SAKARYA LATİF YENİGÜN DUMANLI 2 YAŞ ERKEK TURNUVA UÇUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
SELAM
942398_10200754397574549_807800570_n.jpg

maşallah hasan iyi karne çıkarmış ,sonunu da getirseymiş süper olurmuş , yine de sahibinin emeğine sağlık , lider kuşu tebrik etmek lazım

S A MASALLAH YETİŞTİREN KARDESİMİZİN EMEKLERİNE SAGLIK İKİ YASINDA EKE BİR KUS YER DE ÇOK GÜZEL VE MÜSAİT OYUN KUSUNDA HER KUSUN O SEKİL YERE OYUNU ZOR HATALAR ORTAYA ÇIKAR YANLIS ANLASILMASIN KUSUN BAZI TAKLALARI TERSLEMESİ FİŞEGİNİ YATIRMASINI TAM OLMAMIS YANİ NEFESSİZ OLUSUNA BAGLIYORUM BİRAZDA KIZMIS SANKİ BU OYUN SEKLİ İLE O KADAR HAVADA KALMASI BANA GÖRE NEFESSİZ OLUSUYLA ALAKALI ZATEN ÇEKİM BİTMEMİŞ OLSADA İNME TURLARINDAYDI SONUNU GÖREMESEKDE ÖYLE BİR ZEMİN VE YERDE İYİBİR OYUN KUSUNUN NASIL İNMESİ GEREKTİGİNİN ARTILARI GÖRÜLÜYORDU EKSİKSİZ KUS YOK BİRAZDA KIZMIS SANIRIM ENSEDE İSE ZATEN İYİ KUSUN ENSESİ OLMAZ ODA BİR ARTIDIR BANA GÖRE ÇOK İYİ LAKİN BU KUS ÇOK DAHA GÜZEL PERFORMANS GÖSTEREBİLİRDİ KANIMCA BİRAZ ACELE EDİLMİŞ GİBİ GELDİ BANA GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN İNSALLAH İSTEGİNİZ VE EMEKLERİNİZİN KARSILIGINI FAZLASIYLA ALIRSINIZ BİZLERDE SİZLER KADAR SEVİNİR MUTLU OLURUZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maasallah emeginizze saglık ama kuş bana biraz kızmış gibi geldi oyun tarzından ama hırslı çalışkan bir kuş güle güle besleyin saygılar .

Maşallah,güle güle uçurun.

Maşallah, belli ediyor kendini :)

Maşallah çok çalışkan bir kuş, keyifli oynuyor ,sahibi sağlık sıhhat le uçursun.Ben beğendim ..selamlarŞEREF

Abi kuşun güzel ama yanlış anlama bence turnuvada kaldırılcak kuş değil

kuşunuz güzel güle güle besleyin.yalnız belirtmek istediğim birkaç konu var.yarışma tüzükleri nasıl bilmiyorum ama.bu çektiğiniz fişeklerde kuş hep yatırarak uzun gidiyor.yani oyuna hedefde başlıyor taaa gördüğümüz kadarıyla uzakta bitiriyor.ve bizim yarışmalarımızda bu fişekler geçersiz kabul edilir.oyun hedefin dışına taştığı için...kolay gelsin...

Maşşallah Latif kardeşimi tebrik ederim,güle güle beslesin.güzel çalışmış heyecanlı bir kuş,tüğü kadar ömrü olsun.

Latif in orda bu emek ve heyecanla daha güzel kuşlar uçurup daha güzel puanlar alacağına inanıyorum,inşallah

her şey gönlüne göre olur.

Bize bu videoyu seyretme imkanı sunan Hasan kardeşiminde emeğine sağlık.

Selamlar sağlıcakla kalın.

Selam
Herkeze yorumları için teşekkür ederim.Ben turnuvada videosunu çektim yorumlarda iyi olur kötü olur önemli değil.Bütün turnuvalarda kuştan istenilen

1.) 3 metrenin altına girmesi
2.)En az 10 metre 1-2 takla atarak fışkırması
3.)Tüzükte belirtilen zaman diliminde havada kalması isteniyor,

Ben yüzlerce kuşun puanlamasında bulundum ama bu yazılan kadar basit gibi görünen hareketleri yapabilen az kuş kupa aldı.Şimdi yanlış anlaşılmasın, kuş bu üç tane basit olaylardan birini yerine getiremediği zaman ya puan alamıyor yada diskalifiye oluyor.
Bizlerde de kuşumuzun hep iyi yönünü anlatma hastalığı var :p kuş çok güzel oynuyordur ama fişek sayısı 3-4 tanedir oda saatte 1 tane, kuş çok iyi oynuyordur ama havada kalamıyordur saat dolduramıyordur, kuş çok iyi oynuyordur ama 4-5 metrelerden alıyordur, yani tüzükteki basit gibi görünen 3 maddeye cevap vermiyordur.
Bunları yapamayan KUŞ KÖTÜ KUŞ DEĞİLDİR ama TÜZÜKTE istenilen bu dur.Eğik fişek olabilir çok eğik olanlar turunu tamamlamadan yapılan Fişekler taklasız oyunlar yukarıdan yapılan oyunlar zaten yazılmıyor.
Bu arkadaşımızın kuşu video süresince 60-70 tane hamle yaptı benim ayıklayarak video yaptığım fişeklerin içinden de sadece 23 tanesi geçerli sayılmış.Yani o çok yatırdı denilen yukarıdan alınan fişekler yazılmamış.
Kuşu puanlayan hakemler avrasya oyunkuşu turnuvası olsun yenicami turnuvası olsun 32evler turnuvası olsun hepsi kuş uçuran kuşun hakkını veren adamlardır.Herkeze yorumları için tekrar teşekkür ederim.

öncelikle tebrik ederim yetiştirenin emeğine sağlık. benim anlamadığım herkes kupaya kuş uçurmanın çok basit birşey olduğunu söylüyor. aksine ben kupaya kuş hazırlamanın çok zor olduğunu düşünüyorum . çünkü beklenti çok fazla ve aksilikler de çok fazla sonuç hep hüsran. mesela iki senedir ankara sincan kupasında en çok alınmış puan 57 . ilk sene çok şaşırmıştım fakat şimdi normal geliyor. geçen sene ben de yazıldım kümesinm yıkıldı kaldıramadım ha kaldırsaydım da oynrmıydı o da tamamaen kupa günü kuşun keyfine kalmış. bu sene de heves ettim eke bir dişiyle katılmayı düşünüyorum çok fazla kızdığı için yerine teslim olmuyor ve hala uğraşıyorum . yani demek istediğim ben 4 senedir burdayım ve daha oyun kuşu özelliklerini gösterecek bir hayvan dahi kimsenin kapısında izlemedim . gördüğüm çok güzel hayvanlarda oldu ama tam anamıyla hazır halini göremedim. yorum yapan arkadaşların eksiklikleri dile getirmede bira daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim . saygılarımla

arkadaşlar şahsen bende şu an yarışmaya hazırlanıyorum aynı gerçekçi yaklaşımla kendi kuşlarımada yorum yapıyorum. gördüğümüzü söylüyoruz zor diye hata varsa yokmu diyelim kuşun video görüntüsüne yorum yaptım gördüğüm bu fişeklerde yatırdığı geçersiz dik gittiği varsa zaten puanı almıştır..kuş hazırlamak elbette kolay değil emek vermeyip boş yorumlara bende kızıyorum ama ben oldukça emek veriyorum yorum yapmak kendi kuşlarımda dahil olmak üzere bukadar emekten sonra hakkımdır...

murat abiye katılıyorum bende videoya yorum yaptım kuşuna kuşçuluğuna bişey demedim. aksine güzel kuş dedim ama ne bilim sizinde sölediğiniz gibi bu turnuva olayları vs beklentiler yüksek oluyor sizde turnuva uçuşu diye video atarsanız kuşta bu videoda yandaki çatıya fişeklerse yamuk çıkarsa bizdende böle yorum gelmesi doğal diye düşünüyorum

Geri