Sallabas (Promyxovirus) ve Güncel ilaclari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Borlu kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Oruc
Meslek
Logistik(depocu)
İlgi Alanı
Kediler
Slm

Arkadaslar sizlerle kaldigim yerde (Almanya) Kuslarim Rahatsizlandigi Zaman götürüp tedavi ve Asisini yaptirdigim hayvan hastenesinden aldigim bilgileri ve uygulamalari paylasmak istiyorum http://s334425423.website-start.de/team/ salla bas Asi Kusbasi 0.70 Cent ilaci icinde Güvercin Diskisi Analiz 10€ süre 30 dakika vediger analizlerde 10€ sonuc süresi 5 dakika.

Arkadaslar biliyorum diyeceksiniz ki arkadas sen yaptirmissin Coniye uyarmi hic Aliye Veliye burasi Türkiye diye aklinizdan gecebilir maksat paylasmak birde Yurt disindada cak kuscu arkadaslar var belki faydasi olur

Sallabas

Sallabas (promyxovirüs) cok Cabuk bulasa bilen pathonejik bir hastalik etkisini 3 ile 21 gün arasi sürdüren ve bu süreyi atlatmis kuslardanda sadece %30 yasaya bilen bir hastaliktir bak buraya dikkat yani kus hastalanip 3 haftayi atlatmis kuslarin sadece yüzdeotuzu hayatta kalabiliyor vede sallabas virusune yakalanmis kuslarada hic bir ilac tesir etmiyor sadece saglikli kuslara önlem icin Asi ve Takviye Ilac vererek hastaliga yakalanma riskini azaltiyorsun
SallabasBaslangici Ve Teshisi Kus hastalanmaya basladigi Zaman Gözlerini kapatarak ve Tüylerini gabartarak kenarda durmasi Halsiz ve Yem Yeme su icmede gerileme en büyük belirtide cok sivi su icerisinde diski ishal yapmasi Yesil degil Yesil diski Salmonelladir

Bu Su Kusun Böbreklerinden gelen birsu barsaklardan degil
Sallabas Önlem hasta Kusu Ayri bir yerde Tutmak Hijyen Kümes ve yemlikler suluklari bastanasagi temizlemek Saglam kuslari asi latmak

Kalite Kallavi fiyatlar Yüzde elli haydi hayirli Traslar

Not: Arkadaslar ben ne veteriner nede ilac pazarlamacisiyim sadece kuscuyum sadece bu mesaji edingim bilgiler dogrultusunda sizlerle paylasiyorum

Saygilar

Ekli dosyalar

• promyxo.webp
    promyxo.webp
    10.1 KB · Görüntüleme: 1,398
  • promyxokod.webp
    promyxokod.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 1,343
Sallabas (Promyxo) Aktuel (güncel)Asisi
Almanyada Chevita firmasinin ürettigi Sallabas asisi Chevitavak P200

Uygulama: Boyun bölgesine deri alti 0.2ml olarak yapilir koruma süresi 12 aydir

Asi sonrasi ölümlerin olmamasi icin takviye olarak Livimun ve Multivitamin EB12 verilir

livimun Sallabas asisi sonrasi kaybedilmis gücleri geri kazanmak icin 2 litre suya karistirilarak 40 kusa 8 gün verilir lilimun bir Dopping ilacaci degildir

Multivitamin EB12

Multivitamin EB12 Asi sonrasi Kusun vucudundaki bitmis Vitamin Reservelerini doldurmasi tamamlamasi icindir kucuk torba icinde ve hap olarak bulunur haftada torbadaki tozu 5 lite suya konularak 40 kusa verilir 2 kez uygulanir

Syagilar

Ekli dosyalar

• asipromyxo.webp
    asipromyxo.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,492
  • chevivak p12.webp
    chevivak p12.webp
    5 KB · Görüntüleme: 1,567
  • livimun.webp
    livimun.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 1,271
  • multivitamin eb12.webp
    multivitamin eb12.webp
    3.6 KB · Görüntüleme: 1,404
KADİR BEY'E BU GÜZEL PAYLAŞIMI İÇİN ; TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.. :slm:

merhaba,
paylaşım için teşekkürler. sallabaş vs. için konuları siteden aratabilir veya buradaki dökümandan: http://goo.gl/m61z6 faydalanabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. imkan varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alalım. mutlaka önceden dışkıya tahlil yaptırabilirsek, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre kısa sürede iyleşmesini sağlarız. sağlıkla kalınız..

FAKAT ; BİR GERÇEK VAR Kİ ,

BİLGİ YETERSİZ KALIYOR TÜRKİYE'MDE ...

VETERİNER HİZMETİ YOK .LABORATUVAR ANALİZİ YOK.GÜVERCİN EVCİL HAYVAN SINIFINDA DEĞİL.

GÜVERCİN İLAÇLARI EL ALTINDA ,MERDİVEN ALTI. YA DA KAÇAK HER NE İSE O DA BELLİ DEĞİL..

KADİR BEY'E ÇOK TŞKR..

ESKİ TAS ,ESKİ HAMAM VELHASIL..

Selam
Türker Bey Devir Hanim sizler gibi tecrübeli kisiler faydali bulduysa ben menmun olurum ayrica ben tesekkür ederim Türkiyede Kus hastaligi ile ilgili mecrilerin bulunmamasina kendim sahit oldum bu yilki izinimi Tr de gecirdim iki ayri yerde veteriner lerle ve kus satan malzemesi satan yerlerlede konustum sonuc hüsranla karsilastim Kus beslemede Dünyada ilk siralarda yer Alan bir ülkede kus hastaligiyla ilgili yerlerin bulunmamasi üzüntü verici neyse su anda kaldigim yerde kuslarimla ilgilenen yerler oldugu icin kendimi sansli sayiyorum.

Saygilar

[email protected]' Alıntı:
http://www.kuscular.org/guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/ilac-firmalari-hastaliklar-bitsin-ister-mi-t15183.html

Selamlar Terker bey vermis oldugunuz linkteki yazilanlara katiliyorum ben bu ilac firmasindan ne bir cikarim var nede taniyorum yalniz sunu belirteyim bu firma ilaclarini recetesiz ozel olarak satmiyor sadece veteriner verebiliyor veterinerde hastaligin teshisini yapmadanda kesinlik vermiyor yani bu ilaci bakkaldan domatis alir gibi ver bana surdan bir kutu doxycylin-t diyemiyorsun birde bir firmanim hastalik icin ilac uretip patenti almasi hastanelerde hastalara verdirmesi kolay is olmasa gerek Turker bey siz Allah korusun hastalansaniz Dr gitseniz Dr sizin hastaliginizi teshis etse size ilac verse siz Dr.ye yukardaki yazilanlari soylebilirmisiniz onun icin Veterinerin kuslarimin hastaligi icin verdigi ilaca güvenmek zorundayim ha birde sunu unutmayalim hic bir Dr TV reklamrindaki ilaclari Recetesine ve hastasina yazmaz

Saygilar
Kadir Oruc

HASTALIĞI AZDIRAN DR DEĞİL Kİ ..İLAÇ SATAN FİRMALAR. ..İLAÇ LABORATUVARLARI...

HASTALIK VARSA DR DA TABBİİ Kİ GEREKEN İLACI REÇETEYLE YAZACAK ..ÇARESİ OLAN İLAÇ O ÇÜNKÜ..DR A SÖZÜMÜZ YOK ZATEN..

KENDİM BOZDUM ,KENDİM DÜZELTTİM..ÖNCE BOZ ,SONRA DÜZELT..

MAKSAT PARA DÖNSÜN..RAND BUNLAR ....İSTEDİKLERİ ÜLKEYE DE YAYARLAR HASTALIĞI ÇORBA NEREDEYSE ORAYA..

TIR LAR DOLUSU İLAÇ VAR ..GÜVERCİN İLACI TÜRKİYEDE..ÖNCE HASTALIĞI SOK ,YAY VE İLAÇ SAT ..BU KADAR BASİT..

YABAN HAYVANLARI ,SERÇE,KUMRU,GÖÇMEN KUŞLAR ALET EDİLDİ BU UĞURDA..SIRF GÜVERCİN İLACI SATACAKLAR DİYE..

ŞİMDİ OTURDUKLARI YERDEN PARA OLUK GİBİ GELECEK..HASTA KUŞ YOKSA , İLAÇ SATIŞI DA OLMAZDI..ÇÜNKÜ..

KAPİŞ

HASTALIK VARSA DR DA TABBİİ Kİ GEREKEN İLACI REÇETEYLE YAZACAK ..ÇARESİ OLAN İLAÇ O ÇÜNKÜ..DR A SÖZÜMÜZ YOK ZATEN..

MAKSAT PARA DÖNSÜN..RAND BUNLAR ....İSTEDİKLERİ ÜLKEYE DE YAYARLAR HASTALIĞI ÇORBA NEREDEYSE ORAYA..

TIR LAR DOLUSU İLAÇ VAR ..GÜVERCİN İLACI TÜRKİYEDE..ÖNCE HASTALIĞI SOK ,YAY VE İLAÇ SAT ..BU KADAR BASİT..

YABAN HAYVANLARI ,SERÇE,KUMRU,GÖÇMEN KUŞLAR ALET EDİLDİ BU UĞURDA..SIRF GÜVERCİN İLACI SATACAKLAR DİYE..

