SAKARYA MUSTAFA TURAN BOZ DİŞİ 2013

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Khalid

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Halit
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba,
Mustafa Ağabey'den bir video daha...
Devam ederse daha güzel olacak gibi inşallah.
Mustafa Ağabey güzel günlerde besler uçurması temennisiyle...
İyi seyirler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eVdDzK6GJ-0[/youtube]

her başa gelişinde 1 2 tane yan takla yani ters takla vuruyor umarım bunu devam ettirip birgün yere kapattıgında ters takla vurup yere çakılmaz umarım tüyü kadar hayrını görsünler güzel kuş..

S.a tabansız kuş savrulur dağıtır yığılır ve yukarı doğru hamle yapamaz .kuşta taban olacak Mustafa kardeşin emeğine saglık Tüyü kadar ömrü olsun.

Öncelikle kadir kardeşim bu güzel çalışmayı bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz.
Sonra da mustafa abiye selamlar saygılar.Seninde bayramın mübarek olsun. Ellerine sağlık güzel kuş yetiştirmişsin daha da iyi olacağına eminim.İnşaatta bitmiş daha nice kuşlar uçurursun inşallah ama bizide mahrum bırakma izlemekten.

kadirim emeğine sağlık , mustafa abi öyle anadan böyle yavru çıkmasında ne etsin , az daha antrenman alabilseydi çok daha net ve seyir zevki yüksek fişekler çıkaracaktı , yan ve ters taklalar antrenman eksikliğinin sonuçları, çok güzel hayvan maşallah emeğine sağlık

Öncelikle herkezin geçmiş Bayramı'nı kutluyorum
Kuşun endamına ve güzelline diyecek yok Allah nazardan saklasın
Gelişi ve sesli olmasıda güzel
Inişinide taklalı yaptı
Hayrını görün diyorum

Selamun Aleyküm
Arkadaşlar kuşu uçurup oynatmayı beceriyorum ama video çekip bu siteye atmayı bir türlü beceremiyorum.Bu yüzden devamlı Kadir kardeşimden yardım istiyorum,sağolsun o da her seferinde bana yardımcı oluyor.Bu şekilde uçan kuşun videosunu izlemiş oluyoruz.Kadir kardeşime yardımlarıdan dolayı çok teşekkür ediyorum.Ayrıca videoyu izledikten sonra yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Maşallah tüyü kadar hayrını gör Mustafa ağbi ben çok beğendim inşallah daha çok videolarını izleriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

S.A. Mustafa abi atışları çok güzel hedefçi bir kuş Allah kazasız belasız uçurmalar nasip etsin.

Mustafa Bey mahşallah diyorum. Emeklerinize sağlık.

hakan_34' Alıntı:
Maşallah tüyü kadar hayrını gör Mustafa ağbi ben çok beğendim inşallah daha çok videolarını izleriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Hakan kardeş bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a
maşallah mustafa abi. güle güle uçur.
Ve Aleyküm Selam Metin kardeş senin kuşlarının da videoları bu siteyi çok şenlendiriyor,beğeni ile izliyorum kuşlarını.

ömerekici' Alıntı:
S.A. Mustafa abi atışları çok güzel hedefçi bir kuş Allah kazasız belasız uçurmalar nasip etsin.
Ve Aleyküm Selam Ömer kardeş yorumun için çok teşekkür ederim.Ben zaten uçan oyun kuşunda önce 3G ararım gelme,gitme ve gezdirme.

izlenilmeye değer standartlarda kuş yeni başlamış gibi yinede maşallah

Keyif veriyor

Mustafa bey masallah kuşun fizik ve paça yapısıda güzel seside iyi ve genel kuşların renkleri hepsi birbiriyle uyumlu bence dogru nesil güle güle besleyin hayırlısıyla

Geri