SAKARYA HASAN DEDEBAL GÖK DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM
2010 senesinde Turnuvada 53 puanla derece yapamadı ama bu sene hareketleri fena değil.Kısmet olursa yine turnuvaya uçurmayı düşünüyoruz.15 gün önce çektiğim birkaç fişeği iyi seyirler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lZzqY9JcEMk&feature=g-upl[/youtube]

Selam Muharrem abi ben seyredebiliyorum problem yok.Senin bulunduğun makine ile ilgili olabilir

hasan sessiz sessiz duruyosun , bizimi yiyosun anlamadım ki :))) maşallah usta sistemi güzel hayvan , eke olması gözümde çok daha çarpanlı hale getiriyor kuşu, antreman aldıkça inişde de direnir diye düşünüyorum, selamlar...

hasan usta, kuşun maşallahı var, puan toplar ama benim sana nacizane önerim, o ağacı bir şekilde oradan kaldırman veya budaman, kuş güzel yere yatak yapmış, kendini sıkıyor ama ağaç yüzünden fişeklerken örn: 3-4 atacakken 2 de bırakıyor, yalpa yapıyor..

masallah hasan emeklerine saglık yatmıs vede eke kusu olmus hale getirmek çok zor ama sen işini bilirsin güle güle uçur besle bayagı bir antreman gerekli paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
masallah hasan emeklerine saglık yatmıs vede eke kusu olmus hale getirmek çok zor ama sen işini bilirsin güle güle uçur besle bayagı bir antreman gerekli paylasım için tesekkürler

saygılar

Muharrem abi benim bildiğim birşey yok.Tamamen kanıyla alakalı içinde ne varsa onu yapıyor.Kanında yoksa havada bile tutamazsın.Ondan ötesi kısmet atmacadan kurtarır hastalanmaz sağlıklı kalırsa uçabildiği kadar uçar. :tamam:

Güle güle besle abicim kuş gayet güzel ama 2 sıkıntı var bana göre.1.si o ağaç ve 2.side başlı bir kuşun altına bu kadar kuş koyulmaz,yerdekiler hareket ettikçe kuşu etkiler...Saygılarla"DADAŞ"

Selamun Aleyküm
Hasan kardeşim bu zamana kadar hep diğer arkadaşların kuşlarının videosunu çekiyordun şimdi kendi kuşlarına sıra geldi nihayet 3 yaşında eke bir kuşun böyle cilveli şekilde hedefine gelerek seri bir şekilde fışkırması çok güzel bir durun kuşun maşallahı var ama daha tam antramanı almamış altına erken kuş açmışsın bir de kuşun altında çok fazla kanatlı kuş var ileride tam antramanını aldıktan sonra çok daha güzel olur inşaallah emeğine sağlık olsun.Yarışa kaldırıp inşaallah güzel bir derece yaparsın.Selamlar

Maşallah,kuşun oyununu heyecanla yapması izleyicide'de güzel heyecanlar yaratıyor.Güzel bir kuş,güle güle iyi günlerde besleyin.Saygılar.

FeLix_' Alıntı:
hasan usta, kuşun maşallahı var, puan toplar ama benim sana nacizane önerim, o ağacı bir şekilde oradan kaldırman veya budaman, kuş güzel yere yatak yapmış, kendini sıkıyor ama ağaç yüzünden fişeklerken örn: 3-4 atacakken 2 de bırakıyor, yalpa yapıyor..

Selam Mesut kardeşim açıkçası bu videoyu unutmuştum bakınırken denk geldi.Ağaç ortadan kalkmalı demişsin katılıyorum sana ama ağacında suçu yok olduğu kadar diyelim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

dadaş' Alıntı:
Güle güle besle abicim kuş gayet güzel ama 2 sıkıntı var bana göre.1.si o ağaç ve 2.side başlı bir kuşun altına bu kadar kuş koyulmaz,yerdekiler hareket ettikçe kuşu etkiler...Saygılarla"DADAŞ"

Yerde gerçekten sağa sola uçan çok kuş var uçan kuşun dengesini bozuyor.Bu kuşu her mevsim sonu tüyden çıkınca 1 ay kadar uçurup kanadını kesiyorum öteki uçuşanların arasındada kanadını yeni tamamlamış kuşlarım var.Belki iddam olmadığı için böyle uçurdum.Şimdi onun ve uçuşanların kanatları kesik kümeste yatıyorlar Allah sağlık verirse yine sene ye uçar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

alidemirsmm' Alıntı:
hasan sessiz sessiz duruyosun , bizimi yiyosun anlamadım ki :))) maşallah usta sistemi güzel
hayvan , eke olması gözümde çok daha çarpanlı hale getiriyor kuşu, antreman aldıkça inişde de direnir diye düşünüyorum, selamlar...

:haha: Sorma sessiz sessiz durduk ama turnayı vuramadık.Kuş beygir gibi uçtu durdu diskalifiye etti bizi.En antremanlı hali bu :haha:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

mermerci-vedat' Alıntı:

Sağolun teşekkür ederim

---------------------------------------------------------------------------------------------------

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Hasan kardeşim bu zamana kadar hep diğer arkadaşların kuşlarının videosunu çekiyordun şimdi kendi kuşlarına sıra geldi nihayet 3 yaşında eke bir kuşun böyle cilveli şekilde hedefine gelerek seri bir şekilde fışkırması çok güzel bir durun kuşun maşallahı var ama daha tam antramanı almamış altına erken kuş açmışsın bir de kuşun altında çok fazla kanatlı kuş var ileride tam antramanını aldıktan sonra çok daha güzel olur inşaallah emeğine sağlık olsun.Yarışa kaldırıp inşaallah güzel bir derece yaparsın.Selamlar

Eyvallah mustafa abi turnuvaya kaldırdık ama olmadı kısmet işi bu sende biliyorsun hakkımızda hayırlısı olsun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

zogoz' Alıntı:
Maşallah,kuşun oyununu heyecanla yapması izleyicide'de güzel heyecanlar yaratıyor.Güzel bir kuş,güle güle iyi günlerde besleyin.Saygılar.

Eyavallah Saygılar bizden iyi temennileriniz için teşekkür ederim.

zogoz' Alıntı:

Geri