SAKARYA TURNUVALARI GELİŞİMİ HAKKINDA SOHBET 3.BÖLÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAM
SAKARYA TURNUVALARI KURULUŞU GELİŞİMİ HAKKINDA SOHBETLER.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xY2Tz_Y9xVc&feature=player_embedded[/youtube]

s.a emeği geçenlerin eline sağlık video güzel olmuş.
yeni sitenizde hayırlı olsun.
2012 yarışını düzenleyen arkadaşlara ve yarışmacılara allah kolaylık versin

S A KUSCULUGUN GELİŞİMİNE KATKILAR SUNMAK İÇİN GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ ÇABA VE EMEKLERİ TAKDİRLE KARSILIYOR YENİ YETİŞEN KUS CU OLACAK GENÇ KARDESLERİMİZEDE BİLGİLERİNİZİ TECRÜBELERİNİZİ AKTARMAKDA GÖSTERDİGİNİZ DUYARLILIGADA AYRICA TESEKKÜR EDİYOR YOLA ÇIKTIGINIZ TURNUVALARDA BASARILI OLMANIZI YÜREKDEN DİLİYOR HAYIRLI UGURLU OLSUN VE EMEKLERİNİZİN FAZLASIYLA ALACIGINIZI YÜCE RABBİM DEN DİLİYORUM

PAYLASIM İÇİN DE AYRICA EMEGİ GEÇENLERE KENDİM VE KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK TESEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR SUNUYORUM

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a emeği geçenlerin eline sağlık video güzel olmuş.
yeni sitenizde hayırlı olsun.
2012 yarışını düzenleyen arkadaşlara ve yarışmacılara allah kolaylık versin

Aleykümselam,
İyi temennileriniz için teşekkür ederim.Elimizden geldiğince birşeyler ortaya çıkarmaya uğraşıyoruz.

kuscu_marik' Alıntı:
S A KUSCULUGUN GELİŞİMİNE KATKILAR SUNMAK İÇİN GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ ÇABA VE EMEKLERİ TAKDİRLE KARSILIYOR YENİ YETİŞEN KUS CU OLACAK GENÇ KARDESLERİMİZEDE BİLGİLERİNİZİ TECRÜBELERİNİZİ AKTARMAKDA GÖSTERDİGİNİZ DUYARLIGADA AYRICA TESEKKÜR EDİYOR YOLA ÇIKTIGINIZ TURNUVALARADA BASARILI OLMANIZI YÜREKDEN DİLİYOR HAYIRLI UGURLU OLSUN VE EMEKLERİNİZİN FAZLASIYLA ALACIGINIZ YÜCE RABBİM DEN DİLİYORUM

PAYLASIM İÇİN DE AYRICA EMEGİ GEÇENLERE KENDİM VE KUSCULAR ORG AİLESİ OLARAK TESEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR SUNUYORUM

Aleykümselam Muharrem abi Kuşçular org.Benim hala vazgeçemediğim Kardeş sitemizdir.Röportaj videoları Ömer , Hüseyin ve senin büyük katkıların ile buralara geldi.Bizde elimizden geldiğince gönül veren dostlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.Asıl bize göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı taklaciperformans ve kendim adıma teşekkür ederim.
saygılarımla...

Hasan kardeşim bu işte verdiğin emek çok çekiminden yaynına kadar tek başına film yapımcısı gibisin.

Verdiğin emek ve yaptığın çekimler için eline sağlık.

Selamlar sağlıcakla kal.

Not:Çekimini yaptığın oyuncular biraz daha yakışıklı olursa daha iyi olur:))))

Paylaşım için teşekkürler. Bu tür paylaşımların artması hobimiz adına olumlu bir gelişme.

hepinizin ağzına sağlık abiler,hasan kardeş emeğine sağlık keza yasin arkadaşımızın ve emeği geçen herkesin de.. Şenol abi bu ne şekil ya ? amma bıçkınmışsın haa :))

Sevgili Büyüklerimiz Hepinizin Emeğine Ve ağzına sağlık Çok güzel bir paylaşım oldu sizlerle beraber Sakarya'da Yeni bir turnuva yapmamız da Bizlere verdiğiniz destekten dolayı Hepinize Minnettarız inşallah sizlerle beraber TÜRKİYE ye örnek olacak BÜYÜK AVRASYA GÜVERCİN TURNUVASI NI 1 eylül 2012 den itibaren başlatıyoruz Sakarya serdivan oyun kuşu turnuvası devam etmektedir siz büyüklerimizin desteğiyle bu yolda Devam ederiz inşallah bu arada sitemiz tekrardan faliyete geçmiştir taklaciperformans.com

Geri