SALMA-KÜMES-KAFES-SULUK İÇİN KABLO ISITICI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garakutu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

garakutu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dngdgn
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kemirgenler
Sıkça yurtdışına çıkan bir arkadaşıma getirtmiş olduğum ısıtıcı hakkında bilgi vereyim.
Metrede 25-30 watt elektrik harcıyor, elestiki ve montajı istediğiniz şekilde yapabilirsiniz, dışı kauçuk kaplı ve 220 elektrikle çalışıyor ve sıcaklığı 40 dereceyi geçmiyor, kesinlikle haşlama,yanma gibi ve elektrik çarpması gibi bir problemi yok ben 5 mt. kablo ısıtıcı ile yaklaşık 1 metreküp kafesi (3 kenar pvc, önü mika 1 cm. hava boşlukları olan kafesi) dışarı sıcaklığından 20 derece kadar ıstıyorum ve termostadla bu sıcaklığı da ayarlıyacağım, havaların ısınmasını bekliyorum.
Elimde 90 metre kadar var, isteyen arkadaşlara 5 mt. veya 10 mt olarak gönderebilirim.
5 mt. fiyatı: 50 TL. (Hazırlayıp göndereceğim siz yanlız bir fiş takacaksınız.)
Resmini ekledim: :heyo:
http://my.yfrog.com/registration/setlog ... e1047d9a99

Ekli dosyalar

• 21022011037.webp
    21022011037.webp
    213.7 KB · Görüntüleme: 4,192
selam bu kablodan konya sokakta varmıdır acaba içinde ek bi devresi felanmı var bu ısıtıcı hakkında bilgi verirseniz sevinirim yoksa sadece kablolarının priz girişine dirençmi koyulmuş ?

Olabilir bir bakın isterseniz, kabloyu istediğiniz yerden kesip fişe takabiliyorsunuz, direnç olayını bilmiyorum ama ilginç bir kablo, bu kabloyu donma riski olan yerlere sarmak için imal etmişler, sanırım piyasada da bulunabilir, özel bir imalat değil, zaten kuşlar için falan yapılmamış, sanayi amaçlı :)

kablo sarmalı şekilde konmasa kablo durumu ile bir fikir yürütüle bilinir ama karışık konulmuş xD ondan tam belli olmuyo xD

bu cidden çok hoşuma gitti araştıracağım bunu ulusa gittiğim zaman bakayım umarım bulurum kışın böle birley çok şahane olur

bilgim dahilinde söyleyim sıcak suyu yada ılık suyu icen kuşta dısarı cıktıgında yada iceride de olsa rahatsızlık verecektir.boyun kasılmasına kadar gidecek sonuclar olacaktır.en iyisi musluk suyudur.sıcak soguk sıcak soguk bence sıkıntı yaratacaktır.tabi fazla geciktirmemek sartı ile su normal ceşme suyu verilip tekrar önünden alına bilir tabi ben böyle bişi yapmadım yapmıyorum.saygılar

Geri