SAKARYA SERKAN BAĞATUR 2013 GÖK YAVRU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KjZ5tpo1lzU[/youtube]

Maşallah Allah nazarlardan atmacalardan saklasın keyifli besleyip uçurmalar dilerim inişini merak ettim yalnız...

maşallah , hasan sakaryanın yegane çekicisi seninde emeğine sağlık :D

maşallah cok güzel bi kuş

Serkan Şen' Alıntı:
Maşallah Allah nazarlardan atmacalardan saklasın keyifli besleyip uçurmalar dilerim inişini merak ettim yalnız...

Selam Serkan arkadaşım videoları genelde ben çekerdim ama bu sefer hazır çekilmiş geldi.Bu iki kardeşten birinin inişi taklasız ama dumanlımı , gök mü onu bilmiyorum.Birinin çekimide şarz yüzünden yarım kalmış. :tamam:

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah , hasan sakaryanın yegane çekicisi seninde emeğine sağlık :D

Evet maşallah güzeller gerçekten.Çekici biri olduğumda doğrudur. :haha:

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah cok güzel bi kuş

Sağolun teşekkür ederim

S.a maşallah , güzel kuşlar . İnşallah daim olur . İzlemek zevkli . Emek verenleri tebrik eder saygılar sunarım.
Sanayi mi burası acaba ?

maşallah güzel yavru emeğinize sağlık

MAŞALLAH YAVRU GÜZEL EMEĞİNİZE SAGLIK İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ EKELİĞİNİDE GÖRÜRSÜNÜZ SAYGILAR

A S HASAN KARDESİM MASALLAH EMEKLERİNİZE SAGLIK ELİMİZDE OLMADAN YERSİZLİGİN VERDİGİ MECBURİYET KARSISINDA UGRASIMIZI PRATİGE DÖKEMEDİGİMİZDEN SİZ VE DAHA BASKA BASKA KIYMETLİ YETİŞTİRİCİLERİN BİZLERİN GÖRSELİNE SUNDUGU BU VE BENZERİ KALİTELİ KUSLARI İZLEDİKCE MUTLU OLUP SEVİNİYORUZ KUSCULAR ORG VE KENDİM ADINA SİZE VE EMEGİ GEÇEN LERE TESEKKÜR EDİYORUM ÇOK HAREKETLİ TAKLALARI DÜZENLİ HIRSLI YERİNİDE YAVAS YAVAS YAPMIS BİR YAVRU OLACAK BELLİ OLUR ZATEN AMA İŞTE RÜZGAR VARYA RÜZGAR OYUN KUSUNUN EN BÜYÜK DÜŞMANI KUS HEM RÜZGARLA MÜCADELE EDİP HEM PERFORMANSINI SERGİLEMEK İSTERKEN HALİYLE İKİ KAT EFOR KAYBETMEKDE 100 METREYİ 10 SANİYENİN ALTINDA KOSAN BİR ATLET İÇİN BİLE SAKİN BİR HAFADA RÜZGARIN HESABI YAPILIRKEN 100GRAM KUSUN BÖYLESİNE RÜZGAR KARSISINDA NE KADAR DA ETKİLENSE PERFORMANSINI DÜŞÜRMEMESİ TAKDİRE SAYAN TEKRAR EMEKLERİNİZE SAGLIK KUSUNUZA DA MASALLAH BASARILARINIZIN DAİM OLMASINI VE DAHADA İYİLERİNE KAVUSMANIZI DİLİYORUM

SAYGILAR

sitede daha iyileri var güle güle besleyinn

Zafer kardeşim iyi veya güzel göreceli
Bir kavram iyi bakarsan iyiyi görürsün
Güzellikleri ortaya çıkartalım
Besleyicin emeğine sağlık

Geri