Sallabaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RequeNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RequeNN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkay
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Benim güvercinin birisinin kafa çok oynak yukarı filan bakıyor kayıyor gibi çatıdan aşağı çok sert dalış yapıyor kontrolsüz.Sallabaş belirtisimidir tedavileri nelerdir acill olduğu için yazıyorum lütfen başka açılmış konu vermeyin

DARMSTAD DA VETERİNER E GÖTÜRDÜM , SENİ YAĞMUR ŞAKIRDARKEN HATIRLADIN MI .. VIZILTI GELDİ SOHBETİM O ZAMAN SANA ...GEÇMİŞ OLSUN..VETERİNER ORADA..

Sallabaş hastalığına bulaşan kuş uçmaz. Uçuramazsın. Sağa sola düşer kediye yem olur .

Sendeki sallabaş belirtisi değil.

hastalık daha başlangıç aşamasında olabilir bide sallabaş dediğimiz hastalığın dereceleri var kimi çok ağır kimide hafif olabiliyo kimiside kalıcı olabiliyor bunun viral bi hastalık olduğunu düşünüyorum erken müdehale edilirse iğne ile iyileştirlebildiğini duymuştum

hap olan b12 ile iğneyle vurulan b12 azda olsa etki ediyor onun dışında bişey diyemem...

Çattıya fln ucuyor inerken zorlanıyor.İlaçla tedavisi filan yokmu yada doğal yöntem kafa böyle normal duruyor arada yamulur gibi oluyor nasıl iyileştiricem bunu?

RequeNN' Alıntı:
Benim güvercinin birisinin kafa çok oynak yukarı filan bakıyor kayıyor gibi çatıdan aşağı çok sert dalış yapıyor kontrolsüz.Sallabaş belirtisimidir tedavileri nelerdir acill olduğu için yazıyorum lütfen başka açılmış konu vermeyin
GÜVERCİN HASTALIKLARI VE TEDAVİ SEKİLLERİ YAZINIZ ARAMA YAPINIZ BU KONULARIN ONLARCASI SİTEMİZDE MEVCUT

GEÇMİŞ OLSUN KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri