Sallabaş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ali12345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ali12345

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ai kara
Meslek
Ogretmen
İlgi Alanı
Yerden bir guvercin buldum bugun 3.gun olacak.guvercin ucamiyor ama kanatlarini acabiliyor.baktim kanat bitimi kuyruk basinda ve her iki yanındada kan var ve goğüs tarafindaki tuyler yok yani kel.bugday yiyemiyo kafasini geriye atıyor ve sallamaya başlıyor.sizce sallabaş mı ne yapabilirim?diger guvercinler yanina geliyo bazen beraber bugday yiyolar bulasir mi?

Çok bulaşıcı bir hastalıktır kesinlikte karantinaya alınmalıdır. Sallabaş tedavisine başlarsanız iyi olacaktır.

Ama kus normalde sallamiyo kafasini sadece bugday yemeye calisiyo onuda iskaliyo tutturamiyo sonra basini nerdeyse 360 derece donduruyo gibi bisiler yapiyo.kendi etrafinda donuyo.sadece sallabasta mi bu kafa hareketi oluyo.bide evde odamda bakiyorum.balkona cikinca onune yem koyuyorum ozaman baska kuslar geliyo yanina beraber yem yiyolar hemen kaparlar mi hastaligi.gogsundeki tuylerde yok bide gogus kemigi sanki disari cikacak gibi elime geliyo gorunuyo tuy yok
--- Mesaj güncellendi ---
Bide kafasi onde degil tersine arkaya dogru tutuyo.sallabasta kafa onde olmaz mi
Gogus kemigi degilde boyle boydan boya bi kemik var alt kisminda onu gordum.cizgi halinde .sallabassa ne yapmam lazim yardim edin lutfen cok uzuluyorum.camdan disari cikmaya calisiyo ama ucamiyo birakmiyorum.balkonun icinden balkon ucuna atliyo sadece onuda 1saat dusunerek atliyo.ucamiyo hayvan cok uzuldum bugun 3.gun sabah aksam sarimsak veriyorum.bide terradox denen ilaci cok cok az katiyorum suya sabah aksam 1siringa veriyorum
Gogus kemigi degilde boyle boydan boya bi kemik var alt kisminda onu gordum.cizgi halinde .sallabassa ne yapmam lazim yardim edin lutfen cok uzuluyorum.camdan disari cikmaya calisiyo ama ucamiyo birakmiyorum.balkonun icinden balkon ucuna atliyo sadece onuda 1saat dusunerek atliyo.ucamiyo hayvan cok uzuldum bugun 3.gun sabah aksam sarimsak veriyorum.bide terradox denen ilaci cok cok az katiyor
Gagasinin altinda kursak tarafida yuvarlak sekilde kel tuyler yok

KARANTİNA TEDAVİSİ.webp

SALLABAŞ TEDAVİSİ.webp

Geri