SAKARYA MUSTAFA TURAN 2 YAŞINDA BOZ DİŞİ (SABUNİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.TURAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

M.TURAN

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
M.TURAN
Meslek
KAMU
İlgi Alanı
Kediler
YENİ ANTREMAN VERMEYE BAŞLADIĞIMIZDAN DOLAYI ŞENOL TUNC ABİMİZİN DEDİĞİ GİBİ HENÜZ İKİ ADAMBOYU OYNAMIYOR:))).BU KIŞ MEVSİMİNİN ORTASINDA BU DEREDE BU BALIK OLUR MİSALİ ,GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ(25-02-2012)HAVANIN YAĞIŞSIZ OLMASINI FIRSAT BİLEREK , AYRICA YENİ ALDIĞIMIZ KAMERAYI DENEME AMACIYLA BİROL PIMAR KARDEŞİMİZİN KAMERAYLA İLK BULUŞTURMAK ADINA BU ÇEKİMİ YAPIP SİZLERİN SEYRİNE SUNUYORUZ. SELAMLAR M.TURAN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4FHXAp8Wra0&context=C37b8948ADOEgsToPDskJkOri9XsZ9cKSf-hSyzokJ[/youtube]

Maşallah abi sert kuş yaza doğru 2 adam boyu olur inşallah :)))

Senol abinin adamları çok meşhur oldu :) onun bahsettigi adamlar Hz.yusa peygamberin kabri şerifi boyunda galiba
Mustafa abi yanlış anlama latife maksadıyla söyledim yanlış anlaşılmasın :)

Maşallah diyeyim bitireyim
Saygılar

Maşşallah Mustafa kardeşim güzel bir kuş görüntüye görede iki adam boyu yapacak gibi inşallah.

Bu mevsimde bu kadar havada tutmak bile büyük mesele hele bu şahin belası varken.

Güle güle uçur,Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin bahara inşallah canlı seyrederiz hep beraber.

Kameremanda fena değil ilk çekime rağmen güzel çekmiş kuşu havada takip etmekte zor iş Birol'unda eline sağlık.

Selamlar sağlıcakla kal.

masallah çalışkan bir kus eke olmasına ragmen güle güle besleyin.

Maşaallah Mustafa Abi. Kış şartlarında uçurup video çekmek kolay değil. Birde Sakarya gibi atmacanın, şahinin çok olduğu yerde hiç de kolay değil. Sabuni bol seferli, sesi yerinde biraz antreman eksiği var. Düzenli antremanla daha da mesafeyi uzatır.Emeklerine sağlık Abiciğim.

icessberg' Alıntı:
Maşallah abi sert kuş yaza doğru 2 adam boyu olur inşallah :)))
Selamun Aleyküm
Enes kardeş dediğin gibi yaza doğru bu kuşun fişeğini iki adam boyuna çıkaracağını umuyorum ve yorumun için teşekkür ederim.

mermerci-vedat' Alıntı:
Senol abinin adamları çok meşhur oldu :) onun bahsettigi adamlar Hz.yusa peygamberin kabri şerifi boyunda galiba

Saygılar
Selamun Aleyküm
Estağfurullah Vedat kardeş niye yanlış anlayacağım tabi ki yorumlarımızda latife de yapılacak bizim kuşumuz çok iyi oynuyor diye videosunu çekip sizlerin seyrine sunmadık bu soğuk karlı kış gününde güvercin sever arkadaşlarımız bilgisayarını açıp izleyip can sıkıntılarını gidersin ve bu sanal alemde hoş bir sohbet olsun diye düşündüm.

omer06' Alıntı:
masallah çalışkan bir kus eke olmasına ragmen güle güle besleyin.
Selamun Aleyküm
Ömer kardeş çoktandır görüşemiyoruz havalar güzelleşince Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum inşallah o zaman görüşürüz,yorumun için çok teşekkür ederim.Kuşa gelince evet çok çalışkan bir kuş geçen yıl 20-25 metre arası fişekleri ve ortalama 20 sayının üzerinde seferleri vardı.Kupaya uçurdum o gün 8 sefer yaptı dereceye giremedi ne yapalım kısmet dedik bu yıl antıraman vermeye başladık şayet şahin almazsa tam antıramanını aldıktan sonra bu yıl da kupaya uçurmak istiyorum inşaallah.

Maşallah , Mustafa abi emeğinize sağlık,birolun da tabi, eke olarak iyi çalışmış kuş,baharda antreman aldıkça inşallah daha iyi olur, selamlar

evt abi haklısın uzun zamandır görüşmedik kış geldi gitmek bilmiyor tabiki bi gelirsen ankaraya kesin beklerim .bizde suanda buda yok hatta havaya atacak kusta yok bu sene sansızlık gidiyor bakalım hayırlısı kusları çaldırdık tam hazır kusları
üç dört tane yavru var havaya verilecek onlarla ugrasıyoruz. bakalım nasip olursa onlardan bir sey çıkarsa bizde kalıdırırız kupaya bende yazıldım bakalım bu sene adapazarı kupasına hayırlıısı nasip işi bakalım sizin kadar tecrübemiz olmasada sansınımızı deneyecegiz bakalım saygılarımla Allaha emanet olun.

Maşallah Mustafa Ağabey,
Galiba daha önce de eklediğiniz(tüydeyken uçan) boz dişi bu.
Oyun kuşunda en çok aranan özellik olan devamlılığı sağlayan çok güzel bir hayvan.
Sefere gelmek konusunda çok gayretli ama galiba ağırlığı gitmesine engel teşkil ediyor biraz.
İnşallah düzenli antrenmanla tam performansına ulaşır da o zaman da seyrederiz.
Birol Abi de video çekmek konusunda ilk sefer olmasına rağmen oldukça başarılı.
Kuş antrenmanını alanana kadar Birol Abi de video çekmekte iyice ustalaşır,yarım kaydedilen seferlerini de tam izleriz inşallah. Yayında ve yapımda emeği geçenlere çok teşekkürler.
Khalid

S A MASALLAH GÜZEL ÇALISKAN SESLİ SOLUKLU BİR HAYVAN ANTREMAN EKSİKLİGİDE GİDERİLİP BİR HAFTA KADAR DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK GÜZEL OLUR HER KUSUNUZ BİR BİRİNDEN GÜZEL İŞTE HAVALAR FIRSAT VERSE DEVAMLI UÇUMUNU SAGLAYABİLSEK DAHADA İYİ KUSUN İLACI UÇMAK DÜZENLİ ANTREMAN AMA HEPİZİN OLDUGU GİBİ İŞ GÜÇ SARTLAR HAVA KOSULLARI ATMACASI SAHİNİ HANDİKAPLARIMIZ VAR AMA YİNEDE BUNCA OLUMSUZLUKLARA RAGMEN HAVAYA KUS KALDIRIP BİZLERE İZLETEBİLMENİZ AYRICA TAKDİRE SAYAN EMEGİ GECENLERE TESEKKÜR EDİYORUM

AYRICA BENİM EN ÇOK HOSUMA GİDEN TAKDİR ETTİGİM KENDİMİNDE HER ZAMAN UYGULADIGIM

KUSUN KALDIRILMA SEKLİDİR KUS KUSUN ARASINDAN KALDIRILMALIDIR İŞTE BİRAZ UÇSUN KANATLARI ISINSIN İYİ KALİTELİ KUS VE KUSCU İÇİN SADECE MAZERETTİR MESELA AGUSTOSUN SICAGINDA KUS NE KANADI ISITACAK BU SÖYLEMİM KENDİMLE ALAKALIDIR KUS KUSUN ARASINDAN KALKMALI DIR İYİ KUSUN ÖNEMİ BUNDAN İBARETTİR EMEGİ GEÇEN İZLENİMİMİZE SUNAN ARKADASLARA TEKRAR TESEKÜR EDİYOR BASARILARININ DAİM OLMASINI DİLİYORUM PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

M.TURAN' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

Saygılar
Selamun Aleyküm
Estağfurullah Vedat kardeş niye yanlış anlayacağım tabi ki yorumlarımızda latife de yapılacak bizim kuşumuz çok iyi oynuyor diye videosunu çekip sizlerin seyrine sunmadık bu soğuk karlı kış gününde güvercin sever arkadaşlarımız bilgisayarını açıp izleyip can sıkıntılarını gidersin ve bu sanal alemde hoş bir sohbet olsun diye düşündüm.

Eyvallah mustafa abicim maşallahı var haklısın bu karda kışda boyle güzel abilerimiz güzel kuşlarını bizlerin seyrine sunarak içimizi ısıtıyor Allah nasip ederse yaza dogru sakaryaya gelip canlı canlıda görmek isterim saygılar abim

emeğinize sağlık nefes kesiyo maşallah.çanakkaleden selamlar

sezona gene bı hızlı gırıs yaptın abı ben kremlerın bu sene orda ucmasını beklıyorum ve merakla beklıyorum zaten bılıyosun zaman da kısa 4 5 ay var yarısın bıtmesıne ona gore bu sene sadece o kusları merak edıyorum gecen sene hep yarım da sahın aldı mıllet te seyreder ınsallah su 25 30 sefer vedım 200 puan oldun bırıncı hadı hayırlısı kuslarının bahtı acık olsun emegınıze saglık sana ve bırola bolsanlar

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Mustafa kardeşim güzel bir kuş görüntüye görede iki adam boyu yapacak gibi inşallah.

Bu mevsimde bu kadar havada tutmak bile büyük mesele hele bu şahin belası varken.

Güle güle uçur,Allah kazasız belasız uçurmak nasip etsin bahara inşallah canlı seyrederiz hep beraber.

Kameremanda fena değil ilk çekime rağmen güzel çekmiş kuşu havada takip etmekte zor iş Birol'unda eline sağlık.

Selamlar sağlıcakla kal.
Selamun Aleyküm
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim Şenol abi bu mevsimde bana kalsa kuşların uçmasını bir tarafa bırak kümesten dışarı çıkıp yerde dahi gezinemezler bizim Birol kardeşimiz sağolsun ne seyrediyorsak hep onun sayesinde,şahin belası konusunda çok haklısın geçtiğimiz kasım ayından bu güne kadar şahine verdiğimiz kuş sayısı 9 tane oldu üstelik bu kuşların hepsi de tüyünü teleğini düzmüş kuşlardı ne yapalım biz artık alıştık.
Kamerayı da yeni aldık bizde bu kuş uçurma sevdası olduğu sürece ALLAH CC nasib ederse daha çok kuşlar uçurup hep birlikte seyrederiz.ALLAH CC hepimize kazasız belasız kuş uçurmak nasib etsin inşaallah.Selamlar

RAMAZAN42' Alıntı:
Maşaallah Mustafa Abi. Kış şartlarında uçurup video çekmek kolay değil. Birde Sakarya gibi atmacanın, şahinin çok olduğu yerde hiç de kolay değil. Sabuni bol seferli, sesi yerinde biraz antreman eksiği var. Düzenli antremanla daha da mesafeyi uzatır.Emeklerine sağlık Abiciğim.
Selamun Aleyküm
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.Kış ayı bitmek üzere baharda tam antıramanlarını verebilirsek bu kuşun güzel şeyler yapacağını umut ediyorum.Tabi şahin almazsa şansı iyi olursa yarışlara da uçururuz inşaallah.Selamlar

Khalid' Alıntı:
Maşallah Mustafa Ağabey,
Galiba daha önce de eklediğiniz(tüydeyken uçan) boz dişi bu.
Oyun kuşunda en çok aranan özellik olan devamlılığı sağlayan çok güzel bir hayvan.
Sefere gelmek konusunda çok gayretli ama galiba ağırlığı gitmesine engel teşkil ediyor biraz.
İnşallah düzenli antrenmanla tam performansına ulaşır da o zaman da seyrederiz.
Birol Abi de video çekmek konusunda ilk sefer olmasına rağmen oldukça başarılı.
Kuş antrenmanını alanana kadar Birol Abi de video çekmekte iyice ustalaşır,yarım kaydedilen seferlerini de tam izleriz inşallah. Yayında ve yapımda emeği geçenlere çok teşekkürler.
Khalid
Selamun Aleyküm
Selamun Aleyküm
Khalid kardeşim bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Tüydeyken uçan boz dişi bu uçan kuşun kardeşi,geçen yıldan bu uçan kuşun videosu da var bu sitede "boz diş başlığı'' adında dediğin gibi düzenli uçmaya başlayınca tam performansını sergileyeceğini umuyorum.O zamana kadar da Birol kardeşim de kamera çekme hususunda daha da ustalaşır bu kuşun bir daha vidosunu çeker hep birlikte tekrar izleriz inşaallah.Selamlar

Geri