Sallabaş mı oluyor? Acil Yardım Lütfen!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan legend1607
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

legend1607

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan akan
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam arkadaşlar.Bozalımda bir hastalık var ancak anlayamadım.Gündüz işte olduğumdan dolayı gün içindeki hareketlerini yazamıyorum.Bir başka kuşumda ishal hastalığı olduğu için biraz önce Coxidin ilacını sularına koymak için kümesi açtım.Sallabaş olduğundan şüphe ettiğim Kuşu elimle kümesin dışına çıkarttım kümese giriyim derken uçmaya çalıştı ama çarpıp yere düştü.O an içim gitti üzüntüden.Mesela yerde duruyor 2.sıradaki yuvaya girmeye çalışıyor ama uçmaya çalışınca kenarına çarpıp yere düşüyor ve yerde 1-2 saniye biraz debelendikten sonra toplayıp düzeliyor.Başı ters dönmüş durumda değil yemini yiyebiliyor ve suyunu içebiliyor.Babama sordum gündüz nasıl diye kendi etrafında döndüğünü söyledi ama dediğim gibi başı ters dönmüş değil.

Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar.Hangi ilacı kullanmalıyım ve kuşu kümesten çıkartıp ayrı bir yere koymalımıyım? Vitafarm isimli ilacı versem iyi gelirmi? Bilgisi olan arkadaşlar çok acil cevaplabiliyirse çok minnettar olurum.Yeterince kuşum öldü birkaç kayıp daha verirsem bırakıcam güvercin beslemeyi.Lütfen yardımm edin arkadaşlar.

tedbir amaçlı salmomix vermeni tavsiye ederim kuşlarına. hasta kuşuna gelince onu diğerlerinden ayırsan iyi olur.

blueye' Alıntı:
tedbir amaçlı salmomix vermeni tavsiye ederim kuşlarına. hasta kuşuna gelince onu diğerlerinden ayırsan iyi olur.

ilginç ama daha c.tesi yada pazar günüydü yani 2-3 gün önce murat doğangünden dediğiniz salmomix isimli ilacı ilacı aldım ve kuşların sularına koyarak vermiştim zaten.bir gün sonra sularını değiştirdim ama iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.bu arada salmomix ilacını ecza depolarından bulabilirmiyim acaba? ben o ilacı guvercinhastanesi sitesinden sipariş vererek kargo ile edinmiştim. Clearmix,Salmomix,Bronchomix,Levamix ve Trikomix isimli ilaçları almıştım.Trikomix ve salmomix ilaçlarını c.tesi pazar verdim ve Clearmix isimli temizleme ilacını suya katarak pazar ve pazartesi kümese sıktım köşe bucak.Elimde Bronchomix ve Levamix var şuan.

Salmomix demeniz çok ilginç geldi daha iki gün oldu vereli ya nası hasta oldu hemen anlamıyorum:( Ecza deposuna sorayım yarın bu ilaç varmı? Birde salmomix ilacını tüm kuşlaramı vermeliyim sadece hasta kuşamı?

Geri