SAKARYA SERDİVAN OYUNKUŞU TURNUVASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM
SAKARYA SERDİVAN KUŞÇULARI OLARAK BÜYÜKLERİMİZİNDE KATKILARIYLA OYUN KUŞU TURNUVASI BAŞLATTIK KAYITLARIMIZ 15 ŞUBAT 2012 GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.KAYIT YAPTIRIP KATILIM ÜÇRETİNİ ÖDEYEN ARKADAŞLARIMIZ HEMEN ERTESİ GÜNÜ TURNUVADA PUANLATMA YAPTIRABİLECEKLER.TURNUVA 8 AY DEVAM EDECEK VE AĞUSTOS SONUNDA BİTECEKTİR.KATILIM ÜCRETİ 1 HAK 40 TL, KATILIMCI 3 HAK YAZILMAK İSTERSE 100 TL ÖDEYECEKTİR.TURNUVA SONUNDA 1. 2. 3. VE 4.YE ÖDÜL VERİLECEK.BU SENE SADECE İZMİT KOCAELİ VE SAKARYA CİVARINDAN KATILIMCI KABUL EDİLECEKTİR.
ŞU AN TURNUVAMIZA HÜSNÜ KIRAY ABİMİZ KUŞ PUANLATMIŞTIR.13 GEÇERLİ SEFERLE 72 PUAN ALMIŞTIR.KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR VE BÜTÜN KATILIMCILARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

S A OYUN KUSU TURNUVALARINA KATILAN TÜM KATILIMCILARA BASARILAR DİLİYORUM EMEGİ GEÇEN ÇABA SARFEDEN HERKESEDE AYRICA TESEKKÜRLER İNSALLAH BÜTÜN KATILANLARIN MUTLU OLACAGI BİR ETKİNLİK OLUR

SAYGILAR

4 gözle bekledik ama bizi almıyosunuz ayıp ediyosunuz bağğ :)) hayırlı olsun kardeş duyduk sevindik, tüzükte de önemli değişiklikler yapılmış, herşey gönlünüzce olur inşallah, tüm yarışçılara şimdiden başarılar...

Selamun Aleyküm
Oyun kuşu yarışma organizasyonunu düzenleyen ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.Selamlar

Organizasyonu yapan arkadaşlara başarılar dilerim kolay gelsin.

Yarışmacı olarak yazılan arkadaşlarada,kazasız belasız hayırlı uçurmalar dilerim.

Selamlar sağlıcakla kalın.

İRİTBAT TELEFONU VARMIDIR ANKARADAN KATILABİLİYORMUYUZ BEN ANKARDAYIM KATILIM VARSA BİDE KATILMAK İSTERİZ HBER VERME SANSINIZ VARMIDIR.BİLGİSİ OLAN VRSA BİLGİ VERİSE SEVİNİRİM.SAYGILR IMLA İNSALLAH HAYIRLI IUGURLU OLUR.

İZMİT KOCA ELİ SAKARYA CİVARINDAN DİYE BELİRTİLMİŞ ÖMER KARDES ANKARA YOK DEMEKKİ

AYRICA TEL YAZMAK YASAK OLDUGUNDAN MÜSADENİZLE SİLİYORUM

Geri