SAKARYA MUSTAFA TURAN SARI ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Khalid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Khalid

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Halit
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Kediler
[GALLERY=media, 79]SAKARYA MUSTAFA TURAN SARI ERKEK - Dailymotion Video by Hasip posted 13 Ocak 2017 22:26[/GALLERY]

Mustafa Ağabey'in yetiştirdiği Sarı Erkek'in antrenman uçuşundan 2 fişeği...
Üzeyir Bey tarafından kaydedilip facebook'ta yayınlanmış,
Kuscular.org için dailymotion'da yayına sunulmuş videosu.
Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder,iyi seyirler dilerim.
Khalid

Moderatör tarafında düzenlendi:
hay maşallah ne otuzu :))

izlerken keyif verdi, eline sağlık kadir.

Maşallah demekten başka diyecek bir şey yok (: Sıkışı i kapatışı güzel.Fişek çekişi çok hızlı .Allah nazardan saklasın...

s a masallah masallah mustafa kardesimizin kusları zaten birbirinden kaliteli emeklerinize saglık

kusu yetiştirip hazırlamak görsele sunmak kolay seyler degil antreman sız oldugu halde içerisindeki cevher belli

bizlerin buralarda yorumlarda bulunması kolay seyler ama takdire sayan olanı ise ugrasmak hazırlamak emekler vermek zaten emeksiz de pek bir sey olmuyor bu kusu hazırlayan görselimize sunan buraya videoyu ekleyen kadir kardesimize emegi geçen her kese tesekkürler güle güle uçurun besleyin dahada iyi olur insallah paylasım için tesekkürler

saygılar

arkadaşım uçan kuş bir yana yerdekilerde çok kaliteli kuşlar.bakmaya doyamadım.

maşallah abi erkek yediğinin hakkını veriyor , tam bir eke oyunu sergiliyor , bahara çok daha iyi izlenecek inşallah , üzeyir ve kadir kardeşleriminde emeğine sağlık

Mustafa bey maşallah deyim.Açık yüreklilikle söylüyorum kolay ,kolay kuş beğenmem,sizin kuşlarınız ve emeğinizi takdir ediyorum.
İnternette izlediğim en favori kuşların başında bozkirli erkeğiniz var herşeyiyle tam görev kuşu.Hepsine maşallah ,

S.A. Mustafa abi kuşun hedefine aynı noktaya düşüşü ve ikinci fişekteki takla aralarını açması çok güzel diğer videolardada izlediğim gibi fişek araları büyük çoğunlukla uzun oynayan kuşlar size kazasız belasız kuş uçurmalar dilerim.Allaha Emanet ol abi.

Masallah Ses tonu Mükemmel :) allah gule gule ucurmayı nasip etsin abicim.

Uçan kuş eke bir kuş, antreman eksiği var, hava yağışlı yağmur yağıyor, kanatları ıslanmış
ve bu oyunları sergiliyor.
Maşallah, bu olumsuzluklara rağmen hedefine iyi geliyor, takla aralarını iyi açıp mesafeli sesli oynuyor.
Emeklerini sağlık Mustafa Abi, kazasız, atmaca, şahin saldırısı olmadan güzel günlerde uçurman dileğiyle.

s,a masallah güzel kus o hava sartlarina göre eke olmasina göre güzel kus mustafa beyin kuslarini takip ediyorum zaten genelde hepsi güzel kuslar allah gönlüne göre versin

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah masallah mustafa kardesimizin kusları zaten birbirinden kaliteli emeklerinize saglık

kusu yetiştirip hazırlamak görsele sunmak kolay seyler degil antreman sız oldugu halde içerisindeki cevher belli

bizlerin buralarda yorumlarda bulunması kolay seyler ama takdire sayan olanı ise ugrasmak hazırlamak emekler vermek zaten emeksiz de pek bir sey olmuyor bu kusu hazırlayan görselimize sunan buraya videoyu ekleyen kadir kardesimize emegi geçen her kese tesekkürler güle güle uçurun besleyin dahada iyi olur insallah paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

:tamam: :tamam:
saygılar

[dailymotion]xw48ag_sakarya-mustafa-turan-sari-erkek_animals[/dailymotion]
Mustafa Ağabey'in yetiştirdiği Sarı Erkek'in antrenman uçuşundan 2 fişeği...
Üzeyir Bey tarafından kaydedilip facebook'ta yayınlanmış,
Kuscular.org için dailymotion'da yayına sunulmuş videosu.
Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür eder,iyi seyirler dilerim.
Khalid
--- Mesaj güncellendi ---
s.a çoğu videoyu izyeyemiyorum.eski tarih olduğundan dolayı herhalde.bende ist silivride sevdiğim bir abimin kuşunu paylaşmak istedim saygılar

Merhabalar izleyemediğiniz videoların olduğu mesajlarda Rapor Et butonuna tıklayarak eğer mümkünse yenilenmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu videoları https://www.guvercinler.org/media/ adresinede eklerseniz memnuniyet duyarım iyi geceler.

s.a çoğu videoyu izyeyemiyorum.eski tarih olduğundan dolayı herhalde.bende

Merhabalar izleyemediğiniz videoların olduğu mesajlarda Rapor Et butonuna tıklayarak eğer mümkünse yenilenmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu videoları https://www.guvercinler.org/media/ adresinede eklerseniz memnuniyet duyarım iyi geceler.
--- Mesaj güncellendi ---
Teşşekkürler yardımınız için.iyi geceler

Geri