sallabaş hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eqom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eqom

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan hajhouıhj
Meslek
miskici
İlgi Alanı
Kemirgenler
merhaba
güvercinimde hapşırma var ve kafasını arkaya doğru 180 dereceden fazla döndürüyo, dışksısı sulu, yemlenmesi var ama zorlanıyo, sallabaş olduğunu düşünüyorum acaba yenimi başladı yeni başladıysa nasıl tedavi edebilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Biraz araştırsan kolayca bulabilirsin yukarıda sağda arama seçeneği var oraya sallabaş yazıp arat bu kadar basit..
Sağlıcakla Kal...

Hakan Teke.

onu yazana kadar bildiğin bişey varsa onu yazsaydın daha iyi olurdu

triko16' Alıntı:
http://www.kuscular.org/guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/sallabas-salmonella-donbas-t30.html
Bu linke tıkla Hüseyin abimiz çok güzel açıklamış..Ama hastalanan kuşu bence telef et tedavi etsen bile yavru aldığında onlarda aynı durumda olur...Kesin olarakta tedavisi yok..

Hakan TEKE

Sallabaş geçirmiş kuşun yavrusuda sallabaş olacak diye birşey yoktur... Ama tedavi edilen kuşlar hala o mikrobu taşır, ve iyi beslenmedikleri zaman hastalık tekrar ortaya çıkar...

Ben sallabaş olan kuşumu BECOZYME adlı vitaminle iyileştiriyorum. 5 hasta kuşum olduysa bu yöntemle 3 ünü iyileştirmişimdir. Her gün ağzına enjektörle 2 mg. veriyorum. 5-6 günde iyileşiyolar genelde ama tabi iyileştiremediğimde oldu. Kuşun biraz dayanıklı olması, hastalıkla mücadele etmesi çok önemli...

.............SİNAN ÖZTEKİN.............

eqom' Alıntı:
onu yazana kadar bildiğin bişey varsa onu yazsaydın daha iyi olurdu

Burası isteyenlerin bilgilerini paylaşabileceği bir ortamdır. Sitede fazlasıyla var olan bir bilgi her yerde neden bir daha paylaşılsın, ayrıca kişiye özel paylaşıma ne hacet.

Not: Yaş ve ad soyad kısımlarını doğru doldurun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri