SALLA BAŞ HASTALIGININ TEDAVİSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet köksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
köksoya
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
http://journals.tubitak.gov.tr/veterina ... 0003-6.pdf

Bu linke tıklayıp indirin.Eğer "Adobe Reader"iniz varsa okuyabilirsiniz.Sallabaşı nasıl tedavi ettiklerini gÖrürsünüz.Aslında moralimizi bozan hastalık sadece "E-Vitamini" eksikliğinden oluyormuş...

ALINTIRIDR ARKADAŞLAR.....

Kırık link..

SALMONELLA DAN KAFASI DÖNEN BİR KUŞU SUPERVIT FORTE İLE DÜZELT. YAVRULARINI DA GÖRELİM.

DENEMEYE VARMISIN.? BU BAŞLIKTA ADIM ADIM BİZE GÖSTERİN..

HEPİMİZ ÖĞRENELİM..

DERS ALALIM.

super vıtle ıglestırıcem dıye bısemı dedım ben ben sadece bırsey paylastım sıkıntımı oldu :sinirli:

SALLABAŞ HASTALIĞININ TEDAVİSİ DİYE BAŞLIK AÇMIŞSINIZ.

KANSER TEDAVİSİ, KALP HASTALIĞININ TEDAVİSİ......VS

GOOGLE A YAZAN BU BAŞLIK İLE KARŞILAŞACAK SALMONELADAN KAFASI DÖNENE E VİTAMİNİ VERECEK ..ORTALIK SALMONELLADAN ZATEN KIRILIYOR.

SALMONELLADAN SALLABAŞ İTLAF EDİLMELİDİR.

BU BAŞLIK HATALARA GÖTÜRÜR.

kuşçu_marik (ADMIN YRD.) SALLABAŞ İLE İLGİLİ BAKTERİ VE VIRUS HASTALIKLARI BÖLÜMÜNDE Alıntı İLE
BU KONUYU AÇIKLIĞA KAVUŞTURUŞTUR.

BU BAŞLIK YANILTICIDIR.

ozaman her hastalanan kusun kafasını keselım hayvan beslemekle hayvan sevgısı kazanılmıyomus demekkı herseyı denemekde fayda var dıye dusunuyorum sallabasta bulasıcı bır hastalık olduguna ınanmıyorum her hastalanan kusun kafasını kesıp kırecleyıp gomelım can almak allaha mahsustur bıze tedavının yollarını aramak duser derdı veren allah dermanınıda verırmıs dıye bıse duymadınız heralde :hayir:

[email protected]' Alıntı:

GOOGLE A YAZAN BU BAŞLIK İLE KARŞILAŞACAK SALMONELADAN KAFASI DÖNENE E VİTAMİNİ VERECEK ..ORTALIK SALMONELLADAN ZATEN KIRILIYOR.

kuşçu_marik (ADMIN YRD.) SALLABAŞ İLE İLGİLİ BAKTERİ VE VIRUS HASTALIKLARI BÖLÜMÜNDE Alıntı İLE
BU KONUYU AÇIKLIĞA KAVUŞTURUŞTUR.

BU BAŞLIK YANILTICIDIR.

[email protected]' Alıntı:

BU KONUYU AÇIKLIĞA KAVUŞTURMUŞTUR.

BU BAŞLIK YANILTICIDIR.

Geri