SAKARYA TURNUVALARI GELİŞİMİ HAKKINDA SOHBET 2.BÖLÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Turnuvalarımızın başlatılması gelişimi ve yararları hakkındaki sohbetlerimizin ikinci bölümü.İyi seyirler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5vkL4iHdJBw&feature=player_embedded[/youtube]

Bence Hoş bir Sohbetti Herkezin Ağzına SağLık inşallah Devamlı büyle insanlarla Sohbetimiz sıkı olur Devamıda inşallah Gelecektir Hayırlı izlemeler =)

S A GENÇLERİN KUSCU OLACAKLARIN BİLGİLENMESİNE BÜYÜK KATKILAR SAGLAYAN BU VE BU GİBİ ETKİNLİKLERİ

EMEKLER VEREREK BİZLERİN BİLGİLENMESİNE SUNAN EMEGİ GEÇEN HER KESE AYRI AYRI KENDİM VE KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK TESEKKÜR EDİYOR BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM

Birazda oyun kuşu işleme vs.Hastalıklarıyla ilgili röpertajlar yayınlansa biz gençler için çok yararlı olacak

Birazda oyun kuşu eşleme.soy takibi vs ve hastalıklarıyla ilgili röpörtajlar yapılırsa biz gençlere büyük yararı olacak.Saygılarımla...

GENÇ KARDESLERIMIZ FAYDALANABILIRLER
:tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
S A GENÇLERİN KUSCU OLACAKLARIN BİLGİLENMESİNE BÜYÜK KATKILAR SAGLAYAN BU VE BU GİBİ ETKİNLİKLERİ

EMEKLER VEREREK BİZLERİN BİLGİLENMESİNE SUNAN EMEGİ GEÇEN HER KESE AYRI AYRI KENDİM VE KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK TESEKKÜR EDİYOR BASARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM

:tamam:

Geri