Sallabaşa kesin çözüm diyebilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Merhaba arkadaşlar.Salla baş tedavisini çok araştırdım.Hatta en son veterinere gittim.Buna özel ilaç yok dedi.Tedavi yok dedi.Bir ilaç verdi vitamin bunu içir kendini toparlar dedi.Bende bir kuşçu arkadaşımı aradım.Bana kuşun ensesinden tüy yolmamı söyledi.Bende kuşun ensesinden tüyleri yoldum ve kalan bir iki damarı da çekip biraz kan gelmesini sağladım.Daha sonra yuvayı temizledim ve altına kum serdim.Suyunu sabah ve akşam değiştiriyorum.Şuanda kuşun kafası düzeldi.Lakin uçacak kadar değil.Bu gün az kaldırmaya çalıştım 3 4 takla ile yükseldi ve kondu.Zorlamak istemedim.Bende bu şekilde tedavi iş görmeye başladı.Sizinde varsa yazarsanız sevinirim.

Bu arada bende salgın olarak yayıldı.3 kuşum daha dün itibari ile sallabaş oldu.İlk gün ayırsaydım diğer kuşlara bulaşmayabilirdi.Ama daha bulaştıktan sonra ayırmadım.Diğer kuşlarada aynısını yaptım.İlerleyen günlerde gelişmeleri yazarım.

Sallabaşın nedeni boynunda kirli kan birikmesidir arkadaşın doğru söylemiş evet boyun tüylerini çek demiş fakat hepsini değil tam boynunun arka kısmında bulunan damarlara dikkat edersen sallabaşa giren kuşlarda damarlarda morumsu siyahlık vardır buda kuşun o kısımda damarlarında kirli kanı toplaması ve sonucunda salla başa girmesidir.Kirli kanın olduğu bölgedeki tüyleri hafif yolarak pis kanın akmasını sağlanır dediğin gibi hiç bir eser kalmaz.Ama bunları yaparken hergün bir diş sarımsağıda kuşun yutucağı şekilde kırıpta verirsen dahada etkili olur...Geçmiş olsun videonuda izledim maşallah kuşun gelişiyle çıkışıyla harika allah nazarlardan saklasın ama kümesine bi nazar boncuğu al derim...

sibersahne' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Salla baş tedavisini çok araştırdım.Hatta en son veterinere gittim.Buna özel ilaç yok dedi.Tedavi yok dedi.Bir ilaç verdi vitamin bunu içir kendini toparlar dedi.Bende bir kuşçu arkadaşımı aradım.Bana kuşun ensesinden tüy yolmamı söyledi.Bende kuşun ensesinden tüyleri yoldum ve kalan bir iki damarı da çekip biraz kan gelmesini sağladım.Daha sonra yuvayı temizledim ve altına kum serdim.Suyunu sabah ve akşam değiştiriyorum.Şuanda kuşun kafası düzeldi.Lakin uçacak kadar değil.Bu gün az kaldırmaya çalıştım 3 4 takla ile yükseldi ve kondu.Zorlamak istemedim.Bende bu şekilde tedavi iş görmeye başladı.Sizinde varsa yazarsanız sevinirim.

Bu arada bende salgın olarak yayıldı.3 kuşum daha dün itibari ile sallabaş oldu.İlk gün ayırsaydım diğer kuşlara bulaşmayabilirdi.Ama daha bulaştıktan sonra ayırmadım.Diğer kuşlarada aynısını yaptım.İlerleyen günlerde gelişmeleri yazarım.

sallabasın kesın bir çozümü yoktur kesin çözüm itlaftır duyum ve söylemlerle insanların kafasını karıstırmayınız sitemizde

bilinmesi gwereken bütün gerçekler hastalık ve tedavi şekillerinde vardır dedikleriniz ve duyduklarınız sadece kusa eziyettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri