SALLABAŞ YORUMLARINIZI BEKLİYOM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evrencelikxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
evren çelik
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
2 HAFTA ÖNCE KUŞ ALDIM. HAYVAN ALDIKTAN BİR HAFTA SONRA DENGESİ BOZULDU UÇARKEN SAG SOLA ÇARPIYORDU .DAHA SONRA BAŞINI HAFİF DÖNDÜRMEYE BAŞLADI.ŞİMDİDİ İYİCE BAŞI DÖNMEYE BAŞLADI.KUŞTA DURGUNLUK YOK CİN GİBİ YEMİNİ SUYUNU İÇİYOR GEZİYOR ÇATIYA UÇUYOR İNERKEN YERE ÇARPIYOR..BU KUŞ YAŞAR MI NE İLAÇ KULANAYIM ...YORUMLARINIZI BEKLİYOM..

oncelıkle gecmıs olsun foto koyabılme ımkanınız varmı ... bende bir dişi dumanlı sallabaş olarak almıştım suan ıcın cok az bellı olmayan bır egrılık var boynunda ucus konusunda bırazdaha sure gereklı yavru bakımı olsun ve yumurtlama olsun hıc bır sorunu yok..

karnını doyurup azda olsa uçabiliyorsa düzelir

Sallabaşın tedavi biçimi ve türü forumda mevcuttur, araştırırsanız bulursunuz. Hastalıktan korkmayın, artık herşey ilerledi, her hastalığın neredeyse tedavisi mevcut. Diğer kuşlara bulaşacak diye 1 canı atmayın. Önlem alırsanız ne bulaşır ne de kuş ölür, almazsanız hem bulaşır hem kuş ve kuşlar ölür. Titiz yaklaşmak ve emek vermek şart.

geçmiş olsun.veteriner bu durumun selenyum eksikliğinden olduğunu söyledi.daha çok hastalık geçirip kurtulan kuşlarda görülüyormuş.tetradox diye bi ilacı söyledi.5 gün süreyle verdim şahane düzeldi.üstelik çok genç bikuştu.ilaç kapsül şeklinde kapsülü açıp içinden mercimek kadar toz alıp vitamin ve sulandırıp içiriyorum. denemekte fayda var.o zaman çoğu genç kuşum telef olmuştu.bu kuş genç olmasına ramğmen ölmedi kafası dödü bu ilaçla düzeldi. bu ilaç eczaneden temin edilebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri