sallanbaş hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 852
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozkan1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan sezgin
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
bende 1 tane sarı kopmle dişi kuş var geldigi geleli kuş hasta yani sallanbaş gecirmiş gibi idi ama ucabiliyordu 5 senedir bende neşesi keyfi iyi idi.

eşledim yumurtalarını alıp başka kuşların altına sürdüm 3 veya 4 kez bu kuştan bu şekilde yavru aldım

ama ne olduysa hastalıgı bu aralar çogaldı yada bişey oldu şuanda kafası yerden kalkmıyor tam sallanbaş oldu bazen takıldıgı yerde kalıyor

sanki kuş yumurta yapınca daha fazla rahatsızlanıyormuş gibi geliyordu yumurta yapınca durgun oluyordu.

yem yiyor su içiyor bu şekilde diğer kuşlara bulaşırmı bilmiyorum bu şekildeki bulaşmaz diye biliyorum vebanın

kuşu öldürmeye kıyamıyorum

ne yapmamı önerirsiniz

eğer öldürmek en iyisi diyorsanız başka care yoksa en son öldürecegim

bu konuda görüşleriniz nelerdir.

şuanda tetra ve neoteramisin veriyorum sularına

teşekkürler.

ozkan1979' Alıntı:
bende 1 tane sarı kopmle dişi kuş var geldigi geleli kuş hasta yani sallanbaş gecirmiş gibi idi ama ucabiliyordu 5 senedir bende neşesi keyfi iyi idi.

eşledim yumurtalarını alıp başka kuşların altına sürdüm 3 veya 4 kez bu kuştan bu şekilde yavru aldım

ama ne olduysa hastalıgı bu aralar çogaldı yada bişey oldu şuanda kafası yerden kalkmıyor tam sallanbaş oldu bazen takıldıgı yerde kalıyor

sanki kuş yumurta yapınca daha fazla rahatsızlanıyormuş gibi geliyordu yumurta yapınca durgun oluyordu.

yem yiyor su içiyor bu şekilde diğer kuşlara bulaşırmı bilmiyorum bu şekildeki bulaşmaz diye biliyorum vebanın

kuşu öldürmeye kıyamıyorum

ne yapmamı önerirsiniz

eğer öldürmek en iyisi diyorsanız başka care yoksa en son öldürecegim

bu konuda görüşleriniz nelerdir.

şuanda tetra ve neoteramisin veriyorum sularına

teşekkürler.
özkan yukarı google salllabas yaz arat onlarcası çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri