Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BOZ DİŞİ 1 SAAT 35 DAKİKA UÇMUŞ VE TOPLAM 17 SEFER YAPMIŞTIR.BİLGİSAYARDAN KAYNAKLANAN HATADAN DOLAYI ÇOĞU SEFERİ VE İNİŞİ SİLİNMİŞTİR.KALAN 9 SEFERİNİ SEYRİNİZE SUNARIM.
[dailymotion]xl1wi2[/dailymotion]
selamınaleyküm Musta Abi kuşun seferlerinin bir çoğunu yanlışlıkla silmişim.Daha önceki kuşlarında videoları şu anda parça parça bilgisayarımda inşallah onları toplayıp harici bir hdd de muhafaza edeceğim.Maşallah bu da güzel hayvan emeğine sağlık.
açıldı mustafa abi, maşallah güzel olmuş dişi, ben bundan daha da iyi olucağını dusunuyorum kasımda! hemde cok daha iyi...ama cekım acısı olmamıs abı, net degıl bıraz ısıga kalmıs ama yıne de hasan kardesımızın elıne emegıne sağlık, kasımda inşallah izlemeye gelicem ben bu kuşu, kameramla gelicem selamlar abi...
S A MUSTAFA KARDESİMİZ ZATEN EMEKLERİNİN KARSILIGINI ALIYOR VERİRSEN KUSDA VERİYOR KENDİSİNİ HER ZAMAN OLDUGU GİBİ TEBRİK EDİYORUM GÜLE GÜLE BESLE YALNIZ KUSUN TÜYDE OLUSU ZATEN TAKLA VURUSLARI VEDE TIRMANISINDAN CANININ YANDIGI BELLİ ÇOK DAHA GÜZEL OLUR İYİ KUS AMA İŞTE BAZEN KUSU KENDİMİZ BOZUYORUZ SASIRDIGIM NOKTA MUSTAFA KARDESİMİZİN KENDİSİNİNDE SÖYLEDİGİ KUSUN TÜYDE OLDUGU HALDE ZORLAMASIDIR TABİKİ MUSTAFA KARDESİMİN KENDİ KUSU VE TERCİHİDİR KENDİM OLARAK KENDİSİNDEN UMMADIGIM BİR SEY KUSU TÜYDE KALDIRMASIDIR KENDİSİNİ HER ZAMAN TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM
sesi soluğu yerinde seri de kaçıyor mşllh Allah nzarlardan saklasın yalnız tkla sayısı az , fişeği kısa... bnde zamanla daha iyi olacağına inanıyorum güle güle besleyin.
S A MUSTAFA KARDESİMİZ ZATEN EMEKLERİNİN KARSILIGINI ALIYOR VERİRSEN KUSDA VERİYOR KENDİSİNİ HER ZAMAN OLDUGU GİBİ TEBRİK EDİYORUM GÜLE GÜLE BESLE YALNIZ KUSUN TÜYDE OLUSU ZATEN TAKLA VURUSLARI VEDE TIRMANISINDAN CANININ YANDIGI BELLİ ÇOK DAHA GÜZEL OLUR İYİ KUS AMA İŞTE BAZEN KUSU KENDİMİZ BOZUYORUZ SASIRDIGIM NOKTA MUSTAFA KARDESİMİZİN KENDİSİNİNDE SÖYLEDİGİ KUSUN TÜYDE OLDUGU HALDE ZORLAMASIDIR TABİKİ MUSTAFA KARDESİMİN KENDİ KUSU VE TERCİHİDİR KENDİM OLARAK KENDİSİNDEN UMMADIGIM BİR SEY KUSU TÜYDE KALDIRMASIDIR KENDİSİNİ HER ZAMAN TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM
Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Öncelikle uçan kuş hakkında yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Muharrem abi senin yukarıda yazdıklarının tamamına katılıyorum aslında ben de tüy döneminde kuş uçurmayı pek sevmem bu uçan kuştan hariç yaklaşık 10 adet kuşum oyun söktürülerek tamamen tüyünü düzsünler diye kanatları kesilerek yatırılmıştır şu anda son teleklerini düzmek üzereler onları uçurmaya başlayıca daha randımanlı oynayacaklarına inanıyorum.Bu videodaki boz dişiyi havada uçan kuş olsun da gelen giden arkadaşlarla hem muhabbet edelim hem de yarım yamalak da olsa havada kıpırdayan kuş olsun diyerek bırakmıştım baktım olmuyor onun da kanatlarını kısa bir süre sonra kestim şimdi son teleğini düzmek üzere yani işin özü Muharrem abi senin de yukarıda bahsettiğin gibi uçan kuşun önce sağlığı iyi olacak,bakımı iyi olacak ve en son olarak tüy ve teleklerini düzmüş olacak.Selam ve saygılarımı sunarım.
merhabalar guzel kusunuz var egerkı vıdeo guncelse yanı tam buzaman da cekılmısse kusun tuyde olmasına rahmen bukadar olması gozlerden sakasın guzel bır kusa sahıpsınız allah soyunuzu daım etsın ıyı gunlerde ucurmanız dıle ıle
slmlaer öncelikle mustafa abi maasallah güzel kuşlar ucuryorsun bunların soyu nereye dayanıyor bir yorumunda yanlış anlamadıysam ali özmenin de kusu giriyor demşşin ben ankaradayım çok kusunu ucurdum oynadılar ama beni tamin etmediler. oda yılarını vermiş saygı duyarım ama ben memenun kalmadım 2 yıldırda bilgim kadaryla kapısındada tatmin edici kus ucmadı kimse yanlış anlamasın lütfen kusculguna veya kuslalrına birsey dedigim yok zanamında ucurmus ama ben görmedim gerek kusların gerek kusculugun ve insanlıgın hakkında çok olumlu düşünüyorum bu işi bilinçli yapıyorsun abi eger ankaraya gelecek olursan tanısmak isterim cayımı içer yemek yeriz böyle üstattlara saygı sonsuzdur.ve bu insanlarla tanısmak isterim. bende bu işin meraklısıyım.çoçuklugumdan sonra 15 yıl ara verdim 2.5 senedr tekkrar basladım ankarada eryamanda ucuruyorum seyir zevki veren kuslarım oldugunu düşünüyorum şayet ankara gelirsen misafir etmek isterm tecrübelerinden faydalanmak isterim.saygılarla tekrar emegine saglık güle güle atmacasız günlerde ucurman dilegile ALLAHA emenet ol.
slmlaer öncelikle mustafa abi maasallah güzel kuşlar ucuryorsun bunların soyu nereye dayanıyor bir yorumunda yanlış anlamadıysam ali özmenin de kusu giriyor demşşin ben ankaradayım çok kusunu ucurdum oynadılar ama beni tamin etmediler. oda yılarını vermiş saygı duyarım ama ben memenun kalmadım 2 yıldırda bilgim kadaryla kapısındada tatmin edici kus ucmadı kimse yanlış anlamasın lütfen kusculguna veya kuslalrına birsey dedigim yok zanamında ucurmus ama ben görmedim gerek kusların gerek kusculugun ve insanlıgın hakkında çok olumlu düşünüyorum bu işi bilinçli yapıyorsun abi eger ankaraya gelecek olursan tanısmak isterim cayımı içer yemek yeriz böyle üstattlara saygı sonsuzdur.ve bu insanlarla tanısmak isterim. bende bu işin meraklısıyım.çoçuklugumdan sonra 15 yıl ara verdim 2.5 senedr tekkrar basladım ankarada eryamanda ucuruyorum seyir zevki veren kuslarım oldugunu düşünüyorum şayet ankara gelirsen misafir etmek isterm tecrübelerinden faydalanmak isterim.saygılarla tekrar emegine saglık güle güle atmacasız günlerde ucurman dilegile ALLAHA emenet ol.
Selamün Aleyküm
Ömer kardeş ben de yaklaşık 20 yıl aradan sonra 17 Ağustos 1999 depreminden sonra yeniden kuş bakmaya başladım 12 yıldır aralıksız olarak boş vakitlerimde kuş uçurdum kuşları eleye eleye bu hale getirdim şu anda tam altı değişik kandan bu kuşları ürettim artık uçuduğum kuşlar beni tatmin etmeye başladı.Pehlivan Ali dayıya gelince çok iyi bir insan onun da kuşlarından çok uçurdum noksan olanlarını kendine söylemeye çalıştım aralarından iyi kuşlar da çıkardım ve damızlığa ayırıp diğer kuşlarıma eşledim.Sakarya yarışlarını organize ederken Ankara ya da kuş puanlamak için çok gidip geldim inşaallah Ankaraya bir daha gelirsem sana uğramaya çalışırım becere bilirsem özelden telefon numaramı sana ulaştırmaya çalışacağım sen de Sakarya ya buyur gel misafirim ol elde olan kuşlardan uçurup izlemeye çalışırız sohbetim de fena değildir yüz yüze de tanışmış oluruz.Selam ve saygılarımı sunarım.
tşk mustafa bey ankaraya gelirsen kesin beklerim yerim yakındır sincanı bilirsin sincanın girişinde et balık kurumu var onun karsısında odak göz hastanesi var ben orda olurum misafir edip sohbet etmek güzel olur insalalh bende müsayt olursan bir gün ugrarım abi ben bu işin ii meraklısıyım saygılar sunarım.
