Salmam ve Güvercinlerim. (video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar,

Salmam hakkında kısa bilgi Salmamın sol bölümü aradan bölme biçiminde Alabadem ırkı güvercinlere aittir sağ kısmı ise şu anda nüfus olarak oldukça fazlalaşan bursa oynarlarıma her iki ırkta oldukça neşeli oyuncu ve pozitif hareketlerle ,ötüşleriyle canlılıklarıyla salmamın bulunduğu yere adeta bir şölen yerine dönüştürüyorlar.Banada seyislik yapmak kalıyor :) Salmam da 9 takım Alabadem ırkı güvercin 12 takım da bursa oynarı bulunuyor ( yavrular hariç ) genel salma nüfüsum 25 ile 40 güvercinden oluşmaktadır.

Normal gündelik iş hayatımdan sonra sıkça vakit geçirdiğim güvercinlerimi saldığım benim küçük mekanım böyle bir yer.

İzlemek için tıklayınız.
[izlesene]952788[/izlesene]
http://www.izlesene.com/video/hayvanlar ... ler/952788

Merhaba hüseyin bey güzel video olmuş.Kuş besleme yeriniz rahat ve güzel bir yer herkese böyle yerlerde kuş bakmak nasip olsun inşallah.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

selamlar
paylaşımın için teşekkürler hüseyin kuşların göz dolduruyor.
alabademler bir başka güzeller yıkıyorlar yine kümesi :):)
ben senin kümesini canlı olarakta görmüştüm.çok güzel kümesin var.
allah kuşlarına can pekliği versin... bol yavrulu sezonlar SAYGILAR
ÇORLU DAN EDİRNE YE SEVGİLER

S.A Hüseyin..

Maasallah emegine ve yüregine saglik,güle güle besle kuslarini.Video`yu izlerken senin yaninda olup kuslara yem atasim geldi öyle icim gitti bir bilsen.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,basarilar..

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Hüseyin..

Maasallah emegine ve yüregine saglik,güle güle besle kuslarini.Video`yu izlerken senin yaninda olup kuslara yem atasim geldi öyle icim gitti bir bilsen.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,basarilar..

Merhabalar Kemal,

İyi dileklerin için çok teşekkürederim.Bir birlikte de yem atacarız inşallah,özlemini paylaşıyorum arkadaşım gurbet topraklara selamlar saygılar...

çok güzel bir salman var abi güle güle kullansın kuşların :haha:

saygılar

emre kalender

Maşallah diyelim ;
Bizim de olsun..... ::))
Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ Kardeşimiz gibi bu işe gönül vermiş, yetenekli ve bilinçli bir insandan da en az böylesi umulur açıkçası .....
Emeğine sağlık kardeşim . Bol keyifler Allah bozmasın .. selamlar .ŞEREF

şeref' Alıntı:
Maşallah diyelim ;
Bizim de olsun..... ::))
Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ Kardeşimiz gibi bu işe gönül vermiş, yetenekli ve bilinçli bir insandan da en az böylesi umulur açıkçası .....
Emeğine sağlık kardeşim . Bol keyifler Allah bozmasın .. selamlar .ŞEREF

Merhabalar,

ŞEref abi işin gereği güvercin hobisinde çektiğin sıkıntıları az çok biliyorum tayinler filan çok can sıkıcı durumlar!eee napalım önce de insanın işi geliyor inşallah sende emekli olduktan sonra veya sabit tayinli bir bölgede benim sahibim olduğum salmadan çok daha iyilerine sahip olup güvercin yetiştirebilirsin senin adına bunu çok isterim.Daha iyisi senin olsun kıymetli abim sağolasın .

Merhaba Dostum iyi dileklerin için çok teşekkürler .. selamlar.ŞEREF

Geri