A
Anonymous
Misafir
Arkadaşlar 2 gün önce kanadı kesik bir baska yakaladım.Kus hep saklanıyor birde kovalamadığım sürece kümesten çıkmıyor acaba hastalıkmı.Eğer hastalık değilse yanına dişi bir baska alsam gecermi.SAYGILAR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onurcambaz' Alıntı:Büyük ihtimalle hastalıktır karantinaya koy. Birde yakalama kuşlar bölümüne resmini koy belki sahibi çıkar. Birde tam olarak nerede yakaladın ve rengi nedir kuşun ben kaçırmıştımda bi baska yaklaşık 1 ay önce.
Bu yüzden resim istemiştim bende böyle düşünüyodum zaten abi klavyene sağlık :haha: gül gibi kuş hastalık damgası yiyecekti :heyo:FeLix_' Alıntı:kuş gayet sağlıklı, çok aşırı ürkek olabilir, zamanla ortama alışır, kanadındaki makastan ve ayaktaki bilezikten yola çıkarak birileri için baya değerli bir kuş olduğu kesin, kümesten çıkmama isteği de, belki de kaçtığı yerde yavruları veya yumurtası kaldıysa, garibim o yüzden kümesten çıkmıyor olabilir. Eşe dosta bi haber salmanı tavsiye ederim, Sahibi çıkmazsa da hayrını gör, güzel kuş.
BeowulFz' Alıntı:baskanın tek kanadı kesikse ve saklanıosa benim kuş olabilir foto fazla net değil , ama satmışsın heralde, o baska bana geldıgın 2 3 gun saklandı senın dedıgın gıbı ,