Satılmış uzunömer
ii olan kusları ve kuscıuları türkiyede gezip tanımak isterim saygılarımla
ilk önce selamlar mustafa abi ben şunu merak ettim arkadaş ali dayının çok kuşunu ucurmuş çok derken kaçtane tatmin derken nasıl bi tatmınlıkden bahsediyo ben şahsen gecen sene çok kuşunu ucurdum beni tatbin ettiler bunlardan kaybolanda oldu satılanda oldu ölende oldu daızlığa çekilende oldu bu senede tüğden dolayı geç kaldık yanı diçem nerden biliyomuş 2 seneden beri kuş uçmadığını hergün ali özmenin yanınamı yanınamı gidiyomuş
slml amacım ali dayının kusunu kötülemek degil ali dayıylada görüşürüm güzel kusları var ama benim ucurdukalarım beni tatmin etmedi zamanında güzel kuslarda ucurmuş ama ben sordugun için söylüyorum sarılarından ucurdum çok uctular 4 saatle 6 sasat arası uctular inmeye yakın 10 .12 tane 20 metre sefer cıkardılar.beni tamin etmedi bozlarından ucrudum araplarından ucurdum kirlerinden ucurdum yanar dönelreirnden ucurdum asagı yukarı 15 taneden fazla kusunu ucurdum ama belki bendekiler oynamamıstır. görüşüyoruzda ali dayıyla ucan olursa haber verir.bu aralarda calıştıgı için ucuramıyormuş yoksa ben kötü kuscu demedim yılllarını vermiş emek vermiş birine saygısızlık olur kendiside söyledim kendimce gördügüm eksikleri çok kusun var dayı sunları biraz azalt diye oda farkındayım dedi benim mustafa beye sormamdaki amaçta farklı kuslarınımı ucurdu yoksa bendekilermi oynamadıgını merak ettigimden yoksa alidayı kendisini zaten birçok sekilde ispatlamış adapazarında kupa almış kusları ama herkez gördüğü kadar kuscudur benim anlayısım ben ucurdukalrımdan daha iyisin i gördüm onları besliyorum.ben bu işin ciddi meraklısıyım arastırım arstırmayı severim nerden tanıyorsun ali dayıyı bilmem ama ankaradasın sanırım neresindeysen yolun düşerse bekklerim çayımı içmeye saygılarımla.ben sincandayım.
beni tatmindeki amacımda seyir zevki olmalı kus harekertli atmalı fişekli oynamalı zevkler ve renkler tabikide farklıdır beni tamin eden seni etmez seni edende beni etmez anlayıs farkı vardır tabikide yoksa herkez aynı kusu beslerdi herkezin aradıgı farklıdır.özellik olarak benim aradgımda kus 2 saati gecirmeyecek ortalama olarak atmalı ve fişegi güzel olacak benim için sefer sayısı sonra gelir 30, 40 tane yapacagına benim kusum 15 tane yapsın adam gibi yapsın benim ardıgım budur..bu arada sagolsunlar.çevrem geniştir ucn kustan haberim olur. hele hele sincandaysan kesin haberim olur diyebilirim. saygılarımla.
ben ali dayının son iki senede çok kuşunu ucurdum ben dayının kuşlarına bakarım kullu sarılarından 2 tanesini zekerya diye biarkadaşın vasıtasıyla ankara dışına gitti 30 seferini saydım kuş dışı görmedi yumurta yavru görmedi erkek sayısı fasla olduğundan ikiside gitti bozlardan ucurduklarım birtanesi tellere vura vura öldü birtanesi birden öldü tüğe girememeden galiba yanardöner ucurdum çok ucardı gezmesi taklası atması iyiydi ama seferi azdı celal dayı akşam uzeri kuşu ürküttü kuş geceledi sabah kedinin ağzında gördük kırlı ucurduk genç osman yiğit videoya cektı nete koyalım dedi yapmadı nedendir bilmem video kendisinde. dışı boz, erkek bozpercem damızlik yaptık. bozkırlı kırkanat yakalandı yakalıyan kişi fatih ihalesini yapan salih kuşu satmış haberi geldi. ben bi arap ucurmadım. arap taklalı zamanında ucmuş ve izlemişler görenler söyler hakkını vermiş kuş şuan iki yavrusu bende son iki senede ucan kuşları yazmaya gerek yok şimdi ama herşeyi kuştan beklememek lazım bende sincanda otururum eğer ali dayı musait olursa geliriz çay içmeye
