Selamlar Hüseyin bey,
Teşekkürler beni onure ettiniz yazdıklarınızla, elimden geldiğince ve yaşadıklarımla, yaşanmışlıklarımla güvercinlerin her yerde, herkezin elinde çok daha güzel, sağlıklı imkan ve koşullarda yaşaması, yaşatılabilmesi için bir çaba içinde olmak beni inanın mutlu ediyor. Birde öğrenmenin yaşı yoktur diye düşünüyoum. Bu yüzden bilmediğim bir konuda yazılan ve alternatif gösterilen çözümün hem benim öğrenmem hemde site üyelerininde faydalanması esasına dayanarak sorgulanması forum mantığına göre faydalı olabilir.
Selamlar Ersun bey, benim 4 yıl önce başımdan geçen salmonella rahatsızlığı sırasında marangoz arkadaşımdan alarak kullandığım bir ekipman, Allaha şükür daha sonra böyle bir olay ile karşılaşmadığım için kullanmadım. Kullanımı kolay ve basit, benim kullandığım piknik tüpü ile çalışıyordu, piknik tüpüne bağlanabilen apareti ve yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir hortumu vardı. Sizinde dediğiniz gibi belli dönemler kullanılmasında fayda var sanırım, bu gün yapı market veya marangozlardan bu ekipmanın fiyatı konusunda bir araştırma yaparak size bilgi vermeceğim.
Saygılarımla,
Aykut Karabulut