SALDIRIYA UĞRAMIŞ POSTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam arkadaşlarım, bugün evimin uzerine bir posta kondu, sanırım sahin saldırısına ugramıs, alt gogus sağ tarafında acılma vardı, baya bir acılmış derisi kalkmış, cok ac ve halsiz düştüğü için yakalayıp kanatlarını kestim şu an tedavi amaçlı tutuyorum ayağında TR 08 ile başlayan bir numara var sanırım plakası, bu kuşun sahibini nasıl bulabilirim, bana yardımcı olurmusunuz, sahibini bulursam vermek istiyorum, birde yara kapanmaya başlamış vitamin takviyesi yaptım daha ne yapabilirim yarın fotografınıda koyucagım kuşun ve yaranın yardımcı olursanız sevinirim kardeşlerim.

Yara ile ilgili resimleri koyarsanız daha iyi olur. Kuş hele bir iyileşsin sahibi bulunur.

yara çok açılmışsa dikseniz iyi olurdu.ama kapandı diyorsanız sorun yok.

Merhaba serdar abi,öncelikle bu güzel davranışın için teşekkür ediyorum sana .Gerçek bir kuşçunun sahip olması gereken bir karakter böyle olmalıdır bence.Kuşun ayağında plakası olması sanırım onun iyi bir kuş olduğunun göstergesi olabilir.Kuş belki bizim bursanın kuşuda olmayabilir,saldıradan sonra zorunlu olarak senin evine inmiş olabilir.Yara konusuna gelince şu an görmeden herhangi bir yorum yapmak pekte sağlıklı olmaz.onun için kısa sürede yaranın detaylı bir fotosunu yayımlarsan daha iyi bir tavsiyede bulunabiliriz serdar abi.Umarım kuş iyileşip,gerçek sahibine ulaştırabiliriz.

abi kuşa yardımın gerçekten örnek davranış.teşekkürler.sende kuşçusun ne yapacağını bilirsin.iyigünler...

Cidden bir kuşçudan beklenen davranışlarından biri helal olsun abi ne diyelim inşallah iyileşir hayvan ....

selam kardesım kusun ayagındakı numaranın tamanı gırersen hangı dernegın numarasını kayıtlı oldugu ısmı cıkar ortaya arkadaslardan bırısı sana yazar sahıbını
osman caglar

tearfulchild' Alıntı:
Selam arkadaşlarım, bugün evimin uzerine bir posta kondu, sanırım sahin saldırısına ugramıs, alt gogus sağ tarafında acılma vardı, baya bir acılmış derisi kalkmış, cok ac ve halsiz düştüğü için yakalayıp kanatlarını kestim şu an tedavi amaçlı tutuyorum ayağında TR 08 ile başlayan bir numara var sanırım plakası, bu kuşun sahibini nasıl bulabilirim, bana yardımcı olurmusunuz, sahibini bulursam vermek istiyorum, birde yara kapanmaya başlamış vitamin takviyesi yaptım daha ne yapabilirim yarın fotografınıda koyucagım kuşun ve yaranın yardımcı olursanız sevinirim kardeşlerim.
serdar karamandaki postacılar derneğine bi sor onlarda tüm numaralar vardır bulurlar sahibini

önce tebrikler davranışınız için o yazdıgınız plakası degil TR08 TÜRKİYE 2008 olarak geçmesidir geçen hafta manisadan iddia yaptılar Afyondan postalar salındı belki onlardan biri olabilir. eger öyle bir şeyse ben buradaki posta besleyenlere bir sorayım ve marka nolarını alıp size özelden msj atarak bilgi veririm.burada yarışlar başlamadan postacılar arası ödüllü musabaka yapıyorlar.

tearfulchild 03 Tem 2008, 22:25 Mesajimin Tarihi Bu, Yani aradan uzun zaman gecti, sahibi olmadigi icin bizde kusu iyilestirip saldik, su an bize damar yapti, yarasindanda cok az eser kaldi, uyusturmadan canli canli dikis attik ama ne yapalim, Neyse, yorumlariniz icin tesekkurler.

[No message]

slm arkadaşlar davranışın güzel tek hatan kuşun kanadının kırpılması az iyileştirip salsaydın okuş ewini bulurdu eminim posta kuşları çok gaddar olur yolu şaşmaz kesinlikle zor durumda kalmış artık inmiş eyer şuan rahat ucura biliyosan yarış kuşu deildir ama kuş her ucurdunda 1yada 2 saat gelmiyosa yarış kuşudur cunkü ewini arar sonundada gider ewine zaten bide kuşun resimlerini koyda ona görede yorum yapalım arkadaşım saygılar

a.s arkadaşım yaranın kapanması icin oraya domuz yagı yada herhangi bir zaytin yagi falan sür benimde bir kere başıma gelmişti 40 metreden salgıdım dişi almana şahic vurmuştu yara öyle kapantı her gün oraya bolca ya domuz yagı yada zeydin yagı sür ben zeytin yagı sürdüm ve şu anda o şahin vurmuş olan posta en favori postam kanatları şimdi eskisindende iyi

Örnek davranısın için cok tesekurler .Gercek bir kus sevenden beklenen bir hareket.
Eger kusun tam plakasını yazarsan bende bursa ya ait olup olmadıgını bakabilirim.
Saygılar..

Örnek bir davranış herkesin böyle davranması dileğiyle sizi tebrik ederim.

SELAM ARKADAŞIM SANA ÖNCELİKLE COK TEŞEKKÜR EDERİM BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI BU KUŞUN YARASINI GÖRMEDİK AMA İLEŞİR İNŞALLAH BİZİM BURALARDA SALDIRIYAUGRAMIŞ YARALANAN KUŞA BİZ HAMUR YAPAR HAMURLAYARAYI KAPATARIZ KIZA BİZÜREDE DÜZELİYO BENDE POSTALI BESLİYORUM BENCE O KUŞA KANAT VER KANADI GELİNCE BELKİDE YERİNE GERİ GİDER BİRDE AYAGINDA MARKA VARDİYE O KUŞ İYİ OLAKDİYE KAYDE YOK SELAMLAR :tamam:

örnek davranışından ötürü seni kutlamak isterim abi gerçektende bir kuşçunun karakteri seninki gibi olmalı fakat kuşun kanatlarını makaslamışsın istersen kuyruğununda makasla ki hayvan kendini toplasın gerçi sen benden daha iyi bilirsin bu işleri ama kuyruğunu kökünden kesmeni öneririm sana kuş daha cabuk iyileşir

Geri