SAKARYA Mustafa TURAN eke dumanlı dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
eke dişi dumanlı, kuşun birkaç fişeğini izledikten sonra şahin saldırısı oldu ve kuş son anda kurtardı kendini, daha sonrada can havliyle gelip indi, bir önceki gün şahin mustafa abinin bir kuşunu gözümüzün önünde aldı, sonraki gün bu kuştan önce ucurulana saldırdı onu kovaladı, sonra da bu kuşa saldırdı, ben istanbulda başımızın şahinle dertte olduğunu düşünürken bu olaylara şahit olunca halime şükrettim :) iyi seyirler...

[izlesene]5201649[/izlesene]

[izlesene]5201695[/izlesene]

sese kulak vermek lazım :))

[izlesene]5201677[/izlesene]

[izlesene]5201717[/izlesene]

Yerdeki güvercinlerin kalkmasından belli oluyor atmacanın olduğu bu aralar sakarya civarında atmacalar çok arttı ve çok kuş kaptırmaya başladık dikkat etmek lazım kuşta gerçekten güzel mustafa abi emeğinin karşılığını alıyor maşallah..saygılar

Selam
Maşallah ses yine mitralyöz gibi Mustafa abi.Ali arkadaşım sanada teessüf ederim elimden ekmeğimi aldın.Kamerayı kapıp gelmişsin.Olmuyor böyle:)))))))))

maasallah hırslı kusa benziyor

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Maşallah ses yine mitralyöz gibi Mustafa abi.Ali arkadaşım sanada teessüf ederim elimden ekmeğimi aldın.Kamerayı kapıp gelmişsin.Olmuyor böyle:)))))))))

yok be hasan kardeş. sen daha profesyonelsin o işte. ben daha acemıyım :))

Maşşallah ses makinalı gibi güzel kuş,tüyü kadar ömrü olsun.

Çekimi yapan ACEMİ KAMEREMANINDA)))) eline sağlık.

Kazasız belasız uçurmalar.

Selamlar,sağlıcakla kalın.

masallah çok güzel atmaca korkusunu atabilirse tekrar buradan izlemek isteriz sesi solugu deparı çok güzel

kusların hepside zaten birbirinden güzel emek verip yetiştiren bizlere izleme imkanı veren vede bu videoyu buraya yükleyen acemi kameracı ali ye mustafa kardesime tesekürler güle güle besleyin

saygılar

maşşallah kardeş... tüyü kadar hayrını görüp beslemen dileğiyle...selamlar...

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah ses makinalı gibi güzel kuş,tüyü kadar ömrü olsun.

Çekimi yapan ACEMİ KAMEREMANINDA)))) eline sağlık.

Kazasız belasız uçurmalar.

Selamlar,sağlıcakla kalın.

Abi deparın sesin heyecanından olsa gerek :)))

kuscu_marik' Alıntı:
masallah çok güzel atmaca korkusunu atabilirse tekrar buradan izlemek isteriz sesi solugu deparı çok güzel

kusların hepside zaten birbirinden güzel emek verip yetiştiren bizlere izleme imkanı veren vede bu videoyu buraya yükleyen acemi kameracı ali ye mustafa kardesime tesekürler güle güle besleyin

saygılar

abi emeğe saygı ! amma yüklendiniz ya :))

mavigalaca76' Alıntı:
Selam
Selamun Aleyküm
Öncelikle tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ali kardeşim herhalde Hasan kardeşimin işini elinden aldığından dolayı uçan kuş hakkında pek yorum yapan olmamış))))))Bu kuşu uçurduğumuz zaman hava da çok güzel di kuş da çok iyi başlamıştı ama malesef her zaman ki baş belamız şahin kuşa dalınca kuş korkudan geldi bıraktı kendini gönül isterdi ki kuş kazasız bir şekilde uçup bütün yapmış olduğu oyunları sizlere izlettirebilmek ne yapalım nasib bu kadarmış ayrıca İstanbul'dan gelip bu çekimi yapıp bizlere sunan Ali Demir kardeşimize de çok teşekkür ederim.Selam ve saygılarımı sunarım.

hasanın seveni çok demekki abi, bilsem almazdım :))
ben keyif aldım abi, o yüzden teşekkür etmek bana düşer, selamlar

hasan bu arada mitralyöz benzetmen çok güzel durmuş,tüfeği nerden biliyorsun bilmiyorum ama çok ilginç olmuş valla :))

alidemirsmm' Alıntı:
hasan bu arada mitralyöz benzetmen çok güzel durmuş,tüfeği nerden biliyorsun bilmiyorum ama çok ilginç olmuş valla :))

Selamınaleyküm
Ali kardeşim bizde daha gün yüzü görmemiş çok benzetme var.Sen beni takip et yeter.:)))
Şaka biryana Kemal Sunalın Yedibela Hüsnü filminde duyduğum bir benzetmeydi.Kanat sesini duyunca aklıma geldi.

Selamın aleyküm
Ali Kardeşim mitralyöz buradan geliyor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qr0Wi2BnnnE[/youtube]

evet hasan bunu gormeden once face deki nı gördum :) süper..

kuscu_marik' Alıntı:

saygılar

Geri