ozkan1979
Üye
- Ad Soyad
- özkan sezgin
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
bende 1 tane sarı kopmle dişi kuş var geldigi geleli kuş hasta yani sallanbaş gecirmiş gibi idi ama ucabiliyordu 5 senedir bende neşesi keyfi iyi idi.
eşledim yumurtalarını alıp başka kuşların altına sürdüm 3 veya 4 kez bu kuştan bu şekilde yavru aldım
ama ne olduysa hastalıgı bu aralar çogaldı yada bişey oldu şuanda kafası yerden kalkmıyor tam sallanbaş oldu bazen takıldıgı yerde kalıyor
sanki kuş yumurta yapınca daha fazla rahatsızlanıyormuş gibi geliyordu yumurta yapınca durgun oluyordu.
yem yiyor su içiyor bu şekilde diğer kuşlara bulaşırmı bilmiyorum bu şekildeki bulaşmaz diye biliyorum vebanın
kuşu öldürmeye kıyamıyorum
ne yapmamı önerirsiniz
eğer öldürmek en iyisi diyorsanız başka care yoksa en son öldürecegim
bu konuda görüşleriniz nelerdir.
şuanda tetra ve neoteramisin veriyorum sularına
teşekkürler.
eşledim yumurtalarını alıp başka kuşların altına sürdüm 3 veya 4 kez bu kuştan bu şekilde yavru aldım
ama ne olduysa hastalıgı bu aralar çogaldı yada bişey oldu şuanda kafası yerden kalkmıyor tam sallanbaş oldu bazen takıldıgı yerde kalıyor
sanki kuş yumurta yapınca daha fazla rahatsızlanıyormuş gibi geliyordu yumurta yapınca durgun oluyordu.
yem yiyor su içiyor bu şekilde diğer kuşlara bulaşırmı bilmiyorum bu şekildeki bulaşmaz diye biliyorum vebanın
kuşu öldürmeye kıyamıyorum
ne yapmamı önerirsiniz
eğer öldürmek en iyisi diyorsanız başka care yoksa en son öldürecegim
bu konuda görüşleriniz nelerdir.
şuanda tetra ve neoteramisin veriyorum sularına
teşekkürler.