ YAVRU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MMD4wL1WgeY[/youtube]

s a hasan kardesim masallah emeklerine saglık zaten uçurdugunuz bütün kuslarınız birbirinden güzel

bir kaç daha düzenli uçumla vede alçalttıkca dahada güzel olur ilk seferinde tersledikden sonra bırakmaması ne kadar hırslı oldugunu gösteriyor taklaları düzenli sesi hırsıda çok güzel açık alana oyun her kusun harcıda degil daha ne olsun çok çok daha iyi olur çok begendim güle güle uçurun besleyin paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
s a hasan kardesim masallah emeklerine saglık zaten uçurdugunuz bütün kuslarınız birbirinden güzel

bir kaç daha düzenli uçumla vede alçalttıkca dahada güzel olur ilk seferinde tersledikden sonra bırakmaması ne kadar hırslı oldugunu gösteriyor taklaları düzenli sesi hırsıda çok güzel açık alana oyun her kusun harcıda degil daha ne olsun çok çok daha iyi olur çok begendim güle güle uçurun besleyin paylasım için tesekkürler

saygılar

Aleykümselam Muharrem abi eyvallah birkaç gündür hareketleri güzel olduğu için o sabah kamera ile altında bekledim.Kuşu daha yerine adapte edemedim başka yere düşürüyorum yem ayarı derken ancak şimdilik bu kadar oldu.Allah herkezin gönlüne göre versin.Sağolun.

Maşaallah Hasan kardeşim,hırslı,taklalı ve bol seferli bir kuş,bazı seferlerini yukarıdan alması hiç önemli değil uçmaya devam ettikçe hedefine oturur inşaallah.Bu arada yeni kuş uçurma yerin hayırlı olsun.Tam bir er meydanı burada kuşun iyisi uçar oynar,kötüsü çok çabuk elenir gider.Yani anlayacağın bundan sonra senin bir çok kuşlarının videolarını izleme imkanı bulacağız.Emeğine sağlık olsun paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Maşaallah Hasan kardeşim,hırslı,taklalı ve bol seferli bir kuş,bazı seferlerini yukarıdan alması hiç önemli değil uçmaya devam ettikçe hedefine oturur inşaallah.Bu arada yeni kuş uçurma yerin hayırlı olsun.Tam bir er meydanı burada kuşun iyisi uçar oynar,kötüsü çok çabuk elenir gider.Yani anlayacağın bundan sonra senin bir çok kuşlarının videolarını izleme imkanı bulacağız.Emeğine sağlık olsun paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

Sağol Mustafa Abi destekleriniz ve taktik lerinizle inşallah güzel kuşlar uçuracağız.Kuş iyi olsun kısmeti olsun yeter.

güzel ve dirençli başlıyor.inşallah devamını getirir ve emeklerini boşa çıkarmaz.güle güle besleyin .umarım yakında sagüder sayfasında iyi bir puanla karşımıza çıkar.içten ve samimi dileklerimdir.Saygılar.

Maşallah çok güzel bir kuş.Çıkardığı oyunları keyifle izledim.İnşallah daha iyilerini de yapar.Saygılar.

maşallah güle güle uçurun

Ben beğendim ; Maşallah Ömürlü uçsun güzel hayvan . selamlarŞEREF

maşallah emeğine sağlık hasan , kuş olacak gibi, eğer yerine adapte edersen ve antrenmanını da tam alırsa sakaryada anılır bi kuş olur lakin sefer sayısını işittim :D yakışır sana dostum..

maasallah hırslı çalışkan bir kuş oyununu tam oturtukça eminim daha ii olacaktır.emegine karsılıgını alırsın insallah güle güle besleyin ..

Geri