SAKARYA MUSTAFA TURAN 2011 KÜMES KLİP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Mustafa abinin damızlık kümesinden...
[dailymotion]xitzq5[/dailymotion]

masallah güzel kuşlar bakımlı vede saglıklılar güle güle besleyiniz kümeste geniş ve rahat
SAYGILAR

Kuşlar güzel gözüküyor sağlıkla besleyin .. Maşallah . selamlarŞEREF

MAŞALLAH PERFORMANS VİDEOLARINI BEKLİYORUZ..

Maşallah Subahanallah...

SELAM
Arkadaşlar resimlerdeki tarih hatası fotoğraf makinesinden kaynaklanıyor resimler 18-05-11 tarihlidir.

filo' Alıntı:
MAŞALLAH PERFORMANS VİDEOLARINI BEKLİYORUZ..
Selamün Aleyküm
Cumanız mubarek olsun arkadaşlar damızlık kümesimdeki kuşlara tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bazı arkadaşların da belirttiği gibi bundan sonra Allah nasip ederse her oyuna patlayan kuşun perfonmans videosunu çekip sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım ve kırıcı olmamak şartıyla sizlerin yorumlarını da bekliyeceğim.Selam ve saygılarımı sunarım.

abi kusların cok bakımlı oldu bellı msallah fakat sen ben kusbaz deyılız kayserılı arkadasımızın videosuna selahattin isimli arkadas bır yorumlar yapmıs aklımı aldı ben cevabımı yazdım tabıkı okuda kus nasıl gelırmıs nasıl kacarmıs bizimkiler gıbı 10 15 seferdeyıl abi adam 80 90 diyo sen nedersin bu ise ben benım kuslara masallah ıyı kacıyo diyodum arkadasın yorumunu okudum kuslarımdan sodum tabi inanana ?

ben de o arkadasın yorumuna ne yazacağımı bilemedim ali kardeş, ama ne kuşlar var ne seyisler var demek ki :))

Merhaba Mustafa Abi;

Damızlıklarını bir kaç kez canlı gözle görme fırsatım oldu. Hepsinin maşallahı var.
Mustafa abi ise her zaman söylerim; hobimizin önemli isimlerindendir. Ondan örnek alacağımız çok özellik var.
Bu işi güzelleştiren isimlerden.
Allah ondan razı olsun. Emeklerini güzel sonuçlarla taçlandırsın.
Selamlar.

Şenol

alidemirsmm' Alıntı:
ben de o arkadasın yorumuna ne yazacağımı bilemedim ali kardeş, ama ne kuşlar var ne seyisler var demek ki :))
ALİ kardesim millette ne kuslarvar diyecek yazacak bisey kalmıyorki

BİRAZ ABARTMIŞ SANIRIM :)

6 7 KİŞİ ÇAYIRA GİTTİK ÇAYIMIZI DEMLEDİK ÇEKİRDEK ÇITLAMAYA BAŞLADIK :)
2 AY ÖNCE BİR GÖK BENEKLİ DİŞİ YAVRU EKESİ KUŞ UÇURDUM (VİDEODAKİ ERKEK İBİKLİ GÖKÜN BİR TARAFTAN KARDEŞİ) .. KÜÇÜCÜK EL KADAR BİŞEYDİ..
ATIŞ KISA, GEZME İYİ, 1 -1.5 METREYE KADAR ÇÖKÜYORDU SESLİ ŞAMATALIYDI..
2 SAAT 15-20 DK UÇTU
ÇOĞUNLUKLA 2, ARADA 3, AÇIK ARALIKLARLA 4 TAKLALI 56 SEFER YAPTI.. FİŞEK UZUNLUKLARI 10 15 METRE ARASIYDI.. İNİŞİNİ HEDEFE VE 6-7 TAKLALI YAPTI..

BU OYUNU TEKE DÜŞÜP BİR AYLIK ANTRENMANLA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.. ZAMANLA SEFERİ DÜŞÜRÜP TAKLAYA VERECEKTİ.. AMA NASİP OLMADI..

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ KUŞ NERDE GELİP İZLEYELİM.. ŞAHİTLERİMDE VAR :)KUŞU ATMACA ALDI...

alikarakus' Alıntı:
abi kusların cok bakımlı oldu bellı msallah fakat sen ben kusbaz deyılız kayserılı arkadasımızın videosuna selahattin isimli arkadas bır yorumlar yapmıs aklımı aldı ben cevabımı yazdım tabıkı okuda kus nasıl gelırmıs nasıl kacarmıs bizimkiler gıbı 10 15 seferdeyıl abi adam 80 90 diyo sen nedersin bu ise ben benım kuslara masallah ıyı kacıyo diyodum arkadasın yorumunu okudum kuslarımdan sodum tabi inanana ?
Selamün Aleyküm
Ali kardeş yorumun için teşekkür ederim Selehattin isimli arkadaşın yorumuna gelince burası internet ortamı her kez dilediğini anlatır ben kuşu havada görmeye merak olanlardan biriyim bu yüzden yıllardan beri sayısız kuş uçudum bu da yetmedi Sakarya oyunlu kuşlar turnuvasını düzenledik yarışlarda Ankara İstanbul,Kütahya,Bursa,İzmit vb.iller yüzlerce kuş puanladık bu arkadaşın anlattığı şeylerin 3/1 ini yapanı ne gördük ne de duyduk benim anlamadığım şey burada uğraşıp kuşlarının oyun videolarını çekip bizlerin seyrine sunanların yorumlarını yapacağına sadece anlatılanlara önem verilip formun taklacı güvercinler videoları bölümü fuzuli meşkul ediliyoruz. Ne güzel demiş Muharrem abimiz "Bu zamana kadar böyle bir perfonmans görmedim,görmek istiyorum"işte aynen ben de öyle aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum bir an önce böyle bir kuşun oyun videolarının çekilip bizlerin seyrine sunulmasını ve ondan sonra yorumların yapılmasını bekliyorum.Selamlar

alikarakus' Alıntı:
Selamün Aleyküm
Ali kardeş yorumun için teşekkür ederim Selehattin isimli arkadaşın yorumuna gelince burası internet ortamı her kez dilediğini anlatır ben kuşu havada görmeye merak olanlardan biriyim bu yüzden yıllardan beri sayısız kuş uçudum bu da yetmedi Sakarya oyunlu kuşlar turnuvasını düzenledik yarışlarda Ankara İstanbul,Kütahya,Bursa,İzmit vb.iller yüzlerce kuş puanladık bu arkadaşın anlattığı şeylerin 3/1 ini yapanı ne gördük ne de duyduk benim anlamadığım şey burada uğraşıp kuşlarının oyun videolarını çekip bizlerin seyrine sunanların yorumlarını yapacağına sadece anlatılanlara önem verilip formun taklacı güvercinler videoları bölümü fuzuli meşkul ediliyoruz. Ne güzel demiş Muharrem abimiz "Bu zamana kadar böyle bir perfonmans görmedim,görmek istiyorum"işte aynen ben de öyle aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum bir an önce böyle bir kuşun oyun videolarının çekilip bizlerin seyrine sunulmasını ve ondan sonra yorumların yapılmasını bekliyorum.Selamlar

filo' Alıntı:
BİRAZ ABARTMIŞ SANIRIM :)

6 7 KİŞİ ÇAYIRA GİTTİK ÇAYIMIZI DEMLEDİK ÇEKİRDEK ÇITLAMAYA BAŞLADIK :)
2 AY ÖNCE BİR GÖK BENEKLİ DİŞİ YAVRU EKESİ KUŞ UÇURDUM (VİDEODAKİ ERKEK İBİKLİ GÖKÜN BİR TARAFTAN KARDEŞİ) .. KÜÇÜCÜK EL KADAR BİŞEYDİ..
ATIŞ KISA, GEZME İYİ, 1 -1.5 METREYE KADAR ÇÖKÜYORDU SESLİ ŞAMATALIYDI..
2 SAAT 15-20 DK UÇTU
ÇOĞUNLUKLA 2, ARADA 3, AÇIK ARALIKLARLA 4 TAKLALI 56 SEFER YAPTI.. FİŞEK UZUNLUKLARI 10 15 METRE ARASIYDI.. İNİŞİNİ HEDEFE VE 6-7 TAKLALI YAPTI..

BU OYUNU TEKE DÜŞÜP BİR AYLIK ANTRENMANLA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.. ZAMANLA SEFERİ DÜŞÜRÜP TAKLAYA VERECEKTİ.. AMA NASİP OLMADI..

ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ KUŞ NERDE GELİP İZLEYELİM.. ŞAHİTLERİMDE VAR :)KUŞU ATMACA ALDI...

heeeaaaaaayyytttt bee !!! , bende şahidim ama yere, ahmetin ora tropik yağmur ormanları gibi, ağaç cenneti, bi tarzan yok ondan başka her türlü canlıyı barındırdığını düşünüyorum , hatta ibikli yavruyu izlemeye gittiğimde kuşa bi pike yaptı o lanet de vuramadı, ahmet az daha ''çekerim turnam sineye'' türküsünü söyleyecekti :))

ALİ VARYA ZATEN ELİMİZDE Bİ NANE YOK YARIM YAMALAK OLANINIDA KAPTIRIP AZ DAHA MAKARAM SARI BAĞLAR KIZ SÖYLER GELİN AĞLAR TÜRKÜSÜNÜ ÇIIRCAKDIK:)) KUŞ BİDE GİTTİ OTOPARKA DÜŞTÜ :)) ALİ' SANADA REZİL OLDUK :D NESE ALİ İNŞ. BAŞKA SEFERE :) YILLAR TORBAYA GİRMEDİYA :) SELAMLAR..

estağfurullah kardeş ne demek rezil olmak, biz arkadaşız sağlık olsun, daha iyileri çıkar inşallah, sağlıcakla kal kardeş...

Geri