Sallabaş hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarım sallabaş oldular bilenlerınız vardır kafayı cevırıyorlar dengeyı kuramıyorlar bır turlu hepımızın basına gelıyor en ıyı ilacı yazın bana hemen gııdıp alacam cok kalıtelı kuslarıma bulastı beklıyorum acilll :?

Re: Lütfen acil Yardım ..tıklayın

en güzel uçan kuşumda sallabaş oldu ben şu yöntemi kullandım kafayı çekip kıtlatıyorum 5 ay sonra iyileşti

1/4 Supraydin vitamin tablet günlük verin 7 gün i çinde çok fark edecek ve zamanla eski haline gelecektir.
Salmomix isimli sallabaş hastalığı için kullanılan ilacın bileşime bakarsanız neredeyse tamamı vitamindir.

Geçmiş olsun

s.a yaşar bey sallabaşlıkla ilgili başlıklarda bu hastalık ile ilgili yazdığım ilacı al ve uygulamasını tarif ettiğim sekilde uygula neticesini hemen göreceksin.saygılar

ÖMÜR DENİZ

MUHTERM .KUSCU ARKADASLAR.

paramyxo.jpg

BOYUN DONMESI

1.ASIRI SU ICER.
2.DISKISI SU GIBIDIR.
3.DENGESINI SAGLIYAMAZ.DENGE BOZUKLUGU.
4.KUSDA ASIRI KORKU PANIK OLUR.
5.BOYUN DONMESI.
6.YEMIN KENARINA IBIK VURUR,YEMI TUTTURAMAZ.

TEDAVI YONTEMI.
FORTALYT ISIMLI ILACIN 7 VEYA 14 GUN BOYUNCA ICME SULARINA KATILMASI (GUNLUK TEMIZ SU)
YILLIK SAGLIK ASILARININ YAPILMASI.
GECMIS OLSUN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN.

SAYGILAR.

sizi sevıyorum :) hemen alcam

sevgili dostlarım forumda yeni bir konu açarken lütfen önce bir aratalım.
bakın bu konuyla ilgili daha önceden açılmış bir çok konu var.

buraya tıklayınız.

ensesindeki tüylerini çek ve açık havada kalmasını sagla kesın cozum

Aynı konuyu bende açtım Aykut Karabulut adlı abimiz çok yardımcı oldu forumda var bende ondan çok şey öğrenip uygulamaya başladım ve kuşta aşırı şekilde düzelme var :) dediklerini uygulayabilirsin..

eğer kuşlar yeni olmaya başladıysa EPTANTOİN adlı ilacı dörde bölerek hergün yuttur .bende üç tane sallabaş vardı yeni başlamış hepsi düzeldi.hap 4.50 lira

EPDANTOİN isimli tablet eczanelerde satılmaktadır. Bence kesinlikle hayvana eziyet etmeyin. Bu ilacı hergün çeyrek vereceksiniz. Dört günden sonra artık vermiyorsunuz. Büyük ihtimalle iyileşiyor. Ben denedim iyileşti. Tavsiye ederim. :buyrun:

ense tuyunu cek bıde boynunu kes bıraz kanı aksın duzelır (:

ense tuyunu cek bıde boynunu kes bıraz kanı aksın duzelır benım de ole olmusmustu kestım boynunu dezeldı 1 ayda:D

bızım burdada boyundakı tuyler cekılır kanatılır bıs kan akar ve duzelmeye baslar

Dezenfeksiyonda Yeni Teknoloji

*Etkin Bir Dezenfeksiyon
*Mükemmel Güvenlik
*Çevreye Uyumlu
*Rahat Kullanım

MEDİLOX,Güvenli,Toksikolmayan,Güçlü,Geniş,Etkili;Dünya literatüründe Süper Okside Su (SUPER OXIDIZED WATER) Olarak Bilinen,Biyosit Ürün Yelpazesinin 3.Nesil;Sterilizasyon Ve Dezenfeksiyon Temsilcisidir.

Süper okside su,Toksik olmayan,Güçlü,Geniş Etkili Biyosit Bir Özelliğe SahipOlduğundan;M.TUBERCULOSİS,MRSA,E.COLİ,SALMONELLA,HEPATİT B-C,HIV 1,H5N1,SARS,Gibi Virüsler Dahil,Birçok Bakteriyi-Virüsü Hızlı VeGüvenli Bir Şekilde Etkisiz Hale Getirir.Süper Okside Sular,Dünya’da 90’lı Yılların Ortasından İtibaren Yayılmaya Ve Kullanılmaya Başlanmıştır.

ABD’de FDA Ve EPA ALMANYA’da BAUA Tarafından;Temiz Doğaya İnsanlara-Havanlara-Bitkilere Zarar Vermeyen;Tek Kullanımlık GIDA-SANAYİ-MEDİKAL-ZİRAAT-VETERİNERLİK ve HERTÜRLÜ GENEL ALANLARDA,Zararlı Mikroorganizmalarla Etkin-Güvenli Mücadelede Yüksek Düzeyli Bir STERİLİZOSYON Ve DEZENFEKSİYON Mamülü Olarak Onay Almiştır.

Ülkemizde Sağlık Bakanlığı’nın,15.11.2007 Tarih 35458 Sayılı İzni ile GMP Kuralları ile Üretim İzni Almıştır.

MEDILOX,Bu yelpazede 3.JENERASYON Olarak Çalışmalarını Genişletmiş; KULLANICIYA DOST,SU KADAR DOGAL VE GÜVENLİ Bir ürün Olarak Ortaya Çıkmıştır.

MEDILOX,Toksik-Kimyasal bazda En Güçlü Dezenfeksiyon Maddelerinden Biri Olan GLUTAR ALDEHİT’den Bile DAHA HIZLI VE GÜÇLÜ BİR ETKİ’ye Sahip Olduğunun Yanı sıra,SU KADAR GÜVENLİ Olduğu İçin RAKİPSİZ VE EŞSİZ Bir Özellik Kazanmaktadır.

geçmiş olsun..

kardeş bunlar olagan durumlar bende bu hastalıkla mücadele ediyorum ama genelde ölüğm le sonuçlanıyor sana tavsiyem ..gentamin adında ilaç bierebir 4boyunca 2ccsuyuna +depomin vitamin 2cc günlük suya 14 gün tavsiye dedrim .geçmiş olsun.ç.

kerem_altinoluk' Alıntı:
1/4 Supraydin vitamin tablet günlük verin 7 gün i çinde çok fark edecek ve zamanla eski haline gelecektir.
Salmomix isimli sallabaş hastalığı için kullanılan ilacın bileşime bakarsanız neredeyse tamamı vitamindir.

Geçmiş olsun
Bu forumda Bi arkadaŞdan görmüştüm Eptantoin diye bir ilaÇ 4 günde Farkettimki 5 tane kuŞun 5ide iyiLeŞmiş :) 1 hapı 4e bölcez 1ini wercez günlük oLarak maximum 1 hafta sonra faydasını görürsünüz.

merhaba arkadaşlar benim bir muhabbet kuşum var ondada malesef sallabaş illeti musallat oldu genelde güvercinlerde görülen bu hastalığın tedavisinde yine aynı yöntemlermi geçerlidir

Geri