salih kurt'un beyazları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevgokn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 967
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgokn

Üye
Siteyi ziyaret et
iletişim için telefon numaram 0544-554-83-14
resim205ia6.jpg

resim195ti4.jpg

resim208tu6.jpg

resim229jb1.jpg

resim236xt5.jpg

resim241xx0.jpg

resim224lj1.jpg

resim221kd9.jpg

selam değerli dostlar..bu kuşlar çorludan salih kurt a ait kuşlar olduğunu öğrendim..salih kurt u ben de tanıyorum..türkiyede beyazları meşhurdur..buraya ilan veren arkadaşımız okan günler de çorludan basık balkafa yetiştiricisi arkadaşımız sanırım salih beyin ricası üzerine buraya ilan vermiş..kuşlar kalite olduğu zaten sahibinin ismi zikredilmesede belli beyazın da şebabı bunlar işte alana da satanada hayırlı olması dileğiyle..saygılar ali hakan

selam abicim kuslarin cok gsel tuylerinde hayrini göresin insallah ... bana bir beyaz erkek lasim beyazlarindan satılık var mi fiyati ne olur acaba ögrene bilir miyim.. tsk ederim

S.A Arkadasim..

Tek ve cift olarak ne istiyorsun....

Abi miski çiftini 100 ytlye verirmisiniz msn [email protected]

Merhaba Okan,

İlan kurallarımıza göre ilanlarına FİYAT-RESİM-İLETİŞİM BİLGİLERİ belirtmeyen arkadaşlarımızın konularını, bilgi ekleyene kadar kilitlemek zorundayız. Sizinde ilanınızda fiyat belirtilmemiş bu yüzden konuyu kilitliyorum ancak fiyat eklemek istediğinizde ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=20170 linkine tıklayarak bana özel mesajla haber verirseniz konunuz tekrardan açılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri