SAKARYA OYUN KUŞU M.TURAN (DUMANLI ERKEK)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Sakarya Şeker Mah.Oyun Kuşu Yarışması Başkanı Mustafa Turan Abimin Uçurduğu Dumanlı Erkeği.20 Gün önce çekmiştim.Yalnız :)antrenör Birol arkadaşımız yemi fazla kaçırmış Performansının daha iyi olduğunu söylediler.

[dailymotion]xdj075[/dailymotion]

selamunaleykum
masallah huzurla ucurulur hazi alinir umarim emegi gecen herkeze tesekkur ederim

CEKİM NET DEĞİL AMA GÜZEL KUŞ MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİN

cok catapatlı kus masallah.makınalı tufek gıbı otuyor:)

maşallah çok sert gdiyo ama:)

kuşun sahibi mustafa abiyede, kuşu uçuran arkadaşımız birolada,çekimi yapan arkadaşımız hasanada teşekkür ederiz

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin,rabbim zaayat vermesin insaallah.

Sevgilerimle..

Merhaba arkadaşlar.Başta bu vidio çekimini yapan Hasan Dedabal arkadaşıma ve tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Öncelikle yarışmadaki derecenizden dolayı sizi ve uçurucu arkadaşı canı gönülden tebrikederim.çok güzel kuşlarınız var allah hayırlı ve saglıklı beslemek nasipetsin inşallah.

Sağol Özgür kardeş bu centilmen davranışın için çok teşekkür ederim.Selamlar

hayırlı olsun kalıteli kuş:by ağrılı

yaw biz hep mi izleyici olacaz arkadaş :) bu ne ya tüfek gibi atıyo valla maşallah

iyi dumanlı hayırlı olsun

KUŞ İYİ.. İNİŞİNDE SIKINTI VARMI ?

s a oldukca güzel kuş kuşa emek verip bu duruma getirip görselligide buraya taşımak dahada güzel üzerinde hizmetleri olan herkese teşekkür der başarılar dilerim hatasız kuş yoktur mükemmeli4/4lügü kimse bulamamıştır elindekinin kıymetini bilebilmek yetinebilmek bu hazzı yaşamak paylaşabilmek te ayrıca güzel diyor tebrik ediyorum SAYGILAR

Selamün Aleyküm arkadaşlar.Başta Muharrem bey olmak üzere tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Muharrem bey'in de dediği gibi 4/4 lük kuş yoktur ancak iyinin iyisi vardır yorum ve eleştirileri olumlu yaparsak oynattığımız kuşların videolarını çekip bu sitede tüm arkadaşlarla paylaşmaya çalışırız böylece vakti olmayan arkadaşlar da tam olmasada videodan kuş seyretmenin keyfini çıkarmaya çalışır.Selam ve saygılarımı sunarım.

rmu yanlış anlama

Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Geçen sene uçuduğum dumanlı erkeğin video çekimi sabah yapılmış görüntü ve ses daha düzgün geçen hafta uçurduğum boz kirli erkeğin video çekimi akşam saat 18.00 (6 da) uçuduğum için hava kapalı ve zaman zaman güneş ışıkları yansıması olduğundan görüntü ve ses net çıkmamış bundan sonra oynayan kuşların videosunu güneşli ve açık havada sabah saatlerinde çekim yaptırıp sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım inşaallah.Selamlar

denilecek teklafvar masallahhhhhhhhhh

bu erkek soyuna da vereceğini vermiş ! soyundan bir eke dişi izledim mest oldum, dün mustafa abimin misafiriydim, yine birbirinden güzel kuşlar uçurarak gözümüzü, hoş sohbetiyle de gönlümüzü doyurdu, yeni nesil daha uzun atış ,daha yüksek ses ve çok daha hırslı, Allah kaza bela vermesın abi , elinize emeğinize sağlık, selamlar...

Selamun Aleyküm
Arkadaşlar bu dumanlı erkek ile son videosunu çektiğimiz dumanlı dişi ana baba bir kardeşler sanırım fişek tertibi ve kanat sesinden de anlaşılması lazım iyi seyirler.Selam ve saygılarımı sunarım.

Geri