SAKIN AMA SAKIN TAŞPINAR MOBİLYADAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brtysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brtysl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat YEŞİL
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
ANKARA SİTELER MAHALLESİ TAŞPINAR MOBİLYA' dan alışveriş yapmamanız konusunda ANKARA daki abi ve kardeşlerimi uyarmak istiyorum.umarım yöneticiler bu mesajı silmezler ama inanın ki Ankarada mobilya almayı düşünenlere büyük bir iyilik yapıyorum.biz geçen sene gittik bu şahıslardan bir koltuk takımı aldık sonra bu koltuk takımı sorunlu çıktı taşları dökülüyordu.değişime gitti 2 ay gelmedi.iki ay sonrasında geldi ama aynı şekilde.tamamen göstermelik götürülmüştü hiçbir işlem yapılmamıştı.sonra tam olarak 1 sene biz bunu değiştirsinler diye uğraştık ama başaramadık.
En sonunda annem dediki ben bu takımı istemiyorum taşları düştüğü için.ordaki ERTAN BEY denen şahsiyeti eksik insan kabul etti.annem başka koltuk takımı begendi.vermiş oldugumuz 4000 tl nin uzerine 750 tl daha alması gerektiğini yeni koltugun pahalı oldugunu söyledi yanında da bir sehpa aldık.parasını da yatırdık.Tam 15 gün sonra yeni koltuk ve sehpanın gelecegini söyledi.15 gün sonra aradıgımızda annem koltuk takımımız gelmedi diye biraz sitemli sekilde konuşunca o da ben size koltuk vermiyorum dedi.sehpayı göndercekti ona da bayramdan sonra göndercem dediği halde bugun aradık size eşya vermiyoruz dediler.şimdi biz bunları napalım gidip adam mı öldürelim.ben de böyle birşey yaparak yapmış oldukları adiliği gözler önüne sermek istedim.umarım bu laflarımı dikkate alırsınız ve yakınlarınızı da bilgilendirirsiniz.

Selam
Başınıza gelen olay gerçekten üzücü fakat olayı sadece sizden dinlediğimiz için buradan konuya çoook uzağız.Eğer böyle bir olayla karşı karşıya iseniz elinizde mutlaka satın aldığınızada aldığınızda size verilen fatura ve tamir edileceğine ilişkin tamir fişi istediyseniz ve bu belgelerle ispat ederek tüketiciyi koruma derneğinde başvurduğunuzda onlar size ne yapmanız gerektiğini söyleyeceklerdir.
Geçmiş olsun...

Googleda Taşpınar Mobilya olarak arama yaptığında sikayetvar.com gibi şikayet sitelerinde firma ile ilgili sıkıntısını dile getirenler olmuş. Burdan yaptığın açıklamanın ne kadar faydası olur bilemiyorum. Bence ilgili sitelerde şikayetini dile getirmelisin. Yada fatura, fiş gibi elinde olan kanıtlarla ilgili yerlere sıkıntını iletmelisin.
Örneğin sikayetvar.com sitesindeki şikayet konularına Buraya Tıklayarak ulaşabilirsin.

Tüketici hakları birimine başvur emin ol herşey yoluna girer

abilerim çok teşekkürler ilginiz için.ama söyle bi sorun var biz alırken fatura sonra verilcek dendi teslimatta da yine verilmedi.sürekli oyalandık anlayacagınız.o dediğiniz siteye girip şikayet ederim hüseyin abi teşekkürler.
benim burdaki amacım sitedeki ankaralı arkadasların durumdan haberdar olmaları.biz sıkıntı yaşadık başkaları yaşamasın

Anlıyorum seni ama bizide anlaman için yukarıdaki verilen cevaplara göre şikayetini ve mağduriyetini başka yerde kanuni olarak araman gerekiyor, anlayacağın üzere karşı tarafın siteden kaldır demesiyle veya hakkımızda yasal işlem başlatması halinde başımız ağrıyacaktır. Kanunlar karşısında kesinleşmemiş olduğu için bize sorun teşkil edeceği ortada. Elimizden gelen birşey olsa keşke yardımcı olabilsek. sikayetvar.com sitesine şikayetini bildirirsen firma yetkililerine ulaşıp sorunun çözüme ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. İzninle sen bu mesajı okuduktan sonra yetkililer konuyu kaldıracaklar. Zaten rapor edilmiş olan bir konu.

Selamlar Berat,

Bu konuda tüketici kanunlarına bakan yetkili merciiler var, bu tür şikayetlerinizi oraya yapmanız çok daha faydalı olacaktır. Söz konusu maduriyetinizi belgelerle ispatladığınız takdirde, tüm zararlarınızın size geri ödeneceğinden emin olabilirsiniz. Güvercin sitesini kullanarak bir firma veya şahıslar hakkında rencide edecek isim, ünvan belirterek yaptığınız yazılı açıklamalar sitemizi de sıkıntıya sokabilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut abicim haklısın o konuda ama inanki çok terbiyesiz bir firma.bak hüseyin abi link vermiş bi aç bak orayla ilgili şikayetlere.yemin ederim söylenen her kelime doğru.hepsini okursan otak bi paydada birleştiğini görürsün.tüketici durduk yere kimseyi şikayet etmez buna zaman da harcamaz.ilkokul mezununu oraya müdür yapmışlar.laftan da anlamıyorlar hakaret ediyorlar sonra biz sizi mahkemeye vercez diyorlar.çok ilginç insanlar hakikaten.senden ricam hüseyin abinin yorumunda verdiği linki açıp okuman.
Tekrarlıyorum benim amacım burda paramı almak değil sadece ortak hobim olan ve gerçekten değer verdigim insanları haberdar etmek başka bişey degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri