legend1607
Üye
- Ad Soyad
- gökhan akan
- Meslek
- muhasebe
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Selam arkadaşlar.Bozalımda bir hastalık var ancak anlayamadım.Gündüz işte olduğumdan dolayı gün içindeki hareketlerini yazamıyorum.Bir başka kuşumda ishal hastalığı olduğu için biraz önce Coxidin ilacını sularına koymak için kümesi açtım.Sallabaş olduğundan şüphe ettiğim Kuşu elimle kümesin dışına çıkarttım kümese giriyim derken uçmaya çalıştı ama çarpıp yere düştü.O an içim gitti üzüntüden.Mesela yerde duruyor 2.sıradaki yuvaya girmeye çalışıyor ama uçmaya çalışınca kenarına çarpıp yere düşüyor ve yerde 1-2 saniye biraz debelendikten sonra toplayıp düzeliyor.Başı ters dönmüş durumda değil yemini yiyebiliyor ve suyunu içebiliyor.Babama sordum gündüz nasıl diye kendi etrafında döndüğünü söyledi ama dediğim gibi başı ters dönmüş değil.
Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar.Hangi ilacı kullanmalıyım ve kuşu kümesten çıkartıp ayrı bir yere koymalımıyım? Vitafarm isimli ilacı versem iyi gelirmi? Bilgisi olan arkadaşlar çok acil cevaplabiliyirse çok minnettar olurum.Yeterince kuşum öldü birkaç kayıp daha verirsem bırakıcam güvercin beslemeyi.Lütfen yardımm edin arkadaşlar.
Bu durumda ne yapmalıyım arkadaşlar.Hangi ilacı kullanmalıyım ve kuşu kümesten çıkartıp ayrı bir yere koymalımıyım? Vitafarm isimli ilacı versem iyi gelirmi? Bilgisi olan arkadaşlar çok acil cevaplabiliyirse çok minnettar olurum.Yeterince kuşum öldü birkaç kayıp daha verirsem bırakıcam güvercin beslemeyi.Lütfen yardımm edin arkadaşlar.