Yunus_Pasam
Üye
- Ad Soyad
- Oksksis ksks
- Meslek
- Sdgergerger
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba Guvercin Severler Elimde 16 Adet Guvercin Var 2 Tanesi Haric 14 Kus Hastaliga Bulasmis Ben Tatildeydim Kuslara Kuzenim Bakiyordu Gelince Bir Baktim Kuslar Berbat Durumda Bir Kac Sorum Varda
1- 4 Guvercin'de Salmonella(Sallabas) olmus kuslari ucurdum hepsi done done yere yapistilar ne yapmam gerekiyor.
2- Kuslar Kenara Cekiliyor Kendini Kabartiyor Ve Birsey Yapmiyor Arada Yem Yiyor. Ne Yapmaliyim
3- 3Kusda Yel Var Ne Yapmam Gerek
4- Bazilari Yesil Buyuk Sulu (İshal) var ama kokmuyor ne yapiyim bunlara
5- 3 Tanesi Tüye Girememis Cok Kotuler Ne Yapmam Gerek
Arkadaslar Yalvaririm Yardim Edin Bu Kuslar Benim İcin Cok Degerli 1Ay Yokum Diye Yerlebir olmuslar. Lutfen Yardim Edin. Ozellikle Sallabas ve Ur'da En İyi Taklaci Kuslarimda Ur Ve Sallabasa Maruz Kalmis Lutfen Yardim Edin
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1- 4 Guvercin'de Salmonella(Sallabas) olmus kuslari ucurdum hepsi done done yere yapistilar ne yapmam gerekiyor.
2- Kuslar Kenara Cekiliyor Kendini Kabartiyor Ve Birsey Yapmiyor Arada Yem Yiyor. Ne Yapmaliyim
3- 3Kusda Yel Var Ne Yapmam Gerek
4- Bazilari Yesil Buyuk Sulu (İshal) var ama kokmuyor ne yapiyim bunlara
5- 3 Tanesi Tüye Girememis Cok Kotuler Ne Yapmam Gerek
Arkadaslar Yalvaririm Yardim Edin Bu Kuslar Benim İcin Cok Degerli 1Ay Yokum Diye Yerlebir olmuslar. Lutfen Yardim Edin. Ozellikle Sallabas ve Ur'da En İyi Taklaci Kuslarimda Ur Ve Sallabasa Maruz Kalmis Lutfen Yardim Edin
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi