SAKARYADA oynarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan karabulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan karabulut
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
[No message]

Ekli dosyalar

• karabaşlar.webp
    karabaşlar.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 2,238
[No message]

Ekli dosyalar

• karabaşlar2..webp
    karabaşlar2..webp
    25.3 KB · Görüntüleme: 2,218
[No message]

Ekli dosyalar

• akkuyruklar.webp
    akkuyruklar.webp
    28.1 KB · Görüntüleme: 2,159
[No message]

Ekli dosyalar

• akkuyruklar2..webp
    akkuyruklar2..webp
    29.4 KB · Görüntüleme: 2,078
[No message]

Ekli dosyalar

• akkuyruk yavru.webp
    akkuyruk yavru.webp
    5.3 KB · Görüntüleme: 2,206
[No message]

Ekli dosyalar

• yaşmaklılar.webp
    yaşmaklılar.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 2,159
Selam
Sakarya yenicami kupa töreninde oynar besleyen abilerimizede sertifikaları verilmişti ama baştan haberim olmadığı için fazla resim alamadım.Sakaryada bu ırkında beslenmesi güzel bişey.Oynarlarınız güzel gözüküyor.Gülegüle besleyin.

Ekli dosyalar

• 100_1141.webp
    100_1141.webp
    459.9 KB · Görüntüleme: 2,106
teşekkürler adaşım hemen hemen 10 senedir bu ırkada merak sardım ve besliyorum tanırmısın bilmem adapazarı kuşpazarının kurucularından rahmetli mümin abinin talebelerinden biriyim oda bursa ırkı bakardı
görüşmek dileğiyle herkeze selamlar.

abi öncelikle maşallah diyorum kuşlarınız çok güzlmiş tüyü kadar yavrusunu alırsınız inşallah

Öncelıkle Bursaya has bu asıl Osmanlı güvercınının yayılması benı çok mutlu edıyor ben Mudanyadayım vede dönek beslıyorum fakat ilçede oynarcılar derneğı var vede büyük ustalardan Mustafa Cambaz ilçemızde dostluğumuz çok iyi.
Belkı düşünen olmuştur neden dönekte oynar deyıl ben uçarı severım vede döneklerı uçur ıstedığın an ındır sok kümese oynar mı şekıl olarak nazlı teferuhatı çok. uçuş olarak asaletı gereğı prıltıya bakmaz yanyana uçmaz havada özgürlüğün tadını çıkartır bekle dur insinde sen özgür ol (: . tabiki uçarlarından bahsettım.Ben oynara hükmedemedığım için beslemıyorum sadece hayranlıkla seyredıyorum.
Sakaryaya gelebılırım gelırsemde yenıcamıde akvaryumcu rusteme uğrayabılıtım belkı sızlerlede tanışma fırsatı bulabılırım sözümüz olmasın fakat ınşALLAH diyelım.

yorumunuz için teşekkürler celal bey işte herkezin bir meraklı olduğu güvercin ırkı var veya birkaç ırkta olabilir
mardinler bölümündede oyun kuşlarım var mesela onlarıda paylaştım resimlerimi değerli yorumun içinde
çok sağolunuz.

karabas ve karakanatlarınız cok guzel..güle güle besleyiniz..sakaryada bursa kuşlarımızın beslenmesi cok sevindirici..saglıklı kümesler dilerim...

Bende teşekkür ederım.
Gerçekten tüm kuşlarınız çok güzel.ALLAH nazardan saklasın. sizlerede sıhhat afiyet versın.

Kuşlarınız çok güzel, Allah nazardan saklasın. Sakaryalı oynar meraklılarına selamlar.

Bu arada. Şemdinli' de kahpelerin tuzağında şehit olan mehmetçiklerimizin Yakınlarına Allahtan Sabırlar diliyorum. Başımız Sağolsun. ''VATAN SAĞOLSUN''

kuşlarınızın maşşallahı var,ALLAHIM nazarlardan korusun, tüylerince hayrını görün,bol yavrulu sezonlar.

TURAN ONARAN
SAYGILAR SELAMLAR

Selamalar,

Hasan abi kuşların gayet güzel gözüküyor maşallah.İyi günlerde Keyfini sür inşallah.

Akkanatların ile karakanatların arasında bir fark yok gördüğüm kadarı ile yani karakanatlarda karabaşların eşgalini taşıyor kafa,boyun,göz vs karakanatlar, akkanattan karakanata dönmüş gibi gözüküyor bir akrabalıkları var mı?Muskalılarında karabaşlardan çıkma gibi.merak ettiğim şu:Oynarlarını Aynı görünümde tutarak farklı renklerinimi üretiyorsun akkuyruk,muskalı,karabaş gibi fakat görüntüleri aynı?Birbirine çok yakın benzeyen andıran kuşlar bunu bilerek mi üretim yapuyorsunuz.Yoksa bu kuşlar farklı farklı kollardan mı gelme?

Sevgiler saygılar.

evet hüseyin anlatayım arkadaşım akkuyrukları istanbul dan metin hocayı tanırmısın ondan aldım,
yaşmaklılar karabaşlardan gelme kanında olduğu için yaşmaklı atıyolar arada bazen iyi oluyor tabi
bu resimleri çekerken yavrular vardı şimdi onlar eşkalleri belirdi 1 yaşına girdiler yumurtladılar hatta onlarında
resimlerini çekip paylaşacağım sizlerle. metin hocanın meşhur beyazları vardı bilirmisin son dişi kalmıştı elinde
onu almıştım ondan karabaşlarla eş yaptım çok güzel yavrular verdi yakında resimleri paylaşacağım
teşekkürler.

hasan karabulut' Alıntı:
evet hüseyin anlatayım arkadaşım akkuyrukları istanbul dan metin hocayı tanırmısın ondan aldım,
yaşmaklılar karabaşlardan gelme kanında olduğu için yaşmaklı atıyolar arada bazen iyi oluyor tabi
bu resimleri çekerken yavrular vardı şimdi onlar eşkalleri belirdi 1 yaşına girdiler yumurtladılar hatta onlarında
resimlerini çekip paylaşacağım sizlerle. metin hocanın meşhur beyazları vardı bilirmisin son dişi kalmıştı elinde
onu almıştım ondan karabaşlarla eş yaptım çok güzel yavrular verdi yakında resimleri paylaşacağım
teşekkürler.

Merhabalar abi,verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Metin hocayla ayak üstü bir taşıklığımız var.Kuşlarını görmedim ama şuan tahmin edebiliyorum bir gün inşllh onuda ziyaret ederim .öyle sohbet esnasında hasbel kader bahsetmişti sohbet işte oynarcı sohbeti bilirsin.

sağlıklı keyifli sezonlar dilerim.

Geri