salma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
UZUNLUK:83
DERINLİK:35
YUKSEKLIK:50

Ebatları , 1 çift karantina kümesi için yeterlimdir 10 günlük sürecde bu salmada kapalı kalacaklar yemlik suluk önlerinde olacak 10 gün süren gözlemleme sonrası bahcede kümesime indirilecek , sizce bu ebatlar yeterlimidir , her hangi bir sıkıntı olurmu selametle ..

Derinlik de 50 cm olursa daha uygun olur diye düşünüyorum. Benim krantina için kullandığın yuva Boy 65cm, Derinlik 50 cm, Yükseklik 40 cm. Eğer yeni yapacaksan derinliğide 50 cm yap. Yok eğer belirttiğin ölçülerde hazır varsa 1 çift için yeterli olur kanısındayım.
Kolay gelsin.

hener' Alıntı:
Derinlik de 50 cm olursa daha uygun olur diye düşünüyorum. Benim krantina için kullandığın yuva Boy 65cm, Derinlik 50 cm, Yükseklik 40 cm. Eğer yeni yapacaksan derinliğide 50 cm yap. Yok eğer belirttiğin ölçülerde hazır varsa 1 çift için yeterli olur kanısındayım.
Kolay gelsin.

Uzunluk ne kadar abi senin kümesin, ayrı yeten ben karantina günü olarak 10 gün gözlem yapıyorum sen kaç gün yapıyorsun teşekürler , selametle ..

kuşların hurriyetini elinden alıcaksan vermıs oldugun ebatlar yetersız kardes

pardon kardesım yanlıs anlamısın hakkını helal et şartların uygundur gecıcı olarak olacagı ıcın sıkıntı olmaz. saygılarla akbaş.

adige55' Alıntı:
pardon kardesım yanlıs anlamısın hakkını helal et şartların uygundur gecıcı olarak olacagı ıcın sıkıntı olmaz. saygılarla akbaş.

yok hocam ne hakkı helal olsun , 10 günlük sürecin 2inci günündeyiz bugün kalan süre 8 gün 1 çift kuş için 250 tl değerindeki leptopumu verdim hemde kanatları makaslı , amacım o kuşların hürriyetini almak yada onları oraya kapatmak değil ....

anladım gardaşım 10 gunluk surecten sonra dıger kumesıne alacaksın dime

tabikide 10 günden sonra , bahcedeki kümese inecekler , toplamda 40 adet kuş var 40'ı paçasız filo kuşu ayrıyetten 8 tane mavi var , mavilerin hepsi cok değerli konyada nam salmış bir kuşcunun kanındandır , aralarından sadece , 2 tanesi uçmaktadır , şuanda karantinadaki kuşların kanatları makaslı makasları kurtarılmış 10 günlük gözlemleme sonrası uçum kümeslerinde uçurulacaktır , her çift için , 3 adet limon kasası folluk yemlik suluk 2 adet tünek vermekteyim uçum kümesinde kendini kanıtladıkdan sonra, tekrar makaslanıp 1 sene damızlıkda yatırılıp sonrasnda gerekli antramanlara başlanıp tekrar uçurulacaktır saygılarımla .

anladım kardeşim hayırlısı olsun saglıklı yavrular alman dileği ile bende sadece baska diğer adı ile akbaş bakıyorum balkonda beslıyorum kuş işi tamamiyle artık hastalık haline gelmıs bizde saygılarımla iyi akşamlar.

ilyaskonya' Alıntı:

Ebatları , 1 çift karantina kümesi için yeterlimdir 10 günlük sürecde bu salmada kapalı kalacaklar yemlik suluk önlerinde olacak 10 gün süren gözlemleme sonrası bahcede kümesime indirilecek , sizce bu ebatlar yeterlimidir , her hangi bir sıkıntı olurmu selametle ..

guvercinlerde-karantina-uygulamasi-t93.html

SİTEMİZDE YETERLİ BİLGİ MEVCUT..

[email protected]' Alıntı:
ilyaskonya' Alıntı:

guvercinlerde-karantina-uygulamasi-t93.html

Selamlar türker abi senden başka bir konu Hakkında yardım alıcam şuan gebzedeyim dün bursadaydım 2 gün sonra tekrar bursaya geçicem bursa kent meydanı çevresinde folluk ızgara mamalık vs bulabilecegim bir yer varmı ? teşekürler sağlıcakla

VAR İLYAS .

GENÇOSMAN PTT KARŞISI PAZAR CADDESİNDE *YEMCİ ETHEM *ŞAYPA MARKET KARŞI ARALIĞI..

TÜM GÜVERCİN MALZEMELERİ BULUNUR..

Geri