arkadaşım bende aynı başlığı açmıştım çoğu kişi kuşlarına bulaştırır iyileşmesi zor dedi ama bir yandan haklılar fazla ilerleseydi iyileşme şansı azdı ama fazla ilerlemeden iyileştirmeyi başardım hemde öbür kuşların 1 tanesine bile ufacık bulaşmadan eyer sallabaşlığı ilerlememişse fazla yem yiye biliyorsa bir süre karışık yem ver (benim yaptığım karışım;mercimek,pirinç,normal buğday,aşurelik buğday,mısır).Sonra hergün yarım diş sarımsak ver sarımsağı ufak ufak yapıp kendin yedir bunu prof. birinden yardım alarak yapsan iyi olur sonra sularını hergün değiştir haftada bir gün sularına çok fazla olmıcak şekilde 2-3 damla elma sirkesi damlat ama sadece 1 gün dursun 2. günü normal su koy 3-4 gün sarımsağı vermeye devam et sonra bırak.En sonunda boynundaki tüylerin bir kısmını koparki hafif kan aksın ordaki pis kan dışarı çıksın kuyrukları uzunsa hergün 2 sağdan 2 soldan çek ki kan dolaşımı hızlansın.
Valla benden bu kadar bana böle sölediler bizim burdakiler valla çok etkili oldu hayvan düzeldi gibi yavaş yavaş uçmaya başladı 1,5-2 metre yükseklikteki yuvamın çatısına çıkıp iniyor anlayacağın 1-2 haftaya kalmaz allahın izniyle uçar diye düşünüyorum belki bu sölediklerim bazılarına yada sana saçma gelmiş olabilir ama bende işe yaradı uygularsan tabi o senin terchin sendede işe yarayabilir ama unutma prof. bir kuşçu ile birlikte yap :hhh: