Salla Baş Dön baş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pcvestel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pcvestel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat savaşkol
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Merhaba arkadaşlar internette araştırdım fakat buraya bakma fırsatım olmadı yanlış bir şey yapıyorsam özür dilerim
uzun bir aradan sonra tekrar dan kuşları taopladım bu zmana kadar hiç bir kuşumda delibaş ws olmamaıştı bu gün kümesde nedense follukta yumurtası olmadıgına rağmen kuş vardı baktım kafası titriyor 2 gün boyundca vitamin verdim bu günde kafa bildiğimiz metalci kafasına döndü çok acayip oldu. kuş falzla bir şey yiyemiyor kafasının oynması fazla değil ama bir ara artıyor bir ara duruyor anlamadım ne kulanmam lazım tedavide kuşu diyerlerinden ayırdım

merhaba
imkanınız varsa kanatlı uzmanı (ve hayvanların yaşam/refah vs. haklarını ihlal etmeyen) bir veterinerden yardım alabilirsiniz. mutlaka önceden dışkıya bir tahlil yaptırabilirseniz, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre ilacı ve gerekli olabilecek katkılarını multivitaminli sıvı karışımıyla uygulayarak kısa sürede iyleşmesini sağlarsınız, böylece hayvanı ilaçlarla fazla yormamış olursunuz! hayvanı korunaklı rahat bir revirde karantinaya alınız. Hastalık bakteri kaynaklıysa, duyarlı olduğu etken madde kullanıldığı zaman faydası farkedilecektir. Hastalığı virüs veya psikolojik kökenli olabilecekler için yapılabileceklere de ilgili dökümanda yer verilmiştir. zaman ve şefkat gerekir. Salmonella Belirtileri ve Detaylı Tedavi Yöntemleri için siteden arama yapabilir veya güncellenebilen dökümandan http://goo.gl/m61z6 faydalanabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. yiyemeyenlere iyleşene dek günde birkaç kez uygun kıvamlı mama takviyesi yapınız. kafesinizi uygun şekilde dezenfekte ediniz.
geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri