SAKARYA PAÇALI DÖNEK VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Hep yazarak olmuyor birde video koyayım dedim ama çekimi ve pırıltıyı kendim yaptığım için kaçırmışım.Dönerken sağ altta kaldı.Bir diğer kötü tarafı görüntü kalitesi fotoğraf makinesiyle çektim.Döneğim dört yaşındadır daha güzel dönüşlerini daha net yine ekleyecem.

[dailymotion]x99t0v[/dailymotion]

Ekli dosyalar

• 100_0657.webp
    100_0657.webp
    198.5 KB · Görüntüleme: 2,860
s.a maşallah havada performansları süper bu kuşlardan çok aradım bulamadım ist. edirne kapıya kadar gittim ama paçalı dönek bulamadım satmayı düşünürsen msn: [email protected] bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

Maşallah Zaten Kuş Dönüşlü Oldugunu Uçuşuylada Belli Ediyor.Allah Nazarlardan Saklasın

ooo sonunda bir toprağıma denk geldim bu sitede selam kardeş paylaşım için teşekkürler sakry neresindensin ben söğütlü-fındıklı.

kuşcu_41' Alıntı:
s.a maşallah havada performansları süper bu kuşlardan çok aradım bulamadım ist. edirne kapıya kadar gittim ama paçalı dönek bulamadım satmayı düşünürsen msn: [email protected] bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

Selam
Bütün mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Şu anda bu dönen yavrumun gerçi yavruluğu kalmadı dört yaşında babasıda(13-14 yaşında) bende yavrularıda ama elimde topu topu iki takım onun için satmayı düşünmüyorum.Yanında uçan kızıdır.Dişi olduğu için ucurmaya kıyamadım geç uçurdum şimdiye kadar altından dönmeyen yavru çıkmadı.Hepsinin dönüşleri birbirinden iyidir.Geçen sene yirmibeş tane kadar ürettim yerde hangisini kaldırsanız ayrım yapmadan dönüyordu.Kuşları bana veren Metin amca tekrar beslemeye başladığı için çoğunu ona gönderdim.İstanbulda çok kümes gezdim gittiğim kümeslerde yüz dönek arasından iki veya üç tanesi güzel dönüyordu.Dönekçiler dönen kanı üretmek yerine sürekli bir kan değiştirme çabasındalar acaba daha iyi olurmu diye bunun sonucuda elli altmış kuş içinde sadece bir iki kuş çıkıyor.
Ben sakarya Serdivanda oturuyorum yakınlarda dönekçi varsa tanışabilirim...

Selam
Videoların çekimleri gerçekten kötü resim resim olduğu için dönüşü devirsiz gösteriyor.Kuşlarım yüksek alçak tepeden veya açılı ayrımı yapmaz batağına gitmez bonkör kuşlardır.Alttaki video yüksek tepeden üstteki video alçaktan açılı dönüşü.Yukarıdan küçük uzun daire, alçak uçumda büyük daire çıkarır.Çok alçaktanda çakılıyorlar :haha: .Yeni videolarıda çekip ekleyeceğim ama tek başıma yakalamak zor oluyor bir elimde makine bir elimde pırıltılık kuş.Yeni yavrularında nasıl başladıklarını çekeçeğim.
saygılarımla

[dailymotion]x9awyh[/dailymotion]

[dailymotion]x9ax25[/dailymotion]

Hasan bey;
Fotoğraf makinası ile ,hızlı oyun yapan , dönek ve kelebek kuşlarını yakalamak zor.Mpg kameraların zom güçü daha kuvvetli ve görüntü kalitesi bozulmuyor.Ben dönek beslemiyorum ama yakınımda bir abimizin dönekleri havada seyretme imkanım oluyor.Kuşlar sıkılarak dönüyor.Bizim burda paçalı dönekler tutulur.Kuşlarınızın oyunları güzel, hastalıksız kümesler.

baktım oyun kusunda bısey olmuyo yakında bızde cemat olarak ya bursalı yada donek gıbı guvercınlere donecez gıbı bız demı donek olduk hasan kardes :hhh:

2. video sağlıklı fakat 1. videoda sorun var sanırım güncelleme imkanınız varsa cok memnun oluruz .Teşekkürler.

squiptar' Alıntı:
2. video sağlıklı fakat 1. videoda sorun var sanırım güncelleme imkanınız varsa cok memnun oluruz .Teşekkürler.

Selam
Videoyu yanlışlıkla sildim herhalde bilgisayarımdada bulamadım.Dönüşü iyi gösteren bir videoda değildi.Alttaki videonun benzeriydi.Bende şu anda bu kuşlardan fazla yok. erkeğin ayağıda arızalı eğer düzelirse çekimide daha iyi bir kamera ile başkası yaparsa yayınlarım.Şu anda elimde olan video bunlar.

Geri