sallabaş ama sorunsuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samettan52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samettan52

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet tan
Meslek
Yazılımcı
İlgi Alanı
Kediler
arakdaşlar profil resmımdekı mardin ala salla baş hastalığına yakalandı.
2 haftadır böyle
ama kuş 1-2 saat uçuyor , oyun yapıyor hiç bir sorun yok. ama yuvaya geldıgınde ve yem yerken yamuk duruyor ve yan yan yem yiyor.

Danışmadan ilaç vs. bi tedaviye başlamak istemedim.
En çok sevdiğim kuş , nasıl olduda hastalandı anlamadım.

yavruya kusunca düzelir

bende de var iki tane dişi sallabaşlar ama sorunsuz bi şkilde yaşamlarını sürdürüyorlar kısa zamanda da düzeleceklerini düşünüyorum çünkü sallabaşlıktan cok eserli gibi görünüyorlar.

Doktor bey sizlere katılıyorum , ama şöyle birşeyde var 25 yıldır babam ve amcam kuş besliyorlar. onlara açtım bu konuyu onlarda şöyle dediler.

Sallabaş kötü bir bulaşıcı değilmiş gibi görünen ancak çok hassas bulaşan yani zayıf kuşlara bulaşan bir hastalık dedi. şimdiye kadar hiç bir kuşum düzelmedi eser kaldı ama düzelmedi dedi.. 1 ay gibi süredir istanbulda değiler cünki kümese sadece ben bakıyorum şuan için..

kuşu sürekli uçuracaksın ve geceleri tek başına karanlıkta ağzındanda 1 tane sarımsak atıcaksın veya sarımsağı ezip şırıngayla vereceksin dedi.
ve özellikle yem yiyeceği zaman önüne ilaç vermeyeceksın tane mısır, yeşillik ve yumurta kabugu vereceksın dedi. 1 ay boyunca bu şekilde yapacaksın dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri