Saklanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar 2 gün önce kanadı kesik bir baska yakaladım.Kus hep saklanıyor birde kovalamadığım sürece kümesten çıkmıyor acaba hastalıkmı.Eğer hastalık değilse yanına dişi bir baska alsam gecermi.SAYGILAR

Büyük ihtimalle hastalıktır karantinaya koy. Birde yakalama kuşlar bölümüne resmini koy belki sahibi çıkar. Birde tam olarak nerede yakaladın ve rengi nedir kuşun ben kaçırmıştımda bi baska yaklaşık 1 ay önce.

onurcambaz' Alıntı:
Büyük ihtimalle hastalıktır karantinaya koy. Birde yakalama kuşlar bölümüne resmini koy belki sahibi çıkar. Birde tam olarak nerede yakaladın ve rengi nedir kuşun ben kaçırmıştımda bi baska yaklaşık 1 ay önce.

ist. Zeytinburnunda buldum siyah kesme bas.Tedavisinide sölerseniz sevinirim

Tamam uzakmış benimki olamaz :) güvercin pusuyor diye özellikle bir ilaç veremeyiz. Ama vitamin verebilirsin ben kendi kuşlarıma supradyne adlı ilacı veriyorum suyuna katabilirsin. yada parçalayıp yuttura bilirsin ama günde çeyrek tane yada yarım tane ver fazla gelebilir.

kuşun bir resmini koy kanadı makasalandığına göre tahminimce değerli bir kuş bir resmini koy hastalıklımı değilmi karar verelim

[No message]

Ekli dosyalar

• Mer007.webp
    Mer007.webp
    295.4 KB · Görüntüleme: 821
  • Mer001.webp
    Mer001.webp
    172.9 KB · Görüntüleme: 827
kuş gayet sağlıklı, çok aşırı ürkek olabilir, zamanla ortama alışır, kanadındaki makastan ve ayaktaki bilezikten yola çıkarak birileri için baya değerli bir kuş olduğu kesin, kümesten çıkmama isteği de, belki de kaçtığı yerde yavruları veya yumurtası kaldıysa, garibim o yüzden kümesten çıkmıyor olabilir. Eşe dosta bi haber salmanı tavsiye ederim, Sahibi çıkmazsa da hayrını gör, güzel kuş.

FeLix_' Alıntı:
kuş gayet sağlıklı, çok aşırı ürkek olabilir, zamanla ortama alışır, kanadındaki makastan ve ayaktaki bilezikten yola çıkarak birileri için baya değerli bir kuş olduğu kesin, kümesten çıkmama isteği de, belki de kaçtığı yerde yavruları veya yumurtası kaldıysa, garibim o yüzden kümesten çıkmıyor olabilir. Eşe dosta bi haber salmanı tavsiye ederim, Sahibi çıkmazsa da hayrını gör, güzel kuş.
Bu yüzden resim istemiştim bende böyle düşünüyodum zaten abi klavyene sağlık :haha: gül gibi kuş hastalık damgası yiyecekti :heyo:

Saolun arkdaşlar kusu bugün satmaya götürdüm 20 tlye gitti. :slm:

haber saldın mı sahibi çıkar diye?

boncugundaki numarayı aradım ancak kimse çıkmadı :banane:

Yanlış yaptın sitede meraklısına 100e bile bulabilirdin kuşu görmek şardıyla çok güzel bir baskaya benziyordu

Aynen ucuza vermişsin kanatlarındaki beyaz tüylerin sayıları eşitmiydi birbirine?

baskanın tek kanadı kesikse ve saklanıosa benim kuş olabilir foto fazla net değil , ama satmışsın heralde, o baska bana geldıgın 2 3 gun saklandı senın dedıgın gıbı ,

BeowulFz' Alıntı:
baskanın tek kanadı kesikse ve saklanıosa benim kuş olabilir foto fazla net değil , ama satmışsın heralde, o baska bana geldıgın 2 3 gun saklandı senın dedıgın gıbı ,

Evt abi buralarda kaç gündür dolaşıyordu bana kısmetmiş.Bende sattım.

daha önce satmışdım geri gelmişdi daha sonra bi abiye verdim aynı mahalleden oda tek kanadını kesdı ama daha sonra taşındı taşındıkdan sonra kaçmışdır kuş,

Geri