Saldırıya Uğramış Galiba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar dün akşama doğru baktım benim postaların arasına katılmış indirdim. Gökdoğan saldırısına uğramış galiba.Kanadına ne yapabilirim?Ordaki telekleri çekiyim mi?

Ekli dosyalar

• P6050011.webp
    P6050011.webp
    110 KB · Görüntüleme: 1,306
  • P6050008.webp
    P6050008.webp
    69.8 KB · Görüntüleme: 1,188
  • P6050006.webp
    P6050006.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 1,139
Açık yara var ise temizleyin, batikon yada tendürdiyotla silin , Kırık yok gibi, önemli bir hasarı olmadığını umuyorum ..
Genel görüntüsü diri bir kuş .. Kırılan telekleri ise bir süre yolmayın , morluklar geçsin ten rengi normale dösün , daha sonra o bozuk telekleri ikişer üçer ayıklayın .. selamlarLEREF

uçabildiğine göre yarası zamanla iyileşir. Şeref beyin dediği gibi yapın. İnşallah zamanla iyileşir, benimde daha önce şahin-atmaca saldırılarından yaralı kurtulan kuşlarım oldu çoğu iyileşmişti.Bu kuş posta olduğu için iyileşince eski sahibine geri gidebilir. İyileşince kuşu uçurun memnunsa sizde kalır, değilse eski sahibine gider. Sahibide belki bir yerden salmıştır neden geri gelmedi diye düşünüyordur.

Bnim bulunduğum yer postaların güzerganında hafta sonu grup postalar geçiyo hep ordan ayrılmıştır belki :)

batikonla sabah aksam pansuman yapın eger yara uzerinde sarılık yanı enfeksiyon belirtisi olursa bactroban pomad yada thiociline pomadla pansumana devam edin umarım ıyılesir saygılarımla

Geri