SAKARYA OYUNKUŞU MUSTAFA TURAN 2011 BOZDUMANLI ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM
Bozdumanlı erkek mustafa abinin daha hazır olmayan ama yeni hareketlenen kuşudur.Çekimi güneş yansıma yaptığı için iki ayrı yerden yaptık.İnişi geç saate kaldığı için prefabriğin üzerine olmuştur. Kendisi detayları yazacaktır iyi seyirler...[dailymotion]xjpr6v[/dailymotion]

s,a abi kuş güzel daha hazır değil dediğin gibi bozkirli erkekle aynı kan olduğu oyun stilinden belli bu kuş tabanlı oynuyor diğeri harmanlayarak bir abimiz söyledi bu kuşların baba bozkirli erkek ankaradan seyredilip alınmış güzel damar emeğine sağlık ankarada şuanda yenimahalle belediye kupası yapılıyor daha bişey görmedik

tertibatı güzel hayvanlar, geleceğinin güzel olacağı alenen belli oluyor.. lakin Hasan beyinde dediği gibi henüz daha bitmemiş.. Emeğinize sağlık..

inşallah ilerde daha iyi olur emeginize saglık saygılar ben kayseriden yazıyorum burada biz vestifal düzenledik şuan icin benim kuşta dereceye girdi sitedeki arabın yigeni saygılar

mustafa abi emene saglık kusların aynı damar oldu belli oyun sitilleri benziyo emınımkı ılerde daha ıyı olacak tam sevdigim sitil kanat sesleride 10 numara gercekten beslenecek kuslar saygılerla

filo' Alıntı:
tertibatı güzel hayvanlar, geleceğinin güzel olacağı alenen belli oluyor.. lakin Hasan beyinde dediği gibi henüz daha bitmemiş.. Emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim Ahmet bey

mustafa tekin' Alıntı:
inşallah ilerde daha iyi olur emeginize saglık saygılar ben kayseriden yazıyorum burada biz vestifal düzenledik şuan icin benim kuşta dereceye girdi sitedeki arabın yigeni saygılar
Mustafa bey yorumunuz için çok teşekkür ederim Kayseri kupasındaki derecenizin de hayırlı olmasını dilerim.

alikarakus' Alıntı:
mustafa abi emene saglık kusların aynı damar oldu belli oyun sitilleri benziyo emınımkı ılerde daha ıyı olacak tam sevdigim sitil kanat sesleride 10 numara gercekten beslenecek kuslar saygılerla
Selamün Aleyküm
Öncelikle yoğun iş programına rahmen işini bırakıp bu kuşun oyun videosu çekimini yapıp sizlerin seyrine sunan Hasan Dedebal kardeşimize ve tüm yorum yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Ali bey teşvik edici,olumlu yorumlarınızdan dolayı da size çok teşekkür ediyorum.
Kuşa gelince daha tam oturmamış kuş bu sene havaların çok yağmurlu ve rüzgarlı geçmesinden dolayı düzenli antraman alamadı ayrıca son iki teleğe (iki fek) düştü fişekte yanlaması birazda ondan normalde 2-2.5 metrelerden oyuna başlıyordu ama akşam karanlığına kalınca biraz daha yukarılardan almaya başladı bu uçusunda kuş yaklaşık 2.5 saat uçmuştur ve yine 20 sayıya yakın sefer yapmıştır Hasan kardeşimizle muhabbet esnasında kuşun bazı seferlerini kameraya alamadık karanlık olduğundan dolayı kuş ilk defa yandaki prefabrik üzerine taklaları vurarak düşürmüştür.Selam ve saygılarımı sunarım.

emeklerinize saglık mustafa kardesim güzel hayvan daha önce uçan bozkirli erkegin kanından olsa gerek haraketleri atışları es geçmeyişi aynı tek farkı her zaman taban taklalı olusu biraz daha düzenli uçum la daha da güzel olur böyle güzel kuşlara emekler vererek bizlerin izlemesine vesile oluşunuzdan dolayı tesekkür ediyor basarılarınızın devamını diliyorum güle güle besleyiniz

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
emeklerinize saglık mustafa kardesim güzel hayvan daha önce uçan bozkirli erkegin kanından olsa gerek haraketleri atışları es geçmeyişi aynı tek farkı her zaman taban taklalı olusu biraz daha düzenli uçum la daha da güzel olur böyle güzel kuşlara emekler vererek bizlerin izlemesine vesile oluşunuzdan dolayı tesekkür ediyor basarılarınızın devamını diliyorum güle güle besleyiniz

SAYGILAR
Selamün Aleyküm
Yorumun için çok teşekkür ederim Muharrem abi evet kuş daha önce uçan boz kirli erkeğin soyundan aslında bu çekimi 15 gün önce yaptırmıştım kuş tam olmadığından dolayı ileride daha iyi olur diye iyi çekim yapıp öyle sizlere izlettirmeyi düşünüyordum kuş son iki teleğe düşünce kanatlarını kesip eve götürdüm,teleklerini düzdükten sonra iyi olursa tekrar çekimini yapıp sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım.Daha önce de belirtmiştim ya bundan sonra bahçemde her oyuna başlayan kuşumun videosunu çekip sizlerin seyrine sunmaya çalışacağım.Selam ve saygılarımı sunarım.

Maşallah Sübhanallah...

bu yavruyu canlıda izleme fırsatım oldu, 2 saat civarı güneşin alnında uçup görevini yapmıştı, keza burda da kalitesini ortaya koymuş, birkaç eksiği olmasına rağmen benim diyen kuşçularda rastlayamadığım tertibata sahip, taban talayı yüksek kalibre mermi patlaması edasında vuruyor , kaldırması çok güçlü ve duraksamaksızın, canlı da izleyebildiğim için daha kolay yorum yapıyorum, bitmemiş bir kuş olmasına rağmen enfes...
emeğine sağlık abi, Allah daha iyilerini izlettirmeyi nasip etsin

mustafa bey tebrik ler (( bana göre )) eksigi olmasına ragmen çok çok iyii oynuyor güzel kuş güle güel besle ayak taban üstü durdusun.. saygılar

tebrikler kus tam oyununu oturtmamıs fakat kendini belli ediyor biraz agır kalıyor fişekte gibi geldi ama acıklamsını yapmısınız telekten diye insallah kanatlarını düzüp yumurta yavru görünce daha iyi olur kanatindeyim insalah sıkıntı olmadan ucururnuz. ankarada bu sene atmaca göz actırmıyor emeginiz zayi olmaz insallah saygılar .

Selamün Aleyküm
Af edilip,bağışlanmamıza vesile olan berat kandilimiz mubarek olsun,tüm islam ve insanlık alemine hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan dilerim.Selamlar

as amin abi, inşallah bu geceyi iyi değerlendirip kitlesel aflara sebep oluruz, selamlar

abi emeğinize sağlık güle güle uçurun inşallah başına bişey gelmezz.saygılar

selamun aleykum
HEM SANA HEMDE KUŞLARINA MAŞAALLU SUBHANALLAH.
KUŞLARINDA SENİN KADAR İYİ. RABBİM HER DAİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE..

bekir79' Alıntı:
selamun aleykum
HEM SANA HEMDE KUŞLARINA MAŞAALLU SUBHANALLAH.
KUŞLARINDA SENİN KADAR İYİ. RABBİM HER DAİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE..
Ve Aleyküm Selam
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Bekir kardeş o sizin kendi güzelliğinizden geliyor.Sizin gibi genç kuşçu arkadaşları çok beğeniyorum hem oyun kuşunu iyi biliyorlar hem de çok saygılılar.Senin baktığın kuşlar da hem oyun olarak hem de fizik olarak çok güzeller Maşaallah ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin inşaallah.Selamlar

Mustafa abi maşallah Allah nazarlardan saklasın daha iyilerini yapmasını dilerim.Ama birşey sormak istiyorum aksam saati kuş kaldırmak sakıncalı olmuyormu abi atmaca bazından aksam hava kararmasına yakın bizim burda senelerdir gelir mahfedip gider kuşları ya bitane alır yada yaralı düşürür o yüzden aksam hava kararmasına yakın kuş kaldıramıyorum.Kusura bakma biraz saçma ola bilir soru ama merak ettim.Tekrardan kuş için maşallah...

kuscu_marik' Alıntı:

SAYGILAR

Geri