Sakarya Kümes Ziyaretleri 1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
İstanbuldan Ahmet abi ve arkadaşları Ramazanın ilk haftası Sakaryaya kümes ziyaretlerine geldiler.Ben aralarına Mustafa Turan abinin kümesinde katıldığım için fazla resim alamadım 1.Resimde Soldan ayaktakiler 1.Şeker mah.nin Şeker Kuşçusu Keramettin abi , yanındakiler sırasıyla 2.bu senenin hızlı kuşçularından Mümin abi , 3.Geçenseneki yarış ikincisi Yeni mah.den Özcan , 4.Hızlı hakemlerimizden Hüseyin , 5. İstanbuldan Bu Seneki Sakarya Şeker Mah. Yarışı Şampiyonu Ahmet abi , 6.yine Şeker Mah. Sakinlerinden Mustafa Turan Abi (müdür) Ve Lokantacı Ali Abi.
Oturan arkadaşlar ve en arkadaki arkadaş haklarını helal etsinler Ahmet abi ile bizleri ziyarete gelen arkadaşlar.
Keyifli Ziyaretin sonundada bizleri iftar için Kazımpaşa ya yemeğe götüren Mümin Abiyede buradan teşekkür ediyorum.
İnşallah Bir aksilik olmazsa haftaya Kupa töreninden de görüntüler koymaya çalışacağım.
Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• 100_0800.webp
    100_0800.webp
    457.2 KB · Görüntüleme: 1,935
  • 100_0798.webp
    100_0798.webp
    687.5 KB · Görüntüleme: 1,884
Paylaşım için teşekkürler , imkan olsaidi de bir kaç tanede kümeslerden manzaralar koymaşansınız olsa idi daha da iyi olurdu diye düşünüyorum .. Özellikle var ise müsabaka lara uçan kuşların resimleri.. selamlarŞEREF

Geri