ŞİMDİ OTURDUKLARI YERDEN PARA OLUK GİBİ GELECEK..HASTA KUŞ YOKSA , İLAÇ SATIŞI DA OLMAZDI..ÇÜNKÜ..

KAPİŞ

Selam
Türker bey senin mesajini cok güzel kapis yaptim hatta birazda mafis oldum bastim telefonu ilac firmasina bana dr coniyi baglayin dedim her ne Kadar isi gücü var dedilersede bagladilar dedim oglum coni ne ayak ilac satacagim diye gönderiyorsun virüslü serceyi bakterili kumruyu Tokai diye bana sahte ilac sokai sin olurmu böyle bak senin yüzünden torunlara miras kus kalmadi elimde hepsi senin sercenin yüzünden kirildi gitti bu konuya egilelim dedim. Coni de yemin ederek bizim serce senin kümese gidemedi abi dedi korktu zavalli kobay olarak labaratuarda kaldi dedi coni ne var benim kümesde? dedim

Abi dedi senin kümesde öyle bakteri varki benim serceden büyük ama senin bakterilerden daha büyük olan kümeslerde var aninda salgin yayiyor biz istesekte senin kümes Kadar bakteri üretemiyoruz senin kümes yetiyor dedi. dedim tirlar dolusu sahte ilac kakaliyormusun vatandasa oluk oluk parayi akitiyormusun labaratuara yine yemin etti valla kurtarmiyor abi dedi ilacin patentiynen ugras tabib ler odasi var eczacilar birligi ayri bi dert calisan elamanlar var bol mesai yapiyorlar ödenekler vergi kurtarmiyor dedi. istersen Türkiyede kusköyde merdiven alti imalat hane var oranin ascisi Bakteribesler var cadikazani labaratuarinda asi kaynatiyor bizim ilacin aynisi biraz isirgan otu biraz sogankabugu iki dis sarimsak yapiyor ilac kivamini tutturuyor parayi götürüyor birde bizim adimizi veriyor dedi bakteri beslere ulasamanda onun ortagi hakyemez brokratvar yeri tüketicilerdernegi telefonunu vereyim onu ara dedi aradim hakyemez brokrati yav arkadas cadikazani labaratuari ascisi bakteribesler beyden güvercin ilaci aldik kuslar allahin rahmetine kavustu gelecege miras kalmadi diye sikayet ettik hakyemez brokrat bize dediki birader ne kiziyorsun gariban merdiven altinda kaynatiyor satiyor evine ekmek götürüyor hem o yararlaniyor bizide görüyor iki kusum öldü diye bakteribeslerin cocuklari acmi kalsin dedi ve ekledi korkma torunlara miras Sultan ahmette izmir Konak meydaninda binlerce var cocuklara söyleyeyim iki cift arap tek ciftte gök birak mirasi torunlara dedi telefonu yüzüme kapadi hakyemezbrokrat bey. @mail gelmis bizim coni den

kerata elimin resmini cekip yollamis lan coni bu nedir dedim abi senin eliyin remini cektim gönderdim lan ne gerek vadi dedim ben her gün görüyorum elimi dedim abi iyi bak göremesin dedi baktim baktim elimin resmine bi sey göremedim hep ayni el coni dediki abi parmagiyin biriynen beni isaret ediyorsun beni hedef gösteriyorsun ve diger 4 parmaginda seni kendini gösteriyor dedi baktim gercektende öyle parmagimin 1 coniyi 4 ise beni gösteriyordu ve düsündüm demekki karsidaki hedefe 1 defa bakilabiniyor ben kendime ise 4 defa bakmam gerek digini gördüm ellerimde

Neyse Türker bey bu yari ciddi yari saka kadirce bir senaryoydu bu seneryoda seni incittiysem hakkini helal eyle

Saygilar

Ekli dosyalar

• Bakteri kümesi.webp
    Bakteri kümesi.webp
    44.7 KB · Görüntüleme: 974
  • Cadi kazani Labaratuari.webp
    Cadi kazani Labaratuari.webp
    9.2 KB · Görüntüleme: 938
  • Kadirin isareti.webp
    Kadirin isareti.webp
    1.6 KB · Görüntüleme: 943
KEYFİN ARTSIN..

TÜRKİYE BÖYLE.

SENARYO ,FİLM ..İLE UĞRAŞACAK VAKİT YOK .

BOŞ İŞLERE KAFA YORMAM..HAYIRLI TIRAŞLAR..

ALMANYA KENDİNİ KURTARMIŞ , NEŞ'ELİ '' ALLAH BİZİ KURTARSIN '! ''

SEVGİM SAYGILI OLANA

kafanızı kumdan kaldırın . FAZLA DA FİLM SEYRETMEYİ BIRAKIN.UYANIN .DÜNYAYA DÖNÜN.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151766791089379

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri