SAKARYA MUSTAFA TURAN 2011 Bozkirli erkek yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xiuy1j[/dailymotion]selam

hey maşallah...

bu ne ya. taramalı gibi maşallah...

Merhaba;

Hasan hocam, 2 hafta önce işaretleri veriyordu.
Maşallah oldukça arttırmış performansını.
Mustafa abi de hakemlikten uzaklaştığını belirtircesine "kaç metre?" diyor. Çok güldüm.
Emekli hakem olarak, (ki bence erken emeklilik bu), en iyi o bilir kaç metre olduğunu.
Şaka bir yana; paylaşımınız için teşekkürler.
Ama daha fazlasını istiyoruz kesinlikle.
Selamlar.

Şenol

Maşallah Güle Güle besleyin..

hem uzun gıdıyor hemde seslı.takla aralarıda guzel.ıyı kus masallah

çok güzel maşallah..devamınıda beklerız

Maşallah saatlerce izlerim valla

maşallah çok güzel bir kuş allah nazardan saklasın...ancak sanki biraz yüksekten alıyor ve birazda fişeğini yatırıyor sanırım, (fişeğin başlangıç noktası ile bitiş noktasına dikkat edin, aşağıdaki ağaçlardan anlayabilirsiniz..) yinede çok güzel zevkle seyredilir bir kuş. emeğinize sağlık...

yalovaguvercin' Alıntı:
maşallah çok güzel bir kuş allah nazardan saklasın...ancak sanki biraz yüksekten alıyor ve birazda fişeğini yatırıyor sanırım, (fişeğin başlangıç noktası ile bitiş noktasına dikkat edin, aşağıdaki ağaçlardan anlayabilirsiniz..) yinede çok güzel zevkle seyredilir bir kuş. emeğinize sağlık...
Bencede biraz oyununu yatırıyor , fişek eğimli .. Ama uzun gidiyor .. Maşallah sağlıkla bakın .. selamlarŞEREF

Paylasımlar için tskler..

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

İŞTE BU SES SOLUK VE METRE. KUŞ YAPIYOR GÜLE GÜLE BESLEYİN . TEBRİK EDERİM.

güle güle besleyin iyi günlerde uçurmak nasip olsun

güzel kuş emeklerinize saglık paylasım için tesekkürler

saygılar

Selamün aleyküm Arkadaşlar.
Öncelikle bu çekimi yapıp sizlere sunan Hasan Dedebal arkadaşıma ve tüm yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Küçük bir düzeltme yapalım kuş yavru değil yaklaşık bir yaşında boz kirli erkek şu anda 10 gündür yumurtaya yatıyor.Şenol hocam bu kadar yetmez deyince 28.05.2011 tarihinde (dün)bu kuşun kalkışından inişine kadar bir saat onbeş dakika uçmuştur.Hasan Dedebal arkadaşımız video çekimlerini yapmıştır.İnşaallah çok yakında sizlerin seyirine sunar.Yavru büyüttükten sonra da beklentilerime cevap verirse kupa yarışlarına uçumayı düşünüyorum.Selam ve saygılarımı sunarım.

Maşallah Allah gönlünüze göre verir inşallah..

masallah mustafa abi ben hikmet pehlivan ali dayinin selamlarıyla güle güle besle tüğünçe yaşasın

maşallah güle güle besleyin,başarılar.

masallah.

MAŞALLAH GÜZEL KUŞ.

EMİNİM CANLI SEYREDİLMESİ DAHA GÜZELDİR

s.a kuşun güzel kardeşim ama bazı hataları var yüksekten çıkıyor kuş ve eğri gidiyor zaten kuş 3metre daha aşağıdan çıksa bu kadar uzun çıkamaz beli kırılır kuşun zaten şu durumda yüksek çıkması eğriliğinden ve yüksekten aldığı için çok bir anlam ifade etmez.Yine de beslenecek kuş tabiki hayrını gör kardeşim.

cenker45' Alıntı:
s.a kuşun güzel kardeşim ama bazı hataları var yüksekten çıkıyor kuş ve eğri gidiyor zaten kuş 3metre daha aşağıdan çıksa bu kadar uzun çıkamaz beli kırılır kuşun zaten şu durumda yüksek çıkması eğriliğinden ve yüksekten aldığı için çok bir anlam ifade etmez.Yine de beslenecek kuş tabiki hayrını gör kardeşim.

:hmm:

cenker45' Alıntı:

oyun kuşu adam boyundan aşağı sokulmamalı ! hiçbir kuş gençliği hariç ekeliğinde ondan aşağıdaki bir yükseklikten kendini uzun mesafe yukarı çekemez ! neticede de belli bi süre sonra yapışır, bu kuş savurmalı oynuyor , en güvenilir ve istikrarlı oyun şeklidir, kuş gayet de düzgün gidiyor, sonucta antremansız oldugu zaten beyan ediliyor ki ileride düzelticeği bariz daha düzünü görmek istiyorsak kuşu bir direğe bağlamalıyız ki kuş direkten ayrılmadan uzasın, kuşunla alakalı bir arkadaşımız bir yanlış yorum yapmıştır ona kızmışsındır bilmem ama sırf karalamak için yorum yapmak burda kimseye yakışmaz, kuşun sahibi veya çekeni de buna cevap veremez polemik çıkmasın diye, burda tarafsız göz olarak iş diğer arkadaşlara düşer ve ben de bu durumda kendimi sorumlu hissettim diye yazdım bu yorumu,mantıklı olalım saygılar..

sadece kuş hakkında yorum yaptım ali bey hem her kuş videosunu koyan antremansız yatıktan kuşu kaldırdım 5 günlük antremanı bu yumurtada vs falan şimdi kuşun en performanslı videosunu koyabiliriz demi kuşum yatıktamı 20-40 gün uçururum videosunu öyle koyarım aynen şunu diyorum yatıktaki kuşun 5-10 günlük uçuşu değildir bu kuşun yaptığı antremansız kuş böyle hareketler yapamaz mümkün değil saygılar.

tamam ferhat bey kuş yatırıyor, düzelmez asa, bi dahada arkadaşlar hazır olmayan kuslarını izletmesinler ,saygılar

masallah güzel kus tuyu kadar hayrını gör bızede nasıp eder böyle fena kuslar... mustafa abı emegine saglık...

Geri