SAKARYA Mustafa TURAN ---RESİTALLER---

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]6052141[/izlesene]

Merhaba,
Ali Abi maşallah boş zamanınızı çok verimli değerlendiriyorsunuz.
Belgesel gibi bir montaj çalışması olmuş.
İnşallah Mustafa Abi ve Birol Abi bu sezon çok daha iyi resitaller izletirler bizlere.
Selamlar.
Khalid

Yiğenime yaptırdım kadir kardeşim :) bayağı sürmüş ben beceremezdim heralde,
İnşallah kardeş, çok sürmez yeni videolar gelir, bu sezon kremlerin üstüne de düşüyor mustafa abi, inşallah en üst düzey çekimler ve uçumlar bu sezon gelir, selamlar...

S A ALİ ELİNİZE EMEGİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUS VALLA EN SEVDİGİM MÜZİGİ DİNLİYORMUS GİBİ OLDUM

ZATEN MUSTAFA KARDESİMİZİN KUSLARI HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ EMEKLERİNİN KARSILIGINI DA FZLASIYLA ALIYOR EMEKLER VERİLİNCE KARSILIGININ OLMASIDA NORMAL DAHA DAHA İYİLERİNİ UÇURMANIZ DİLEGİ İLE
GÜLE GÜLE UCURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maasallah emeginie saglık ucuranında çekeninde çok güzel hareketler olmuş bunlar. ALLAH emekleriniizi zayi etmesin saygılarımla.

Maşallah Mustafa Turan usta,Saygılar.

masallah ıyı bır emek ve çok guzel bir sonuç tebrikler selamlar

Ali emeğine sağlık, Mustafa abi kuşlara tekrar Maşallah..

Emeğine sağlık Mustafa Abi. Kremlerin videolarını da merakla bekliyorum.

Maşşallah Ali yeğeninin eline emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş.

Herkez film çeker,ama hasılatı oyuncuların başarısı belgeler.

Bu resitaldeki oyuncularda maşşallah,senaryonun hakkını vermişler.

Seyri güzel hoş bir çalışma olmuş,sende vesile olup bu filmi bize bedava seyrettirdiğin için kesene bereket:)))))

Selamlar sağlıcakla kal.

filmde artist çok olsun yeter ki abi, ben bedava seyrettirmeye razıyım :))

alidemirsmm' Alıntı:
Yiğenime yaptırdım kadir kardeşim :) bayağı sürmüş ben beceremezdim heralde,
İnşallah kardeş, çok sürmez yeni videolar gelir, bu sezon kremlerin üstüne de düşüyor mustafa abi, inşallah en üst düzey çekimler ve uçumlar bu sezon gelir, selamlar...
Selamun Aleyküm
Ali kardeşim Birol ile beraber biz uçurup kuşları ancak bu şekle kadar getirdik,sen ve yiğenin çok daha zor olanı yaptı bu videoları bir araya getirmek için günlerce uğraştı,çok güzel olmuş emeğinize sağlık bu vesile ile yiğenine ve sana çok teşekkür eder selam ve saygılarımı sunarım.

Tevazun için varol da abi bu kuşları bu hale getirmek için verilen emekle bu video kaydı için verilen emek karşılaştırılamaz bile, ama yinede sağolasın, saygı bizden...selamlar

Maşallah sıkılmadan sonuna kadar keyif verdi eline emeğine sağlık Mustafa abi. İzlememize vesile olan Ali abi' yede teşekkürler.

icessberg' Alıntı:
Maşallah sıkılmadan sonuna kadar keyif verdi eline emeğine sağlık Mustafa abi. İzlememize vesile olan Ali abi' yede teşekkürler.
Teşekkür ederim Enes kardeşim ne yapalım şimdi kış mevsimine girdik kuş uçuramıyoruz ,benim de canım sıkıldığı zaman sık sık bu videoyu izliyorum.Selamlar

masallah guzel kuşlar emegıne saglık

MAŞALLAH KUŞLARA VERİLEN EMEK GERÇEKTEN ORTADA SAYGILAR :slm:

Geri