slmlar beni anlamadın sanırım ben kuslarına birsey demedim benim ucurduklarım beni tatmin etmedi ankara dısında ucmus sen ucurmussun onu bilemem ama bedekiler beni tatmin etmedi dedim sefer yapmadı veya oynamadı demiyorum.anladıgım kadarıyla herseyi kustan beklememek derken seyisliği kastediyorsun sanırım haklısın belkide ben ucuramadım ama istersen sen ucur izleyelim ucurdugun kuslardan haberim var görmesemde dersenki yanlış anlattaılar ali dayıylada haberim var ne desem boş şimdi kirlidende haberim var osmanın çektigi kustan kuslara bir sey demiyorum ama ucurda izleyelim sen ucur ben bizzat ya kamera getiririm çekeriz yada kameraman çünkü ben de tecrübeli degilim çekim konusunda kanatları gelen dört tane kusum var ikisi gecen sene ucurdugum kusun yavrusu 2 yasındaki boz
dumanlının yavrusu videosuda 2 yasında boz dumanlı diye izleyebilirisin bu kusların soyunu ali dayıda biliyor.nasip olur ALLAHTAN BİR MANİ olmazsa yeni kanatlarını degiştirirdi verdim havaya ekeleşti onlarda bir aya kadar çeker koyarım videosunu ben ön yargılı degilim ii kusun hakkını veririm sendende bekliyorum hazırla çek koyalım kardeş gelir izlerimde görmeden konusulan sözler farasizidir.sen benim kuşlarımı bilmiyorsun ama ali dayı bilir sor ali dayıya herkez en ii gördügünü besler.ben en ii bunları gördüm bunları besliyorum daha iyisinide görürsem tebrik ederim.imkanım olursa beslerim. saygılarımla emek vermiş tüm kusculara kuslara saygım sonsuzdur.(masa kuscuları masa kusları hariç)
birde beni tatmin etmedi derken kusu kötülemek için demedim zaten örnekte verdim tekrar veriyim ben kustan seferden fazla seyler bekliyorum sefer sadece beni tamin etmiyor seferi nasıl yaptgı önemli benim için ben çok kuscular gördüm beni beslemedigim kusları yatakta beslerim diyen onlara saygım var onlarda öyle seviyorlardır ben bunu kendim iyi kuscuyum diye demiyorum söylemek ayıpta degil çok iyi kuscuda degilim daha o kadar çok üstat varken yılallrını vermiş kişiler varken ama ben gördüm gözlerimle bunların damarlarınıdan izledim en çok bunlar beni tatmin etti.sefer sayısı önemli olsa benim için bu sene avcı abdullah dayıda bir yanardöner seyrettim gözleirmle kusun 52 seferini saydım
inkmasız geldi, bana biri anlatsa yok derdim abartıyorsunuz çiger yetermi derdim ama gözleirmle seyrettim bu kusu ben ve kus 20.metreyle 40 metre arası oynuyordu ama bu bile beni tatmin etmedi bu kusların yanında o bile bunlardan ii degil bu benim gözümde tabiki baskasının gözünde güzel kusun ucusu 3 saat civarıydı ucusu fena degildi fisegi çoguna göre mükemmeldi ama dedimya ben bu dumanlıları izledikten sonra zor kuş begeniyorum müthiş atma fişek gezme ben bunlarda gördüm.evet yanardöner kadar sefer yapmıyorlar uzun gidenler 10. 12 tane yaptılar seyretiklerim 40 metre altı oynayanlarda en fazla 22 seferini seyrettim ben ama sözle olmuyor iştee sende sincandaymıysın bende burdayım seyredersin kus hakkında emin ol sunu yapıyor bunu yapıyor diye konusmayı sevmem ama en çokta konusanları ben eleştirim ALLAHTAN havaya verecek kusum var bir ay sonra ne oldu diye sorabilirisin.bu arada bendeki kuslarda (avcı abdullah dayının kuşları besledigim kuşlar ali dayı biliyor kuşları avcı abdullahın dumanlıları dersen bilir. kendindede oldugu söylemişti bana ucurdunuzmu onlardan bilmiyorum bu arada o yanardöneride eski sizin ordaki mezatın sahibi ümite bir tanıdıgını kıramadıgı için ona verdi. bilmiyorum ucur demiştik ama ne yaptı kus kanat diziyordu ucursd izle demişti . saygılarımla
ben yazın olsa hergün ucururum ama şuan cumartesi pazarları ucuruyom. şimdi ucurdugumuz var bir kactane ali dayıda kaytarmayıp ucurursa haberin olur saten ben akşamları gidemiyom malum hava erken kararıyo allah gönlüne göre versin ben senin kuşlarını bilmem tanımam kımseyi ali dayıda gelirse geliriz cayını içmeye